שלום

Silly LoveSong

New member
שלום ../images/Emo9.gif

כבר המו זמן שאני רוצה להיצטרף לפורום המדהים הזה, אבל רק עכשיו מצאתי את הזמן. אז... אני אלינה, בת 17, בכיתה יב'... עלינו לארץ לפני 11 שנים, מקורגן (אם מישהו מכיר..). ואני ממש מתגעגעת לרוסיה... מצד אחד, אני אוהבת מאוד את ההסטוריה של ישראל ואת המיוחדות שלה, מצד שני אני לא סובלת אותה בגלל השלטון, בגלל מה שהולך לנו במדינה ובגלל התרבות הברברית של הישראלים... ככה שבעתיד אני עפה מכאן ועוברת כנראה לגור בסנט-פיטרבורג (הייתי שם בטיול בקיץ שעבר ופשוט התאהבתי בעיר הזאת עד כלות הנשמה
) או בלונדון.
מעצבן אותי שהישראלים הטיפוסיים נורא אוהבים לרדת על רוסים (למשל לובה, מ"ארץ נהדרת"). זה ממש מרגיז אותי.. ושלא נדבר על זה שזה בכלל לא מצחיק! וסליחה שפתחתי הודעה חדשה.. רציתי לבקש משהו.. בטח כולנו מכירים את כרטיסי-הברכה לשנה החדשה (новый год, לא ראש השנה
), עם ציורים ריאליסטיים ומקסימים של Дед мороз ו-Снегурочка שיושבים על המזחלת עם איילים... וסביבם יש בדרך כלל שמיים כהים, עננים, וכוכבים זוהרים. עכשיו, לקראת השנה החדשה רציתי לצייר ציור שמן בסגנון הציורים הללו, אבל אני זקוקה להשראה
. ולמרות שיש לי כמה כרטיסי ברכה כאלו בבית, אני צריכה להיסתכל על עוד. אז אם מישהו הבין בכלל עה אני מדברת, ומכיר אתר בו אפשר למצוא ציורים כאלה, אשמח אם הוא יפנה אותי אליו.
(דרך אגב, כולכם מוזמנים להיכנס לדפיוצר שלי ב"במה חדשה" www.stage.co.il/authors/12379). ו.. זהו.. אני מקווה להישתלב כאן.

AeroSlash

New member
אלינה!!!!

ברוכה הבאה!!
אני אלה אבל את מוזמנת לקרוא לי אלצ'קה כמו שרוב חברי הפורום עושים חוץ *ירושה שבשבילו אני אלונצ'יק |
).. אני מסכימה איתך בקשר לדעות שלך על התרבות וכו וכו הישראלים.. *אם מישהו פה דופק לך נאום סגנון הזה:"את מוזמנת לקרוא בנהלי הפורום וכו וכו וכו ולקרוא את דבר המנהל" והשם שלו צבוע בכחול בהיר (שזה אגב מאוד הולם את הראש שלו) ואם את רואה הפגנות אהבה לכל מה שקשור בסקס מצד אותו אחד תראי שעסקך עם מנהל הפורום... הוא קצת סוטה אבל הוא חמוד ויש לו את המבטא האוקראיני הכי מתוק

vk3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלונצ'יק...

את הורגת אותיייייייייייי
אני נשפך פה בדמעות מצחוק ( כן, כן, בדמעות
)
אין עלייייך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הקראתי את מה שרשמת גם לאמא שלי חחחחחחחחחחחחחחחחח מבטא אוקראיני מתוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואל תפחידי ככה את כול החדשים בסיפורים עליי
תני להם זמן להכיר את האני האמיתי שלי...

eMiFrEaK

New member
ואיי קיריל.... נעלמתי ל3 ימים...

ותראו מה קרה!!!!! הבחור השתגעעעעעע... לאן נעלם המנהל הרציני והמשקיע ????????

vk3

New member
ראי מה קרה לי בלעדייך...

לא היה מי שיגן עליי... וירדתי מהפסים עם החבר'ה הללו
החזירי אותי לתלם אנושקההההה... ( אבל אני עדיין רציני ומשקיע
רק שעכשיו עם קומץ של טירוף)

eMiFrEaK

New member
קומץץץץץץץץ????????

אם זה היה קומץץץץץ... זה לא היה מדאיג אותי..=))))) אני אחזיר אותך לתלללללללללם.... או לפחות אנסהההההה!!

AeroSlash

New member
אהההההממממממ

האני האמיתי שלך הוא הצבע שיש על הכינוי שלך ויקי!! תמסור ד"ש וחיבוק לאמא ממני קירושה!!! תגיד שיש לה בן יותר חמוד מ-10 בובות צ'בורשקה ביחד!!!! תראה מה אני מכינה לך מרוב שיעמום ואהבה:
עכשיו נראה איך זה יצא...

vk3

New member
WOW... מדהייים ../images/Emo2.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אין לי מילים... יא אומנית
רק חסרים עוד שניים- שלושה
בות לגג של האות ק', משמאל
ענקייייייייייייתת........ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ומסרתי לאמא שלי, על מה שהיא ענתה: " תגיד לחמודה הזאת שיש לה מזל שהיא נמצאת מאחורי מסך המחשב. ושהיא יותר חמודה מ- 1 קרקדיל גנה...

AeroSlash

New member
אופ...

מצאתי קיריל!!!!! אבל קיריל! אני יותר דומה להכלאה בין מטרושקה לבין ванька встанька (ככה כובתים את זה !?)

AeroSlash

New member
כבר הגבת!?

אני גם דומה לקלובוק... =\ נמוכה וגדולת ממדים...

eMiFrEaK

New member
תודה ../images/Emo24.gif

אלו היו הימים הכי קשים של חיי... הבכי הבלתי פוסק.... הדיכאונות... הצעקות ושינויי מצב הרוח התמידיים.... אני בחיים לא אשכח את הישיבה המכורבלת בחושך בפינת החדר עם טלפון ביד מדברת עם שוריק שלי....תקופה קשה... אבל חזרתיייייייייי... לפורום האהוב עליי בעולללללללללללם כולו!!! אפילו התגעגעתי קצת למנהל חחחח
(חחח סתם סתם......... לא התגעגעתי בכלל.
) קירילצ'יק... במצב שאני אמצא את עצמי בלי הצבע האדום...אני לא אהיה אחראית למעשיי
סתם.... אני באמת התגעגעתי פה לכ-ו-ל-ם... אני מכורה למקום הזה =(

למעלה