שלום

שלום ../images/Emo9.gif

דמ"י עש"ו לרגל הפורום החדש (מזלטוב ובהצלחה דרך אגב), בואו נכיר אחד ת´שני... שכל אחד יכתוב את השם שלו, גיל, מאיזה שבט ואיזה סניף. אני אתחיל...
יעל(ית)
13.9
שבט הרא"ה
סניף נמ"ר ~יע
ית~

LadyTitania

New member
hey

הדסה
בת כמעט 19
עקרונית משבט התקומה
בת שרות בי-ם עיר הקודש הפיצוצית...
חולה על

LordNor

New member
כל הכבוד על היוזמה, ואני..

אני שמח לשמוע על היוזמה הזאת.. ומקווה שאחרים ישתפו פעולה
רפי
19
שבט יחיעם
סניף כרמל הידוע... כל רעיון שיעלה כאן ייתקבל בברכה..

LordNor

New member
אז עכשיו שמעת על הסניף הזה..../images/Emo45.gif

קורה שיש מישהו שלא מכיר את הסניף שלנו.

s u g e r

New member
אני מרגישה זקנה מידי....

על מנת להציג את עצמי כאן כי כולכם ממש חבר´ה צעירים ואני כבר לא... למרות שעד לפני כמה שנים עוד הייתי מעורבת בתנועה... אז ככה, קודם כל מזל טוב לפתיחת הפורום החדש. כבר היה כזה והוא היה גרוע. אני מקווה שעכשיו יהיה יותר ברמה, אבל זה תלוי בכם, כי סתם בשביל לומר אהלן וביי זה לא המקום, לא? מעניין לשמוע מיכם נושאים שמטרידים אתכם, אשמח גם להשתתף מידי פעם... אני בכוונה לא מעלה נושא כי אני כבר לא בענינים מעניין אותי לשמוע דברים מהשטח. אולי בהמשך אזום גם כן נושאים. אז יאללה, להתחיל להעלות פה נושאים. נראה איך יהיה. בכל אופן מממממלללללללאאאאאא ב ה צ ל ח ה

מיקי*

New member
את זקנה מדי? מה אני צריך להגיד?!

למה מאיזה שבט את? אני בטוח שאני יותר מבוגר, אבל אני שמח להשתתף בפורום.

s u g e r

New member
אוי, מיקי, מיקי

תאמין לי, אתה כזה שאקל, אפילו בפורום בני עקיבא אתה משתתף... אני מכירה אותך מפורום דתיים. טוב, מה זה מכירה? אני חושבת שהייתי פעילה שם באמת משהו כמו שבוע, זה היה בחופש הגדול (לפני כחצי שנה), היה אז ממש כיף עד ש... לא יודעת... גם לא היה לי כ"כ זמן וגם נהיה לא משהו אבל אני יודעת שאתה שם ויש לך הודעות ממש אחלה. נראה לי שאתה בין המובילים שם. לא? (אתה בכלל שם עדיין? כותב דברי תורה?) אני נכנסת לשם ממש פעם בכמה זמן, אולי כותבת תגובה אם יש נושא מעניין... מה אתה אומר? איך נראה לך שכאן יהיה? נראה לי שזה לא יהיה פורום של נושאים שקשורים לבנ"ע, יש לי הרגשה שזה אתר של "אהלן, אני משבט עמיצור" וכו´... שזה נחמד וצחוקים אבל... חבל... דווקא לדעתי יש לפורום של בני עקיבא יותר פוטנציאל. אולי צריך מישהו יותר מבוגר לנהל אותו (מנהל, אל תעלב...) בכל מקרה, לשאלתך, אני לא אכתוב כאן מאיזה שבט אני אבל לדעתי אני בגילך. יאללה ביי לך ולכולם ויום טוב.

LordNor

New member
לא נעלבתי, אך..

ממה שכתבת הבנתי שלפי דעתך זה לא יהיה פורום שיהיו בו נושאים שקשורים לבני-עקיבא. ואומנם אני לא האדם הכי הכי מתאים לנהל את הפורום, אבל לקחתי יוזמה לפתוח את הפורום שוב ולהביא נושאים שקשורים בתנועה.. ככל שתשתפו פעולה ככה לפורום יהיה משמעות ויהיה שונה מפורומים אחרים. אני מציע שכל נושא שיועלה כאן יהיה קשור לתנועת "בני עקיבא" ויהיה בו עניין.. והודעת כגון: אהלן, אני משבט עמיצור" כמו שציינת יועברו לשרשור על ידי. וכמו שהזכרתי, נושאים חסרי עניין וכ"ו יימחקו. ועוד משהו, בקרוב ייתכן שתתמנה מישהי להיות מנהלת הפורום בנוסף לי, בעלת ניסיון רב.. ועוד משהו, אם יש לכם בעיות או תלונות או סתם לדבר, אתם מוזמנים לשלוח לי דוא"ל או לשלוח לי מסר. כל הודעה תתקבל בברכה. בתודה!!!

s u g e r

New member
אהבתי את התגובה שלך...

