שלום

s u g e r

New member
הי, מיק,

יהיה נחמד ממש אם תצטרפי לפורום, חשוב שתהיה נציגות קצת יותר בוגרת, בכלל חשוב שבוגרים יהיו פעילים בתנועה... (תראו מי מדברת, אני בעצמי כבר לא..) אבל איך אמרת? הרוח עוד נושבת...

LadyTitania

New member
ובכן...

אני מודה ומתוודה שבבני עקיבא לא הייתי ממש פעילה. את הרעיון של תנועת נוער נטשתי אחרי כיתה ו´ בערך (היסטוריה עתיקה...) אבל כאחת שכן בילתה שש שנים מחייה במערכת החינוך של מוסדות בנ"ע אני חושבת שאני די מבינה את הראש. לעניות דעתי ניתן להפוך את הפורום הזה לאמצעי נפלא להבעת דעה. אני חושבת שכל אחד יכול להביע עמדה בנושאים כגון מה שרפי העלה על איך הבנ"ע הרבה פעמים דוחפת את החניכים ללכת להפגנות ובכלל נושאים שנוגעים לנוער בימינו. חבל אם זה יהפוך לפורום של "היי, אני משבט..." וכו´. אני מקוה שעם הזמן יתפתחו כאן גם דיונים רציניים על נושאים אקטואלים ועקרוניים. וזה דברי לאומה ואני אפסיק כיוון שהעיניים שלי כבר צורבות. לילה טוב ושנקום ליום שקט יותר מחר...

GorilaZ

New member
גמני../images/Emo157.gif

אז אהלן אני משבט עמיצור... לא, באמת אני מהשבט אבל זו לא המטרה... אני רועי
בן 15 ביום ירושלים (צ´קים יתקבלו בברכה)
מסניף אבן יהודה
אם רק היה אחד כזה
בכל מקרה מי יתן שהפורום באמת יתעורר עורי עור -GorillaZ- אמרתי שעמיצור שולטים???

coolit

New member
בנ"ע זו תנועת נוער לדתיים לאומיים../images/Emo102.gif

ובלה בלה אני ברית בת אחת עשרה וחצי מפ"ת שבט מעלות (אנחנו לא פרות, אנחנו מעלות, ושיהיה ברור, אנחנו מווווווווושלמות!) סניף כפ"ג (כפר גנים הכי טובים!) אני שונאאאאאאאאאאאת קטשופ פיצה ודגים, שזה שלושת הדברים הכי מסריחים בעולם (אני הכי שונאת קטשופ, אח"כ פיצה ואח"כ דגים) ו....... זהו! ברית. יום טוב ונטול פיגועים!

אמממ.....

זו תנועת נוער לבני נוער דתיים לאומיים, בד"כ כיפות סרוגות יענטו כמו צופים רק לדתיים, קאפיש ?
~יעלית~ נ.ב. לאיפה נעלמת מהפורום שלנו?!?

Rotem Lisa

New member
תודה, ברית ויעלית :)

אז.. אין לי מה לעשות פה (אני לא דתייה
), רק ציתי לשאול מה זה, ותודה על התשובה :) ואני נעלמתי ? לאן ? לאן ? בעע-בישששש, תהנו.

LordNor

New member
למה??

אין קשר לזה שאת חילונית להשתתפות שלך בפורום. את מוזמנת להשתתף בפורום למרות היותך חילונית ולהתרשם. נשמח לראות אותך מגיבה מדי פעם בפורום.. וכמו כן, רציתי להזכיר בהודעת המנהל שתעלה בקרוב שהפורום פתוח גם לחילונים ודתיים כאחד. ואין אפליה!!! בתודה!

תחיה

New member
רעיון נחמד../images/Emo15.gif

ממש רעיון מעולה. אז ככה אני משמט שלם. אני מעדיפה לא להגיד מאיפה, ואני מאוד פעילה בסניף שלנו, לפי דעתי זה שיא החשוב לבוא ולעזור ולהראות לקטנים שהנה יש סניף ובאים. וכמובן שאנחנו חברים של כולם, עוזרים מיעצים, לומדים, מעבירים פעולות וכו´. שיהיה לכולנו יום טוב ושמח!

Chapupu danpat

New member
מה נשמע

שלום היי חברה אריה בן שש-עשרה(היום!) שבט קוממיות מה המצב אצלכם ביי

למעלה