שלום

שלום ../images/Emo9.gif

אני חדשה פה, ובכלל בכל התחום של הטיפולים. קוראת אתכם כבר כמה שבועות בשקיקה, אבל עוד לא העזתי להצטרף כי "עוד לא הייתי שם". היינו אמורים לעשות הזרעה ראשונה אתמול. זריקות כל יום, בדיקת דם כל יומיים, אולטראסאונד כל יומיים (אצל כולן זה ככה??). בבוקר אמרו לי לבוא עם כוס הזרע מבעלי. הוא ניסה לתת לתוך הכוס ולפי דעתי כמעט הכל נשפך החוצה
הגענו למעבדה והם אמרו שאין שם כמעט כלום. חזרנו הביתה כמו שבאנו - ריקים
אני חושבת שאולי הוא לא יודע ממש איך לעשות את זה - איך לתת את הזרע בכוס (בכ"ז, פעם ראשונה). בישיבה, בעמידה, איך עושים שלא יישפך הכל? אני יודעת שזו שאלה לא נעימה, אבל אולי מישהי תוכל לתת קצת טיפים בנושא הזה? אני פוחדת שעוד פעם אתמלא בהורמונים ובסוף זה יהיה לחינם. אני לא רוצה להעיק עליו, גם ככה הוא מרגיש נורא ואיום ומתנצל כל הזמן שאני עובדת כל כך קשה והוא את התפקיד הקטן שלו לא הצליח למלא. אז חשבתי שאולי אם יהיו לי כמה עצות לתת לו, זה יהיה לו יותר קל ולי פחות נורא. שנינו נורא רוצים תינוק, אני כבר בת 32 והוא בן 36... חשבנו שכשנרצה זה יבוא בקלות... ועכשיו אני יושבת פה ובוכה
מצטערת שאני נופלת עליכם עם זה, אבל אין לי מושג את מי לשאול כזו שאלה, אני לא מכירה אף אחד בטיפולים...

נועה 35

New member
ברוכה הבאה ושהות קצרה!

ברוכה הבאה לפורום ואני מקווה שהשהות שלך איתנו תהיה קצרצרה. אני לא ממש יודעת איך לענות לך על זה, וגם לבן זוגי אין ממש עצות מועילות. לדבריו, אולי עזרה מבת הזוג תעזור. אולי סתם פשוט להתרכז יותר. זה קטע לא נעים, ללא ספק ואני חושבת שהגברים מרגישים קצת מטופש.... אני מקווה שהבנות האחרות תוכלנה לעזור יותר. את גם מוזמנת להצטרף אלינו לפורום השכן "הזכות להורות" המרכז את המאבק בקיצוצי האוצר בטיפולי הפוריות.

איריס27

New member
שלום לך !!

אז ככה, שאלתי אותו עכשיו (אף פעם לא יצא לי להתעניין בזה.....) והוא טוען שהוא עושה זאת בישיבה. פה לא מצטערים על כלום, כי זה בדיוק המקום לשאול שאלות מביכות, לקטר ולהתאונן. שבת שלום !!

בפעם הבאה הוא כבר ידע

צריך לקחת בחשבון כי למרות שאת רוב המסלול אנחנו עוברות, הקטע הזה של האוננות לתוך כוס ועוד בבוקר(!!) מאד לא נוח, נעים או קל לבני הזוג שלנו. הקטע של "לקלוע" לכוס בעייתי אם כי מסתבר שמסתדרים בסוף. כל אחד לפי מה שנוח לו בעמידה בישיבה העיקר לתזמן את הרגע החשוב... בכל מקרה אני מקווה שאתם מנסים עכשיו בבית בדרך הישנה והטובה, קחי בחשבון שזרעים יש בשפע ואם הם יהיו עקשנים כמוך הם יתאמצו להגיע לאן שצריך. בהצלחה ושהות קצרה

מאותגרת ברוכה הבאה!! ../images/Emo140.gif

בתקווה שאפילו חדשה לא תשארי ותצליחי במהרה!! בקשר לכוס, דבר ראשון אל תבהלו מהגודל שלה, היא גדולה מידי ולא צריכה להתמלא, אפילו לא רבע כוס, לא יודעת כמה בדיוק נכנס אצלכם אבל אני זוכרת שאצלנו כמעט ולא היה כלום, אבל כשהגענו למקום, לבדיקת הזרע (עוד לפני ההזרעה) אמרו לנו שזה מספיק. אח"כ די נרגענו למרות שמידי פעם דאגנו לכמות (עכשיו כבר לא). בקשר לאיך, אנחנו דואגים לזה ביחד כשהכוס לידינו המכסה רק מונח מלמעלה וברגע הנכון שליפת יד אל הכוס ו... קיים גם קונדום מיוחד (לא ניסינו) לא קוטל זרע (הבנתי מהפורום שעלותו בסביבות ה- 30-50 ש"ח) ושם נאגר הזרע. רק שתדעי שלא רק אצל בעלך הבעיה של התפקיד, מה לעשות שזה לא נכון שזהו תפקיד קטן זה אחד התפקידים הקובעים, הרי בינתיים ללא הזרע הפריה לא בדיוק תהייה. ותפקידו הוא קשה בערך כמו שלנו, מאוד קשה כשמבקשים מאתנו מתי צריך לתת זרע, מתי לקיים יחסים וכו' כשזה לא בא באופן טבעי, זה קשה, צריך מאוד להבין את האיש שגם לו זה קשה ויש צורך לעודד אותו שזה בסדר (ככה גם אני עשיתי) גם כשלא מצליחים ומה לעשות מבטלים (פעם ביטלנו הזרעה אחת בגלל שבעלי לא יכול היה). ולא, את לא נופלת עלינו, בשביל זה אנחנו פה, לכל שאלה לכל בעיה ולפעמים בשביל לבכות.. מאחלת לך ולבעלך המון הצלחה!!

