שלום

שלום ../images/Emo9.gif

קוראים לי רועי ואני בן 12 וחצי, ואני דומיני. ממ, נכנסתי לפה כמה פעמים אבל תמיד עזבתי, בגלל שהייתי קצת מבולבל. כבר לא
ממ, זהו. נעים מאוד =) ייב.

resputin

New member
ברוך השב :)

מה שלומך כיום? ממה היית מבולבל? :) מקווה שתשאר הפעם. ראס.

Yuval Y

New member
מה שעושה לך טוב ../images/Emo13.gif

אם תחליט להגדיר את עצמך כדומינו, או כמונופול, סבבה
יש אנשים שהם ביסקסואלים, אני אישית חושב שאפילו רוב האנשים ביסקסואלים ברמה כזו או אחרת

ברוך הבא../images/Emo140.gif

מקווה שעכשיו שהחלטת לכתוב פה תמצא פה מקום ותגדיר את עצמך איך שאתה רוצה זה באמת לא משנה יש לך עוד משהו לספר על עצמך ? ומה עמדתך בנוגע לחצילים (סורי לא עמדתי בפיתוי ואף אחד ממכם לא שאל)

Yuval Y

New member
הו, תודה ../images/Emo9.gif

לספר על עצמי? שמי יובל, הגעתי לפורום לפני זמן מה בעקבות אביהוא, ואני כותב וקורא בפורום בהפסקות
אני בן 29 [איך שהזמן רץ...] אני מחוץ לארון, וכיום מנהל את פורום 'הורים לגאים', בסיוע עמותת תהל"ה, שבו אני משתדל לעזור להורים שילדיהם יצאו מהארון, וכמובן לצעירים שבשלבי היציאה. חצילים אני לא ממש אוהב, אולי מטוגנים, וגם זה לעיתים רחוקות. אבל אם ביקשת..

doriro

New member
קצת מוקדם לא?

תשמע זה גיל די צעיר בשביל להבין את המיניות של עצמך באופן ברור. אתה בטוח שאתה נמשך לבנים? אני בן 19 ואני עוד לא בטוח מה אני ואם יש לזה בכלל הגדרה. מקווה שלא בלבלתי אותך יותר...

לירונדה

New member
אתה ממש לא יכול להגיד את זה...

אני חושבת שזה מאוד אינדיבידואלי עניין ההבנה של עצמך... יש כאלה שיגלו את עצמם בגיל 40, יש כאלה בשנות ה-20 ויש כאלה שבגיל מאוד צעיר אני חושבת שאם הוא מרגיש את זה הוא יודע מה הוא מרגיש, ואולי בעתיד הוא ישנה את דעתו לכאן או לכאן, אבל אם כרגע הוא חושב שזה מה שהוא תן לו להגדיר את עצמו, אתה לא יכול להגיד לבן אדם מה הוא מרגיש, רק הוא יכול לדעת את זה....

doriro

New member
קצת יותר מורכב

מצטער אם ערערתי למישהו את הבטחון. מיניות ובני אדם בכלל הם דבר מורכב, כשאנחנו מנסים להגדיר את עצמנו אנחנו חוטאים, פשוט כי הגדרות הופכות אותנו לחד מימדיים. אגב לגבי מיניות, אני חושב שרוב האנשים יכולים להמשך לרוב האנשים, פשוט לא מודעים לעניין. לאפלטון יש משל מאוד יפה על זה (לא זוכר את שם המשל). ביי וחבל לפחד, מותר להיות מבולבל כמה שתרצה...

detleth2

New member
אין באמת זהות מינית

נאמס לי מזה מהטענה שסטרייטים צרי מוח ולא מקבלים את המיניות האחרת, כי את אותו דבר כולם עושים. הומואים מתוגגדים בקבוצות של עצמם וכך גם לסביות ואין דבר שיותר מחליא אותי מזה. אנשים מקטלגים אחרים ואת עצמם-אם באופן מדוע או לא מודע- לפי זהויות. זהות של בן אדם היא רגעית, ואנשים צריכים להפסיק עם כל עניין הזהות המינית ולחיות לפי דחפים רגעיים. אני לא מאמין בזהות מינית; בכולנו קיימים שני המינים ושלל העדפות מיניות. מי שלא יכול להכיר בכך ולהכיר באנשים שמעדיפים לא לגלות איזורים חדשים במיניות שלהם(סטרייטים או הפוך) הם הצרי מוח. כל מי שחושב שחייבים לחיות לפי זהות הוא צר מוח. אתם חושבים שאתם נאורים מרוב האוכלוסייה אבל גם אתם בתבנית מוכתבת של ה"נן-קונפורמיסטים". רק בודדים הצליחו להחלץ מתביות מכוערות של זהות מינית או כל זהות אחרת.

למעלה