שלום

שלום ../images/Emo9.gif

קוראים לי רועי, בן 12 מ.. נאמף.. מרכז. התחלתי לאהוב את עברי לידר מאז יומולדת 11 שראיתי את יוסי וג'אגר..
*השורה שהם הוסיפו אכן חביבה*
ו.. זהו.
ייב ייב.

Ez sLeeP

New member
אני חושב שיש לנו חבר פורום צעיר חדש

הכי צעיר למעשה. ברוך הבא רועי! תיכף תברך אותך נועה (בובה) ותציידך פק"ל הצטרפות צבעוני ועליז.
נשתדל לשמור על שפה נאותה, עכשיו כשיש לנו ילדים קטנים בפורום..
(הדס, זה מופנה אליך!)

lollapalooza

New member
../images/Emo12.gif חצוף../images/Emo70.gif

מה הקשר בין שפה תקינה לשפה נאותה

יאאאאאאא החבר הכי צעיר ../images/Emo187.gif

ברוך הבא לפורום - עוד לא הגעת וכבר יש לך מעמד הבייבי שלנו... אנחנו נטפח אותך ואתה תגיע לגדולות ...

יאא:]

סופסוף מישהו שיותר קטן ממני:] היי:]]] האמ..אני נועה..(השלישית:p) ברוכ הבא! תהנה?..תהנה!

הלוווו!!

אף אחד לא אמר שהוא נשאר בן 11 מאז יוסי וג'אגר נכון?? בעצם כמה שנים עברו? הו וואטאבר! היי לך רועי, אני נועה הראשונה(יש פה 3. ראשונה זאת אני, שניה זאת נושי עם חולם-המאגניבה של הפורום, והשלישית כבר הצידה את עצמה.) סו...פק"ל הצטרפות- סתם כמה שאלות בסיסיות כדי שנוכל לדעת בערך מי אתה. ואל תילחץ. זה סתם!! (רק שלא יהיה לנו עוד סיפור ..) שם: גיל: מקום מגורים: אלבום אהוב: שיר אהוב: תחביבים וכו': שם של חיה שמתחילה באותה אות של השם שלך ומה הקול שהיא משמיעה: (ואם לא שמתם לב (כל הקרציות כולל מורי) אף פעם לא עונים על השאלה...אולי נסיק מסקנות? ואם לא שמתם עוד לב- כל פעם אני כותבת את השאלה הזאת בנוסח אחר...) אז...הגעת לפורום באינטרנט, אבל כל כך לא וירטואלי. כולם מכירים את כולם כולם פגשו את כולם (חוץ ממני ועוד כמה...אבל זה ממש לא מפריע לי להיתקע פה כבר שנה..) אנחנו לא שפויים ולכם אל תיבהל (כל פעם נגיד את זה?!?! ואיפה המקוריות?) אממממ בואו תצטרף, תרגיש חופשי לכתוב ה-כ-ל, בלבולי(ולא זיוני כי הוא בן 12) שכל יתקבלו בברכה. אל תעלב מזה שאנחנו "מתיחסים אליך כמו ילד קטן" הכל בצחוק, זה סתם מרגש שאתה הכי צעיר! אני בטוחה שתהנה!!!! אני אפסיק לכתוב. ביי.

הממ.. תודה כולמ ../images/Emo12.gif

אכן מלבב
בלע. שפה נאותה לא נדרשת
לא, לא נדרשת. בעעעע. הממ..: שם: רועי
יהיה נחמד אם מישהו יקרא לי ג'יימס. גיל: 12 ושלוש וחצי חודשים
מקום מגורים: קרית אונו
חור ליד רמת גן למי שלא יודע
אלבום אהוב: הממ.. יש שתיים: יותר טוב כלום מכמעט, והאנשים החדשים
שיר אהוב: גם, יש שתיים
על קו המים, וצוכה בוחקת. תחביבים: מוזיקה, תופים, לישון, טלוויזיה, חברים, רולר..
בלה. החיה שמתחילה בלה בלה בלה..:
נראה לי שאני גם לא אענה עלייה. בעעע. ואני מזכיר, שפה נאותה לא נדרשת. בתודה, ראשות הצינזורה
ייב ייב.

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

קרית אונו
העיר האהובה שלי קרית אונו
למי שלא יודע 18 שנה מהחיים שלי גרתי בקרית אונו אוי כמה שאנ ימתגעגע גיל 12 זה כיתה ו'? ז'? בכל מקרה ברוך הבא איש
עכשיו לידך יש פלוס ענקי (+) כי אתה מקרית אונו יש לך אחים או אחיות גדולים כי אותם סביר להניח אני מכיר או שאפילו יש מצב שאתה מכיר את אחי הקטן טוב די להתלהב תומר להרגע *נושם עמוק*

mesh33

New member
ברוך הבא!!!+ניצול שרשור קטן....

שלום!!!! ברוך הבא לפורום המגניב שלנו (אתם מוזמנים לדמיין את קוב אומר "מגניב") תשרשר, תצחיק, תגיב, ותהנה!!!!! ואם מותר נצל"ש קטן (אם ככה כותבים את זה...) אני יוצאת מחר לטיול שנתי!!!!!
מדינת ישראל עצובה וכואבת בשבילי. אני יודעת. למה אני עצובה אתם שואלים? טיול שנתי אמור להיות כיף, לא?.... אז זהו! שעם הכיתה המזוויעה שלי- ממש ממש לא!!!!!! והקטע הכי מעצבן בכל הסיפור הזה: אני חוזרת בחמישי בערב, אחרי 3 ימים של מסלולים בגשם ("הלוואי שירד גשם! זו יכולה להיות חוויה מרנינה"- במילותיו של עופר של"ח, המורה לשל"ח, ולמקרה שתהיתם שם המשפחה שלו הוא לא באמת של"ח, כולם כבר מזמן שכחו איך באמת קוראים לו והאמת שזה גם לא ממש מעניין אף אחד-) בקיצור! (חחחח..... קיצור
אני
נראה לכם
) אם אני אחזור חולה ברמה כזו שאמא (הידועה בשם אימצ'ה בימצ'ה) לא תאפשר לי ללכת להופעה, מישהו יאלץ לשאת בתוצאות, ויש לי הרגשה שזה יהיה מורה מסויים לשל"ח
טוב. אני הולכת לארוז תיק. עצבנית. כעוסה. אבל ממש מברכת את הבייבי שלנו לכניסתו לפורום!!!!!!!!!!!!!! תהנה!!!!!!

מה?! תקשיבי תקשיבי!

1. צאי בגישה חיובית ובטוח תהני...אין דבר יותר טוב מלהיות עם חברים 3 ימים. 2. טיולים בגשם זה אחד הברים הכי כיפים בעולם! 3.את תלכי כמו גדולה. כי זה הכי חשוב בעולם. ותשמרי על עצמך ושימי מעיל כמו ילדה טובה. (לא שאני אהיה בהופעה אבל חשוב לי לשמוע חוויות!) תחייכי ותיהי שמחה, טיול שנתי זה אחד הדברים הטובים אבל רק אם אתה יוצא בגישה חיובית! את תהני! אם לא תחשבי יותר מידי על כמה שרע וקר ולא תתלונני אז אני מבטיחה שתהני!

אל תצאי

באמת שאני מבין אותך(שכבה+כיתה חרא,גם אצלי זה ככה). עכשיו זה כבר מאוחר לא לצאת אבל זה יכול להיות לקח לשנה הבאה.

למעלה