שלום

STU XD

New member
שלום ../images/Emo9.gif

אז ככה, קוראים לי סתיו, אבל כשתפנו אלי אני אעדיף שתקראו לי סטו
אני קוראת פה כבר כמה זמן והחלטתי להציג את עצמי ולהתחיל לכתוב בפורום. בנוסף, יש לי איזו בעיה .. כשאני מספרת לאחד החברים הקרובים שלי שאני בי, אז הם ישר חושבים שזה פוזה ושאין כזה דבר. או שאת לסבית- או סטרייטית. אני מנסה להסביר, אבל זה לא תמיד נתפס להם .. ותמיד מתבדחים עלי בקשר לזה ובי זה פוגע, כי הם לא לוקחים אותי ברצינות

slider244

New member
היי סתיו../images/Emo24.gif, מה שיש לי לאמר זה

להם זה FUCKKKK OFF, חחחח אבל עכשיו בתכל'ס, זה בעיה שלהם שהם לא מבינים שיש כזה דבר בי, ואם הם לא תומכים בך במה שאת ורק צוחקים על זה וגורמים לך להרגיש פגועה אז כנראה שהם לא חברים אמיתיים וכאלה ששווה להיות איתם, אבל בכל זאת אני לא מכיר אותם וזו כבר החלטה שלך מה לעשות, כי זה גם לא קל במיוחד להכיר חברים חדשים. בכל מקרה הכי חשוב זה שתרגישי עם עצמך הכי טוב שאפשר ובנתיים שיהיה לך בהצלחה....

STU XD

New member
תראה,

זה לא כ-ל החברים שלי..אבל היו כמה שציפיתי שיבינו ולא קרה ככה, אז זה די מאכזב.. אני מקווה שהם יבינו בסופו של דבר שככה אני ואין מה לעשות, אי אפשר לשנות את זה.. תודה
אני מעדיפה שתקרא לי סטו..חח

J u s t m o i

New member
קודם כל ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ובקשר לבעיה שלך- קודם כל- תדברי איתם על זה. הם חברים שלך, אם הם ידעו שזה פוגע בך אני מניח שהם יפסיקו עם זה, אני בטוח שהם לא באים בכוונה לפגוע בך... מצד שני, אני מבין את זה שהם לא מבינים, אבל אין לך מה לעשות עם זה... תצייני להם עובדה- את בי. את אוהבת גברים ונשים כאחד, ולמען האמת, אין סיבה שהם יתעסקו בנושא הזה, אם הם אומרים לך שאין דבר כזה תגידי להם "נכון, אין דבר כזה, אתם יודעים יותר טוב ממני" אל תתעסקי בזה, שזה ישאר לא נתפס בשבילם, העיקר שתסבירי להם שזה פוגע בך ושהם יפסיקו עם זה...

STU XD

New member
הבעיה העיקרית היא

שאני לא מעלה את זה יותר, הבנתי שהם לא תופסים את הרעיון, ובמובן מסוים אני מכבדת את זה.. אין לי כ"כ מה לעשות בקשר לזה.. רק שאם נגיד ידידים שלי ידברו על איזה בחורה אז הם כזה בצחוק יתחילו להציק לי ולהגיד לי "היית עושה אותה?" ואין לי בעיה אם צוחקים איתי על זה, אבל הם עושים את זה במטרה להעליב אותי.. ולפעמים אני כן אומרת על מישי הייתי עושה אותה
, אבל אני לא חושבת שזה בסדר כשזה בא להעליב אותי ולא לקחת אותי ברצינות.. אני מקווה שהבנת =/

J u s t m o i

New member
אממ כן, הבנתי...

בפעם הבאה שהם יאמרו לך את הדברים האלה שגורמים לך להעלב פשוט תגידי להם "תקשיבו, אני יודעת שזה אולי מצחיק אתכם, אבל זה לא נעים לי, אז בבקשה תפסיקו עם זה קצת..." תראי, בסך הכל הם חברים שלך, אני בטוח שהם לא רוצים לפגוע בך ואם הם יבינו שזה פוגע בך הם יפיסקו...

STU XD

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אתה צודק.. אם הם יבינו או לא, ככה אני אדע אם הם באמת החברים שלי ..

ממש מעצבן../images/Emo70.gif אבל

בכל מקרה אנחנו כאן בשביל לעודד אותך גם בזמנים כאלה כשקשה
ברוכה הבאה ךפורום, אני רן כמו שאת בטח כבר יודעת.. ברוכה
רן.

היי סטו../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני חנה
זה בסדר, החברה הכי טובה שלי עדיין בטוחה שאני סתם צוחקת עליה... אני לא נפגעת- זה אפילו מצחיק אותי. אל תשימי
ברוכה הבאה לפורום
(כל חדש מקבל תמונה שאני מגרילה באופן מספרי מהתיקייה שלי. את זכית בבאפי וספייק
)

STU XD

New member
תודה על הקבלת פנים

החמה
אני לא אוהבת באפי, אבל שיהיה לך בכיף! (אל תהרגי אותי..חח)

למעלה