שלום...

Wing Chan

New member
רגע רגע רגע

ומה עם טרייסי והיקמן? אותם את לא אוהבת?
רבאק אני מת פה!!$@$@#%3
אה ברוכה הבאה אגב רייסטלין די קקי אגב :ם ילדים-לא-אהבו-אותי-בילדות-וצחקו-עליי-אז-אני-אתנקם-ואהפוך-לאל-בוהוהוהוהו
קיצר סתם רוסי עם 100 אחוז וודקה בדם וזהו

ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

נקבל אותך בזרועות פתוחות. טוב, אני עדיין לא הבנתי מה סדר הקריאה...:) אה, לא! לא שאלתי! לא! אהההה!!!!! *בום! טרח! בנג! טונג! פלון פלון פלון*
... את יודעת, כל הפורומים בתפוז שורצים אנשים פסיכים. מוזר ביותר. אני אפתח פורום בשם: "פורום הנורמאליים- הכניסה לפסיכים ו/או לפורומיסטים חסרי יציבות נפשית אסורה בהחלט."
...בעצם... אז לא יהיו בכלל חברים בפורום שלי... יערה

סרינה99

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

הו אני זוכרת את הימים שגם אני אהבתי את רייסטלין אבל עכשיו אני שונאת אותו מאז שעשיתי קריאה חוזרת של האגדות בכל מקרה מקווה שתהני פה

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifברוכה הבאה!../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

NJS

New member
ברוכה הבאה

ואני לתומי חשבתי שזה היחוד שלנו

DragonGirl13

New member
תודה לכוווווולכם!!!! ../images/Emo24.gif

הייתי רוצה להמשיך לענות לכל אחד בניפרד, אבל יש כל כך הרבה!!! אז תודה לכולם! גם אני מקווה שאני אהנה כאן, ורייסטלין ישאר אהבת חיי לא משנה מה!!!
(אלא עם כן, יבוא האפלו, כי גם לו אני לא ממש יכולה לסרב...) וכול הבנים שאומרים שהוא זבל, קקי, או רוסי עם 100 אחוז וודקה בדם, פשוט מקנאים בעובדה שיש לו אישיות חרא וכל הבנות עדיין דלוקות עליו! או קיי, אולי לא כולן...אבל חלקן הגדול! או איזה שהוא חלק...טוב, אני דלוקה עליו!!!! נ.ב. פייטן - ברוך הבאה!

Mamimi

New member
כן,האפלו...*מעופפת*../images/Emo181.gif

מחזור שער המוות שולט! ד"א איך קוראים לו באנגלית?

DragonGirl13

New member
או...האפלו! >.<

*מסתכלת על התמונה שלו ושוקעת בה לשעות עם מבט חולמני* *אז מבינה שזאת כריכה של הספר* מה רציתי לעשות עם זה...? אה! כן! באנגלית קוראים לסידרה - THE DEATH GATE CYCLE

קראת את מחזור שער המוות???

כן... בהחלט סדרה אדירה... נראה לי שהוא Haflu ואממ השם הוא: The Death Gate Cycle

python 4

New member
זה haplo.

אחת היצירות הגדולות (אם לא הגדולה מכולן) של מגי וטריי. (את טרייסי והיקמן ומיצינו, לא כן?)

DragonGirl13

New member
בהחלט...

בהחלט מיצינו את הבדיחה, ובהחלט זה יצירה גדולה!!!!! זה ספר שצריך להשתלט על העולם, לא הארי פוטר...

למעלה