פּוֹנְג

New member
אולי עכשיו כל הגברים יצאו מהחורים

שלהם ויבואו לענות לך ...
אין לי פטנט חד משמעי, גם אצלנו זה לא פשוט הבול פגיעה הזה. אני נמצאת שם איתו על מנת לעזור ולהכין את הכוס לרגע הנכון, תפקידו הוא לומר לי מתי מגיע הרגע הזה...
ובנוגע לפיספוס של החודש. את יודעת שיש כאלו שגם מצליחים להכנס להריון באופן טבעי. זה שלא הצליח לכם עד עכשיו לא אומר שאם את מלאה הורמונים אז צריך להפסיק לנסות, להיפך, זה בדיוק הזמן. בהצלחה.

chompi1

New member
../images/Emo9.gifאני משועשע

אני ממש לא ציני אבל השאלה העלתה חיוך על פניי, תראי בתור גבר מי כמוני יודע שהמצב והסיטואציה לא פשוטים אנחנו הגברים כביכול אמורים להיות מעיין "רמבויים" ולפעמים מגלים שלא כול כך. אז ככה הבעיתיות מתחליה כבר בשלב"ההרמה" כי לא מדובר פה בסקס בשביל הנאה אלא בעבודה פרופר, כאן את יכולה להיכנס לתמונה בכול דרך שתמצאי לנכון. ידוע שיש את השלב של השפיכה המוקדמת ואז מגיעה המנה " העיקרת" והחשובה כך שלדעתי הדרך הכי טובה היא פשוט להחזיק את הכוס ביד הפנויה להוריד מבט למטה ולקלוע. תמסרי גם לבעלך שכולנו "הגברים" באותה סירה. ועכשיו משהו בנימה אישית אם יש עוד גברברים בפורום ואני בטוח שיש תתחילו לכתוב מפני שלמרות שתמיד תמכתי במלאך שלי לעשות כול מה שהיא "צריכה" כדי להתמודד עם המצב ועל אף הזוגיות האלוהית שיש לנו והתקשורת המצויינת אני יודע שאני לא תמיד מבין הכול יודע הכול או עוזר וכו' ולכן אני מאד שמח שיש לה אתכן. לאחרונה כתבתי פעם או פעמיים בפורום התחלתי קצת יותר לקרוא ולהתעניין דבר שתרם לי באופן אישי להתמודד ולנו בתור בני זוג. כך שאני קורא לכול הגברברים "הקשוחים" לנסות קצת יותר להתחברר לצד הרגיש שבנו זו לא בושה.

נועה 35

New member
צ'ומפי - כל הכבוד

אין הרבה גברים ש"מעיזים" לכתוב בפורום הזה, אבל אני בטוחה שיש לא מעט שקוראים אותו. אם גברים נוספים ירימו את הכפפה שזרקת להם ויצטרפו אלינו לפה, זה יעזור לכולם. גם לזוגיות.

סנונית 1

New member
היי אני הבעל

מה שאני מציעה זה להרגע קודם כל. דבר שני ברגע שמגיע ה"רגע" יש להתכופף מעט קדימה (בעמידה) ואז הכל נכנס לכוסית. דבר נוסף הוא להתאמן זו לא בושה בימים שאחרי הביוץ פשוט להתאמן וברגע האמת הוא יעמוד במשימה. טיפ נוסף הוא התנזרות מתחילת המחזור ועד ליום ההשבחה מניסיון זה נותן תוצאות טובות יותר. אשמח לענות על כל שאלה פה או במסר. בהצלחה שלומי.

