shipper heart
New member
גל הסבירה את עצמה...אממ ../images/Emo58.gif
לא כל כך אבל....אני לוידעת מה הולך להיות עם הארם ומאק...לא כתוב על זה יותר מדי בספוילרים. אני יודעת שמשו לא טוב הולך לקרות עם מרדית'...קראתי בספוילרפיקס שהיא כנראה לא תופיע יותר אחרי הפרק הקרוב וזה ממש לא טוב כי היא עושה את איי.ג'יי. שמח וזה כיף שהוא שמח...חחח ואני רוצה שהם יתחתנו כי זה נראה כאילו ממש טוב להם ביחד וזה חרא מה שאמרו שם... עכשיו אני יודעת שהארם הולך להטיס הורנטס העונה
*הורנטס זה F-18...כמו שF-14 זה טומקט.* וגם שלא תהיה לו אהבה חדשה....אמרו שלא יהיה לו יותר מדי זמן בשביל זה בגלל מטי. אבל זה לא אומר שאין לא זמן לאהבה ישנה...כאילו מאק לא בדיוק אהבה חדשה אז אני אופטימית...גם אמרו שמאק תראה את הארם עם מטי ותבין שהוא יתבגר ושהוא אחראי ושהוא רוצה לה"תיישב" ולהקים משפחה ככה שאני באמת אופטימית
אבל מה שכן זה לא בטוח....כי זה היה מן ראיון כזה...לוידעת אמממ יש לנו המון ספקולציות גם בפורום אבל רובן לא מציאותיות אז אני לא אביא אותם חח
לא כל כך אבל....אני לוידעת מה הולך להיות עם הארם ומאק...לא כתוב על זה יותר מדי בספוילרים. אני יודעת שמשו לא טוב הולך לקרות עם מרדית'...קראתי בספוילרפיקס שהיא כנראה לא תופיע יותר אחרי הפרק הקרוב וזה ממש לא טוב כי היא עושה את איי.ג'יי. שמח וזה כיף שהוא שמח...חחח ואני רוצה שהם יתחתנו כי זה נראה כאילו ממש טוב להם ביחד וזה חרא מה שאמרו שם... עכשיו אני יודעת שהארם הולך להטיס הורנטס העונה