שלום

הייי לכולכם

גם אני חדשה פה בפורום אבל אני רוצה להגיד לכם שמי שבאמת תיסבול עם אמא של מש לא תיתן לה לצאת להופעה זו אני כי אז אני צריכה למצוא דרך להגיע לבד דרך אגב נעים מאוד אמילי

Nרי Jנ3ח

New member
מותר גם לי לברך?

אני בעצמי חדש אבל מרגיש כבר חלק מכם...בתנאי שתקבלו אותי כמובן...

גם כי זה אופנתי וגם כי אני נחמד

אז ברוך הבא..ויש לנו פה מועמד ראוי ביותר לתואר יקיר הפורום.. אני רוצה לראות מישהו 1 שיגיד שלקרוא את ההודעות שלו זה לא דבר מבדר!

שלומלוםםם לךךךך../images/Emo77.gif

אני לא ממש יודעת אם להגיד לך ברוכה הבאה כי אני כמו שמישהו כתב די חדשה אז אני לא יודעת חחחח אני לא ממש מבינה מה אני כותבת אבל בקיצור תהנה פה אני נהנית.... אחלה אנשים...... חחחחח אם לא אמרתי תהנה לך...

חיפ. תודה אנשים חביבים ../images/Emo9.gif

מלבב. שוב.
הממ.. יש פה קרית אונואיסט לשעבר. כמה נחמד.
כתה ז', אגב. בן צבי. בלה. אשמח לקבל פרטים על הביצפר ששהית בו. אני מחפש עבר פלילי של כמה מורות
הממ.. ומי שאמר שההודעות שלי הם דבר מבדר, אם זה בכלל היה מכוון עלי- תודע לך. אני שמח שאני משעשע מישהו
שובב, תודה על הקבלת פנים.
אתם אנשים חביבים עד מאוד.
נארף. ייב ייב.

אכן אמרתי *../images/Emo9.gif* ווי לאב פינקי?

נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף. נארף.

taxi555

New member
ברוך הבא למועדון

אני רואה שהתקבלת פה בברכה אז כל המוסיף רק גורע ואני בטוח שתהנה פה ולא רק בגלל שזה קהילת עברי לידר תעשה חיים ותנצל כל רגע בגיל הזה כי מעל גיל מסויים כבר צריך לשלם בכניסה למקומות בילוי חחחחחחחח בייייייי

למעלה