מאותגרת הורמונים
New member
שלום ../images/Emo9.gif
אני חדשה פה, ובכלל בכל התחום של הטיפולים. קוראת אתכם כבר כמה שבועות בשקיקה, אבל עוד לא העזתי להצטרף כי "עוד לא הייתי שם". היינו אמורים לעשות הזרעה ראשונה אתמול. זריקות כל יום, בדיקת דם כל יומיים, אולטראסאונד כל יומיים (אצל כולן זה ככה??). בבוקר אמרו לי לבוא עם כוס הזרע מבעלי. הוא ניסה לתת לתוך הכוס ולפי דעתי כמעט הכל נשפך החוצה
הגענו למעבדה והם אמרו שאין שם כמעט כלום. חזרנו הביתה כמו שבאנו - ריקים
אני חושבת שאולי הוא לא יודע ממש איך לעשות את זה - איך לתת את הזרע בכוס (בכ"ז, פעם ראשונה). בישיבה, בעמידה, איך עושים שלא יישפך הכל? אני יודעת שזו שאלה לא נעימה, אבל אולי מישהי תוכל לתת קצת טיפים בנושא הזה? אני פוחדת שעוד פעם אתמלא בהורמונים ובסוף זה יהיה לחינם. אני לא רוצה להעיק עליו, גם ככה הוא מרגיש נורא ואיום ומתנצל כל הזמן שאני עובדת כל כך קשה והוא את התפקיד הקטן שלו לא הצליח למלא. אז חשבתי שאולי אם יהיו לי כמה עצות לתת לו, זה יהיה לו יותר קל ולי פחות נורא. שנינו נורא רוצים תינוק, אני כבר בת 32 והוא בן 36... חשבנו שכשנרצה זה יבוא בקלות... ועכשיו אני יושבת פה ובוכה
מצטערת שאני נופלת עליכם עם זה, אבל אין לי מושג את מי לשאול כזו שאלה, אני לא מכירה אף אחד בטיפולים...
אני חדשה פה, ובכלל בכל התחום של הטיפולים. קוראת אתכם כבר כמה שבועות בשקיקה, אבל עוד לא העזתי להצטרף כי "עוד לא הייתי שם". היינו אמורים לעשות הזרעה ראשונה אתמול. זריקות כל יום, בדיקת דם כל יומיים, אולטראסאונד כל יומיים (אצל כולן זה ככה??). בבוקר אמרו לי לבוא עם כוס הזרע מבעלי. הוא ניסה לתת לתוך הכוס ולפי דעתי כמעט הכל נשפך החוצה