שלום

שלום

אני מנגנת כבר על קלאסית בערך שנה-שנה וחצי, וברצוני לעבור לחשמלית. אני אוהבת סגנון גיבסון, אבל זה יקר מדי בשבילי, אז שמעתי שיש לה חברת בת- אפיפון. מה אתם יכולים להגיד לי על גיטרה כזאת? היא טובה? מתאימה בתור גיטרה חשמלית ראשונה? מה הסאונד שלה? כל מידע יעזור תודה

eran377

New member
ממליץ בחום לבדוק את הלס פולים של בודגוב

לדעתי אוכלות בלי מלח את האפיפון, ופחות או יותר באותם המחירים... (תלוי בדגמים כמובן).

RoieL

New member
דווקא לא מסכים

לאחרונה יצא לי לנסות את הבודגוב יותר מכמה דקות, ואני מעדיף את האפיפון. הצוואר היה לי הרבה יותר נוח והרגיש יותר חלק, ו- smooth, לא יודע איך להגיד בעברית. בקיצור- הכי טוב שכותב ההודעה ינסה את שתיהן.

eran377

New member
עניין של טעם.

לדעתי האפיפון בסדרות שמתחת לסטנדרט קרובות ללהיות צעצוע.

eran377

New member
הסטנדרט היא סבירה...

יש בה משהו שמזכיר את גיבסון, אבל לדעתי הבודגוב באותו טווח מחירים פשוט טובות ממנה בהרבה.

RoieL

New member
אז עשיתי טעות מרה

שכחתי להזכיר שאני מדבר על הסטנדרט פלוס. גיטרה נהדרת למחיר שלה וממנה הרושם שלי על אפיפון לס פול. גם ה- G-400 (SG) שלהם לא רעה בכלל

RoieL

New member
3500?

אבל כשהחציל מוצא כזו ביד שניה או מוצא חבר עם אמא שיש לה כרטיס הנחה 20% בכלי זמר (רובנו מכירים כאלה) + מזומן + התמקחות עם המוכר זה כבר יכול להגיע אפילו ל- 2400 - 2500 שזה מחיר מצויין לגיטרה הזו. (לפני התמקחות ואחרי 20% הנחה המחיר הוא בערך 2750 או 2800).

RoieL

New member
יש קרוב או להורים של חבר

הם מורים למוזיקה או מוזיקאים? או יותר טוב- עובדים בכלי זמר? (אז ההנחה היא הרבה יותר גדולה). בכל מקרה אמא שלי פעם רבה עם עמוס מת"א והצליחה להוריד אותו לקצת יותר מ- 20 אחוז גם בלי הכרטיס כשסיכמנו על תשלום במזומן, אבל בכל זאת נסי למצוא מישהו עם כרטיס.

RoieL

New member
אם אתה מחפש גיטרה איכותית

עם האמבקרים שתתן לך צליל קרוב לגיבסון ובמחיר נמוך בהרבה ממה שכלי זמר רוצים על גיבסון, אפיפון סטנדרט פלוס זו האופציה הכי טובה שפגשתי, כן. אבל שוב, תשווה אותה לבודגוב, אולי אתה תעדיף אותן יותר מהאפיפון והנה חסכת 2000 ומשהו שקלים.

terje

New member
../images/Emo45.gif

כמעט פרסומת מהלכת לבודגוב, אבל אתה צודק - הגיטרות שלו הרבה יותר מצדיקות את המחיר מאשר הגיבסונים.

ועוד שאלה אם כבר

על איזה חנויות יד שניה של גיטרות אתם ממליצים? אזור המרכז. חנויות שאפשר לסמוך עליהן

אני מכיר

חנות אחת, אבל לפי מה שהבנתי הם לא ממש אמינים, ווינטאג' זה שם החנות ברחוב קינג ג'ורג ת"א. בכל מקרה אם תחליטי על יד שנייה אז זה מאד מאד חשוב שתלכי עם בחור שמבין בגיטרות כי גם בחנות וגם אצל אדם פרטי יכול להיות שזה עסקה לא טובה שאת לא תעלי עליה. בהצלחה :]

למעלה