Silly LoveSong
New member
שלום ../images/Emo9.gif
כבר המו זמן שאני רוצה להיצטרף לפורום המדהים הזה, אבל רק עכשיו מצאתי את הזמן. אז... אני אלינה, בת 17, בכיתה יב'... עלינו לארץ לפני 11 שנים, מקורגן (אם מישהו מכיר..). ואני ממש מתגעגעת לרוסיה... מצד אחד, אני אוהבת מאוד את ההסטוריה של ישראל ואת המיוחדות שלה, מצד שני אני לא סובלת אותה בגלל השלטון, בגלל מה שהולך לנו במדינה ובגלל התרבות הברברית של הישראלים... ככה שבעתיד אני עפה מכאן ועוברת כנראה לגור בסנט-פיטרבורג (הייתי שם בטיול בקיץ שעבר ופשוט התאהבתי בעיר הזאת עד כלות הנשמה
) או בלונדון.
מעצבן אותי שהישראלים הטיפוסיים נורא אוהבים לרדת על רוסים (למשל לובה, מ"ארץ נהדרת"). זה ממש מרגיז אותי.. ושלא נדבר על זה שזה בכלל לא מצחיק! וסליחה שפתחתי הודעה חדשה.. רציתי לבקש משהו.. בטח כולנו מכירים את כרטיסי-הברכה לשנה החדשה (новый год, לא ראש השנה
), עם ציורים ריאליסטיים ומקסימים של Дед мороз ו-Снегурочка שיושבים על המזחלת עם איילים... וסביבם יש בדרך כלל שמיים כהים, עננים, וכוכבים זוהרים. עכשיו, לקראת השנה החדשה רציתי לצייר ציור שמן בסגנון הציורים הללו, אבל אני זקוקה להשראה
. ולמרות שיש לי כמה כרטיסי ברכה כאלו בבית, אני צריכה להיסתכל על עוד. אז אם מישהו הבין בכלל עה אני מדברת, ומכיר אתר בו אפשר למצוא ציורים כאלה, אשמח אם הוא יפנה אותי אליו.
(דרך אגב, כולכם מוזמנים להיכנס לדפיוצר שלי ב"במה חדשה" www.stage.co.il/authors/12379). ו.. זהו.. אני מקווה להישתלב כאן.
כבר המו זמן שאני רוצה להיצטרף לפורום המדהים הזה, אבל רק עכשיו מצאתי את הזמן. אז... אני אלינה, בת 17, בכיתה יב'... עלינו לארץ לפני 11 שנים, מקורגן (אם מישהו מכיר..). ואני ממש מתגעגעת לרוסיה... מצד אחד, אני אוהבת מאוד את ההסטוריה של ישראל ואת המיוחדות שלה, מצד שני אני לא סובלת אותה בגלל השלטון, בגלל מה שהולך לנו במדינה ובגלל התרבות הברברית של הישראלים... ככה שבעתיד אני עפה מכאן ועוברת כנראה לגור בסנט-פיטרבורג (הייתי שם בטיול בקיץ שעבר ופשוט התאהבתי בעיר הזאת עד כלות הנשמה