שלום

shipper heart

New member
גל הסבירה את עצמה...אממ ../images/Emo58.gif

לא כל כך אבל....אני לוידעת מה הולך להיות עם הארם ומאק...לא כתוב על זה יותר מדי בספוילרים. אני יודעת שמשו לא טוב הולך לקרות עם מרדית'...קראתי בספוילרפיקס שהיא כנראה לא תופיע יותר אחרי הפרק הקרוב וזה ממש לא טוב כי היא עושה את איי.ג'יי. שמח וזה כיף שהוא שמח...חחח ואני רוצה שהם יתחתנו כי זה נראה כאילו ממש טוב להם ביחד וזה חרא מה שאמרו שם... עכשיו אני יודעת שהארם הולך להטיס הורנטס העונה
*הורנטס זה F-18...כמו שF-14 זה טומקט.* וגם שלא תהיה לו אהבה חדשה....אמרו שלא יהיה לו יותר מדי זמן בשביל זה בגלל מטי. אבל זה לא אומר שאין לא זמן לאהבה ישנה...כאילו מאק לא בדיוק אהבה חדשה אז אני אופטימית...גם אמרו שמאק תראה את הארם עם מטי ותבין שהוא יתבגר ושהוא אחראי ושהוא רוצה לה"תיישב" ולהקים משפחה ככה שאני באמת אופטימית
אבל מה שכן זה לא בטוח....כי זה היה מן ראיון כזה...לוידעת אמממ יש לנו המון ספקולציות גם בפורום אבל רובן לא מציאותיות אז אני לא אביא אותם חח

harmless

New member
../images/Emo58.gif

קראתי איפשהו שאיי ג'יי תופס את מרדית' במיטה עם גבר אחר אבל זה רק ספוילר ואין לי מושג עם הוא מבוסס

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif

את זה לא ראיתי ולא שמעתי על זה.....לוידעת אבל אני אראה כבר אחרי יומשישי....למרות שאני לא אראה ביום שישי דמט...טוב...לומשנה.... אמממ אני כתבתי מה ששמעתי...יש את כל הקטע עם היהלומים והארם ומאק מסתבכים באיזה פרשייה בינלאומית *מה חדש?!* והסוכן CIA שעזר למאק נעלם *גרר זה לא קליי גרר* אה וקואטס ומטי עוברות לגור בדירה בבניין של הארם....

Nushi G

New member
יאאאאאאאאאאאא @#%!&^&*^$%

אני אתחרפן מהחוסר ידיעה הזו!!!! ועכשיו ברצינות, ואני מבטיחה שזו פעם אחרונה שאני שואלת- deep down- את מאמינה שהם יסיימו את הסדרה בלי סוף שיפרי שיספק את ציפויות, תקוות ו(dare I say)-פנטזיות של הצופים? זה לא חכם מצידם בכלל! הם יהרסו לעצמם את כל מה שהם עבדו כל כך קשה לבנות!! ???????????????????????????????????????????????????????????

shipper heart

New member
הכל תלוי בCB...אם היא תחתום לעונה10

אני ממש לא מאמינה שהם לא יתנו לתקוות שלנו להתממש בסוף...אם היא לא תחתום....אני לוידעת מה אני אעשה עם עצמי

Sweet SuGaR

New member
חחחח אז תהיו מוזרות

בכלל מי אתם תודה על הברוכה הבאה אבל לא הבנתי מי זה מי!!!

Nushi G

New member
שמי בישראל(ובעצם גם בכל מקום אחר-

אף פעם לא הבנתי את הביטוי הזה..) הוא נעמה... את?

Nushi G

New member
sweet sugar כתבה בהודעה שלה-

"אבל עדיין לא הבנתי מי זה מי.."

הרמוני

New member
הבנתי מה היא כתבה..

לא הבנתי מה היא רוצה שנענה! שמות כאילו? טוב אז אני שירה אבל את יכולה לקרוא לי הרמוני, או שירה, מה שבא לך

נראה לי שכולם הסתערו

וכבר ברכו אותך ב וולקאם אבורד המפורסם ( שמקבל פה שמעות כפולה) . אז גם אני אוסיף... :WELCOME שי. ותתכונני נפשית כי אחרי שתהיי פה YOU WILL NEVER BE THE SAME.

למעלה