שלום..

TheSheep15

New member
שלום..../images/Emo9.gif

המממ..אני אפשר להגיד..בעיקר..מבולבלת... אני קוראת כבר כמה זמן בפורום..והחלטתי שהגיע הזמן לכתוב.. אני בכיתה י'..ואפשר להגיד שאני מרגישה משהו לילדה מהשכבה שלי כבר מכיתה ח'...בהתחלה חשבתי שאני סתם מתלהבת ממנה...כמו שמתלהבים ממישהו שהוא נגיד יותר "מקובל" ממך..ורצים להיות בחברתו.. אבל לאט לאט גיליתי שזה קצת יותר מזה... אבל בעיקרון אני גם נמשכת לבנים..אז אפשר להגיד שאני דו...לא יודעת..
אף אחד...אבל ממש אף אחד לא יודע על זה כלום.. אפשר להגיד...זאת הפעם הראשונה שאני מדברת על זה בחופשיות עם עצמי...

TheSheep15

New member
ושכחתי לציין גם עוד משהו..

הילדה הזאת היא פחות או יותר חברה שלי... כאילו..לפעמים נדמה לי שגם היא בעצמה כזה מתביישת ממני או משהו.. ולפעמים גם בשיעורים אני קולטת אותה מסתכלת לכיווני... אז אולי זה רק הדמיון שלי שעובד שעות נוספות... אבל לפעמים אני ממש חושבת כבר שאולי בכל זאת... היו כמה פעמים שנפגשנו בבוקר בבצפר..ואמרנו שלום..ונתנו נשיקה בלחי...ו..ברור שזה עשה לי את היום..
אני כל כך רוצה כבר שכולם ידעו...אבל אני מפחדת מדי לספר.. והעניין הוא גם.. שביסודי..היה לי מאוד קשה...והייתי דיי בודדה.. וכשעליתי לכיתה ז'..פעם ראשונה בחיים שלי שהיו לי חברים.. אז אני עוד יותר מפחדת לאבד אותם... (שמתי לב שרוב האנשים פה כותבים שאלות וכאלה...אבל בנתיים אין לי ממש שאלות.. כמו שאמרתי...זאת הפעם הראשונה שאני מודה במשיכה הזאת..אפילו בפני עצמי...אז אני פשוט אפרוק טוב?
)

TheSheep15

New member
וגם היה לי פעם חלום..

כאילו..היו לי הרבה חלומות..בנושא הזה.. אבל החלום הזה היה כל כך אמיתי..שכבר כמעט הייתי בטוחה שהוא מציאות.. הייתי באיזשהו קניון...והייתה מישהי שהסתובבה איתי...ולא ראיתי את הפנים שלה..אבל הרגשתי אליה אהבה עצומה...ופשוט הסתובבנו בקניון..והחזקנו ידיים..והתנשקנו..ושמנו פס על כולם...וזה היה כזה חלום רומנטי ויפה... וכשהתעוררתי..הייתה לי תחושת אכזבה ענקית בלב.. קרה לכם פעם? או כמה פעמים..

MaMa sHniZeL

New member
כשהייתי בכיתה י'...

הייתה איזו מישהי מהכיתה שלי.. שכאילו נורא שנאתי אותה חשבתי שהיא פרחה מתלהבת וכאלה, שהיא ערסית שרמוטה וכל מיני.. אבל היא הייתה מדהימה פשוט ביופי שלה... ולאט לאט התחלתי לאהוב אותה, חשבתי שזו סתם חברות והכל באותו זמן עדיין לא ידעתי מה אני ובכלל לא חשדתי.. למרות שהיום אם אני מסתכלת אחורה אני מבינה כל מיני מצבים ומקרים שהיו לי מכיתה ז'. בכל אופן, דרך הילדה הזו די הבנתי שאני בי... כאילו, הייתי אשכרה חולה לילדה על התחת, ביצפר הוא בין הדברים שהכי שנואים עליי, הייתי חושבת על העובדה שמחר אני ייראה אותה ואני יישב לידה זה היה עושה לי חשק לקום וללכת.. מה גם, שהיא הייתה מלטפת אותי כל הזמן בשיעורים ובכלל זה היה מחרפן אותי... וזהו, כבר קלטתי באותו רגע שמשהו שונה בי, ואפשר לומר שהגילוי הסופי שלי היה דרך האינטרנט ובזכותה. חח שיהיה לך בהצלחה מתוקה וסורי אם חפרתי במוח את לא חייבת לקרוא..!

resputin

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif,

אל תמהרי להגדיר את עצמך. הטרו, בי, לס.. מה זה משנה מה את, כל עוד את.. ובכן, את? משפט מבלבל, אבל יש בו הרבה הגיון. השארי נאמנה לעצמך ותאהבי בלי קשר למין, עם הזמן הכל יתבהר. להגדיר את עצמך רק יעכב אותך.

../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה.. וכולנו פה מבולבלים.. את לא לבד
ואת צריכה לנסות כדי לדעת.. ככה לפחות אני גיליתי שאני דו

למעלה