שלום...

DragonGirl13

New member
שלום...../images/Emo9.gif

אממ...אני עוד חדשה! ולפני שאני מתחילה לספר על עצמי רציתי לשאול - באיזה סדר צריך לקרוא את הספרים? >.< חיחיחיחי...סתם...זה היה ניסיון להיות מצחיקה! זה קורה לי הרבה, ורוב הזמן לא מצליח! '^__^ אז..קצת על עצמי! אני בת 16, מאוהבת קשות ברייסטלין, מעריצה את היקמן&וייס וכמובן כמו כל פורומיסת בתפוז יש לי חוסר יציבות נפשית!!!

Mamimi

New member
גורלך נחרץ...../images/Emo26.gif../images/Emo105.gif

דרשת סקילה,קיבלת סקילה...או שירפה..או עוד משהו... ברוכה הבאה!!!
כן,אנחנו פורום חסר יציבות נפשית...(מה יותר טוב-פורום רה"ד או בית משוגעים?)

midnight dragon

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif../images/Emo15.gif

איזה ספרים קראת?

DragonGirl13

New member
קראתי את

רשומות, אגדות, וכבשן הנשמה, ולפי מה שהבנתי זה לא נחשב להרבה...אבל אני עוד אתקדם! בנוסף לרומח גם קראתי את מחזור שער המוות (סידרה נהדרת!!!!!) והזקיפים. וכאן נגמרת רשימת היקמן&וייס שלי.

melindo

New member
מה זאת אומרת...?!

יש לו עור בצבע זהוב... עייניים שיראו אותך כמו גוף מת מהלך... רצון למגע פיזי ששואף למינוס 1... וסביר להניח שיש אם הוא ימצא בך יתרון הוא ינסה לנצל אותו...

melindo

New member
הי הי הי!!!

הוא לא עד כדי כך גרוע (פהההההההההה...אני קורע את עצמי פה[רק לרקורד רייסטלין עדיין שולט])... האיראדה יותר גרועים ממנו...הוא לפחות נמשך איזה פעם אחת לאישה (בדרכו שלו)

melindo

New member
שולט?!

ללא ספק.. אבל לא הייתי רץ להתיידד איתו...למען ה*** הוא רוצח!!! אבל מגניב...

python 4

New member
ברוכה תהיי וברוכים כל בני ביתך../images/Emo140.gif

למרות שזה נראה ככה, לא צריך להיות חסר יציבות נפשית על מנת להצטרף לפורום חביב זה. הנה, אני למשל שפוי לחלוטין, ובכל זאת אף אחד לא אמר לי ברוך הבא כשהגעתי לפורום. מספר כללים לכתיבה נכונה: 1. זה לא היקמן&ווייס (הם לא להקת רוק גרמנית), אלא מרגרט וטרייסי (ladies first, כלומר.. ילדונים קודם ואז גברים עם שמות של נשים, כלומר, לא חשוב). ובגלל שאנחנו חברים מהפלמ"ח הם מרשים לי לקרוא להם מגי וטריי. ואם אין לך זמן ואת רוצה לקצר, אז במילה אחת שמתמצתת את כל החוויה - מגיטריי (C). 2. כשם שאין מדברין על חבל התליה בביתו של הנידון, אין מתבדחין בפורום על סדר הקריאה. 3. יש להיזהר מאנשים שקוראים לך ליאור. אל תדאגי - הם לא מסוכנים או משהו (הם קשורים טוב ועוברים טיפול במכות חשמל כל יום) - אבל בכל זאת מומלץ שלא להאכיל אותם. מממ.. חוץ מזה, אני לִירוֹן (הבּן), נעים מאוד, ומקווה שתתערי בפורום!

python 4

New member
סליחה, אני אמרתי מגי וטריי?

התכוונתי כמובן לטרייסי והיקמן..
אוי, זה פשוט היה הורגגגג

DragonGirl13

New member
תודה על קבלת הפנים! ^.^

אני אשתדל לעקוב אחרי החוקים... ועוד משהו..רק כדי להיות בטוחה - אתה המבוגר ביותר בפורום הזה, נכון?

למעלה