תגובה בוגרת! בכל מקרה, כשיהיה לי זמן אני אשתדל להכניס לכאן נושאים לדיון ... אולי מישהו יתייחס...

anati2

New member
לבוגרים שבנינו...

קראתי את הדיון שלך, ולפי דעתי, אני לא מסכימה. ז"א, אני מבינה אותך, באמת שכן, אבל ברגע שהילדים הקטנים יותר רואים את הבוגרים שעדיין שומרים על קשר עם הסניף, ועדיין מגיעים, ומעבירים פעולות וכו´, זה נותן מוטיבציה!!! אולי לא רואים את זה כלפי חוץ, אבל תארי ילד בנבטים או ניצנים או אפילו בשבטים היותר גדולים, ואפילו חבריא ב´- ברגע שהוא רואה עוד אנשים שכבר יצאו בעיקרון מהגיל של בנ"ע, ועדיין באים, החניך יבין שבנ"ע זה הרבה יותר מסתם לבוא בשבתות ולצאת למחנה!!! אז אני באמת מקווה שמשיכו לבוא הבוגרים יותר, גם אם זה רק לתמיכה מוראלית...

מיקי*

New member
לא אין בעיה לומר מאיזה שבט אני:

אני משבט עמישב!!! וכן לשאלתך אני עדיין בפורום תפוז ועדיין כותב שם את הדברי תורה שבעז"ה אם המנהל החביב שלנו מרשה אעלה אותם גם פה (גם אם אינם קשורים מיידית זה קשור להווי שלנו ולהגותנו). וכדאי לך להיכנס מדי פעם בפעם לפורום שם יש דברים מעניינים מאד. ומה הקשר לשאקל תגידי לי??? בנ"ע זורמת לי בדם אז לא אשתתף בםפורום שלה?!

s u g e r

New member
אתה יודע, עם השנים לרוב האנשים ...

זה עובר! אני הייתי פעילה בבני עקיבא עד גיל מאוד מאוחר, ואפילו היום הייתי חוזרת להיות קומונרית. באמת. זה תפקיד מדהים לדעתי!!! אני באמת שוקלת לחזור אולי לאיזה שהוא צפקיד בתנועה. אבל כל החברות שלי כבר שנים שלא קשורת לחלוטין למרות שגם הן היו מדריכות ובלה בלה בלה... אז בגלל זה אני מעריכה חבר´ה גדולים שיש להם קשר לתנועה ורוצים להיות בקשר וכו´, אני מאמינה שאם בוגרים היו שומרים על קשר לפחות אפילו בלי ליטול חלק ולבצע תפקידים, סתם לשמור על קשר עם התנועה בנ"ע הייתה נראית אחרת לגמרי... לא? אגב, אתה פעיל בפועל בבנ"ע? באיזה סניף? משהו?

מיקי*

New member
אני גם וגם ../images/Emo13.gif

גם פעיל עדיין באיזה שהוא סניף וגם מלווה מרחוק סניף אחר

s u g e r

New member
ש´כוייח...

אני הייתי רוצה אבל הנה, אני פארשית, אני לא עושה את זה. האמת היא שעד לפני שנה וחצי הייתי בעניין אבל מאז אין לי קשר עם קומונריות שאני מכירה אז אין לי למי לעזור, למרות שהייתי שמחה. האמת היא שאני יכולה ליזום, אבל הנה... אני לא עושה את זה. נו אמרתי, פארשית.

מיקי*

New member
האמת שאני יכול להבין אותך

כי הרבה פעמים לצערנו לא רואים בעין יפםה את התערבותנו בעניינים הקשורים לסניפים (ואני לא מדבר על החברים הצוחקים "מה?! עדיין לא התבגרת???) אלא לקומונריות עצמן בסניפים או למדריכים, ואז יש תגובה "אם לא רוצים את העזרה שלי אז לא צריך". אבל אני חושב שזה צריך לבא מהתנועה עצמה (והתחלנו בכך) שתעודד בוגרים להיות מעורבים בנעשה בניפים.

s u g e r

New member
נכון, נכון, נכון...

אבל מדור חבריא ב´ הוא לא מדהים... ממש לא רציני... מה אפשר לעשות...

מיקי*

New member
אני לא מדבר על חבריא ב´

אלא על מדור בוגרים שהוא אפילו עוד פחות מדהים (בלשון המעטה) אבל אל תאמרי מה אפשר לעשות אלא קומי ועשי!!! (שלא ישמע כתוכחה כי זאת לא) ואם את רוצה בואי ונעשה את זה ביחד, ונגרום לתנועה לעלות מעלה מעלה.

micmuk

New member
פששש

סחטיין... עמישב, זה באמת זקן. גם אני מעמישב - אמנם כבר לא פעילה בתנועה, אבל הרוח עדיין קיימת. מיק

למעלה