תודה
ת תפוחית מעלפת New member 16/9/04 #14 עוד אלינצ'קה לפורום ../images/Emo13.gif קודם כל ברוכה הבאה... ואמממ התההגות ברברית זו המנטליות של הישראלים למדתי לחיות עם זה ובבה לובה הייתה מצחיקה.. עד שלב מסויים כמובן... עד הרגע שבו ראיתי שלט גדווווול שלה בכניסה לאריאל... =/ מאז זה כבר לא מצחיק אותי...
עוד אלינצ'קה לפורום ../images/Emo13.gif קודם כל ברוכה הבאה... ואמממ התההגות ברברית זו המנטליות של הישראלים למדתי לחיות עם זה ובבה לובה הייתה מצחיקה.. עד שלב מסויים כמובן... עד הרגע שבו ראיתי שלט גדווווול שלה בכניסה לאריאל... =/ מאז זה כבר לא מצחיק אותי...
A AeroSlash New member 17/9/04 #43 כי היה לי את זה מול הבית.... תקופה מסויימת, אני גרה ליד תחנה מרכזית אז יש לי מלא שלטי חוצות מול החלון..
כי היה לי את זה מול הבית.... תקופה מסויימת, אני גרה ליד תחנה מרכזית אז יש לי מלא שלטי חוצות מול החלון..
A AeroSlash New member 17/9/04 #47 תראה... אני לא רוצה להיות בוטה אבל תשווה את התוחס שלך ואת התוחס של אריאל שרון.. אני חושבת אריק הרבה יותר פרודוקטיבי....
תראה... אני לא רוצה להיות בוטה אבל תשווה את התוחס שלך ואת התוחס של אריאל שרון.. אני חושבת אריק הרבה יותר פרודוקטיבי....
W wasted years New member 17/9/04 #68 דוווקא אמרת שנשפכת מהשלט הזה ולובה זה מצחיק, פשוט רוסים לוקחים את זה יותר מדי ללב...
V vk3 New member 16/9/04 #31 אהלןןןןן אלינקה ../images/Emo70.gif כמה זמן לקח לך להצטרף הרי אנחנו כה מדהימים שאי אפשר לעמוד בפנינווו ואת הנהלים כבר קראת ברוכה הבאה אני מסכים עם דעותייך, אבל אני לעומתך ציוניסט ואני לא זז מכאן... את ציירת מדהימהההה !!!!! ולגבי כרטיסי הברכה... אחפש
אהלןןןןן אלינקה ../images/Emo70.gif כמה זמן לקח לך להצטרף הרי אנחנו כה מדהימים שאי אפשר לעמוד בפנינווו ואת הנהלים כבר קראת ברוכה הבאה אני מסכים עם דעותייך, אבל אני לעומתך ציוניסט ואני לא זז מכאן... את ציירת מדהימהההה !!!!! ולגבי כרטיסי הברכה... אחפש
B bariska New member 16/9/04 #35 שלום../images/Emo13.gifברוכה הבאה אני בוריס וכין גם אותי מעצבן הקטע עם לובה זה בכלל לא מצחיק מצחיק אותי יותר הקופאיות הישראליות היא שחורה כמו ג'ופה וחימצנה לבלונד..:/
שלום../images/Emo13.gifברוכה הבאה אני בוריס וכין גם אותי מעצבן הקטע עם לובה זה בכלל לא מצחיק מצחיק אותי יותר הקופאיות הישראליות היא שחורה כמו ג'ופה וחימצנה לבלונד..:/