נתנאלה2

New member
הנה האיש נרתם למשימה שהוא הכי

אוהב
(רגע, משבר עכשיו הוא ברח, אז זה היה סתם בצחוקיה למי שלא הבינה) מפנה את מקומי: בפעם הראשונה זה באמת קשה וצריך לדעת לתזמן את ה... למטרה (כוס). קודם כל לגבי כמות, מה שיוצא זה די והותר להזרעה ונכון שאם מתנזרים 3 ימים הכמות גדלה בהרבה (הכמות היא לא הקובעת אלא האיכות). כאשר מבצעים הזרעה יום אחרי יום בדרך כלל תשימו לב שהכמות בדרך כלל קטנה יותר. התזמון הוא הדבר החשוב!! מה שאני עשיתי כאשר הרגשתי שזה מתחיל להגיע לקחתי את הכוס והצמדתי, וזה הלך מצויין(יכול לקחת כמה שניות). מאוד לא נוח בעמידה והכי טוב בישיבה בגלל כל מה שעובר על הגוף באותם רגעים ועדיף שהגוף יהיה בשליטה. חזרתי: בכל אופן לא להכנס ללחץ והיום דחוף דחוף להשת@!#ל, אולי זה יצליח

סביון1

New member
התנזרות של למעלה משלושה ימים גורמת

לזרע להיות בעל תנועתיות נמוכה יותר. לא כדאי.

סנונית 1

New member
אנחנו השגנו תוצאות טובות יותר

אחרי התנזרות של שבועיים (כנראה הדתיים יודעים מה הם עושים), כשבעלי התנזר 3 ימים בלבד יצא מורפולוגיה 2% בהתנזרות של שבועיים כלומר מתחילת המחזור ועוד שבוע יצאה תוצאה של 5% ולפי הרופא היתה השבחה מעולה. לכן אני ממליצה.

אפרסקה

New member
רגע, אם אני מתחילה מחר זקיקים לקראת

לקראת הזרעה, ואני משערת שההזרעה תהיה לקראת יום חמישי-שישי, אז אני צריכה להתנזר מיום שני? כי ביום שלישי יש לנו יום נישואים...

לי מ ו ר

New member
לא חייבים

בין כל ההוראות שקיבלנו מתחיל הטיפולים היה להתנזר שלושה ימים לפניי בדיקת הזרע. בהזרעה האחרונה שלנו הגענו לרופא שמטפל בי היום. בעלי שאל אותו מה היתה הספירה, ואז הוא ענה לו שזה ממש לא משנה (כמובן שאח"כ הוא אמר מה הספירה). הוא אמר שלפי כל בדיקות הזרע שהוא ראה, יש פעמים שיום למחרת הזרע פתאום יותר טוב, לפעמים מבקשים זרע נוסף באותו היום והספירה טובה יותר. אמרנו לו שאומרים לנו להתנזר. אז הוא אמר שמבחינתו להפך. אם נמשיך להתנהג כרגיל ואפילו יום לפני ההזרעה נקיים יחסים, זה בסדר. תהנו לכם ביום הנישואים, כי בשנה הבאה תהיו כבר בין החיתולים למוצצים

נועה 35

New member
לנו אמר הרופא שיש מחקרים שמראים

שקיום מספר יחסי מין, אחד אחרי השני, יכול דווקא להעלות את הסיכוי להריון, למרות הירידה בכמות הזרע. ייתכן שזה עובד אותו הדבר גם בהזרעות.

פרופ' זיידמן אומר

בפורום של doctors.co.il תמיד שצריך לקיים יחסים כמה שיותר לפני הביוץ, כולל לני הזרעה. כי הזרע צקריך לחכות לביצית ולא להיפך וגם שרב ההפריות קורות כ-4-5 שעות אחרי הביוץ, כך שטוב שיהיו "הרבה חבר'ה" בסביבה כשהביצית המלכה מגיעה. לעומת זאת מנסיון איאי, לפני שבוע היתה לנו הזרעה יום שישי - והזרע היה מעולה: 50 מליון למ"ל ותנועתיות פרוגרסיבית, ויום אחרי ששוב באנו להזרעה, הזרע היה גרוע, או כדברי המעבדה: בודדים בתנועה בשדה" משפט שהוריד את בעלולי לקרשים. מצטערת שאמרתי שני דבירם מנוגדים... אבל בהרבה מקרים התחום הזה אין תשובות חד משמעיות, ולכן הייתי ממליצה לכם - לכו עם מה שמרגיש לכם נכון. בהצלחה רבה, ומזל טוב ליום הנישואים.

גולה1

New member
דווקא לי הרופא אמר פעם שלא

כדאי להתנזר ואפילו מומלץ לקיים יחסים יומיים שלושה לפני ההשבחה כך הזרע יותר טוב. אם לא הזרע יוצא דביק שזה לא מתאים להשבחה.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. עלית על נקודה כאובה במיוחד
. האיש שלי משוכנע (ליתר דיוק חלק מסוים ממנו) שיש רק מקום אחד לפרוק את המטען שלו
. אנחנו פתרנו חלקית את הבעיה על ידי שימוש בקונדום סטרילי (ניתן לקנות אצל המשגיחות של מכון פועה, או בחלק מחנויות יע"ל בבתי החולים). מקיימים יחסי מין כרגיל, ובסוף מסירים את הקונדום ושופכים אותו לכוסית הסטרילית ובינגו. החסרון הוא המחיר. קונדום אחד עולה 30-35 שקלים
. חסרון נוסף, יש גברים (אני נשואה לאחד מהם) שחושבים שקונדום זה עינוי על פני אדמות. ומעבר לזה, פעם מכון פועה היו מייבאים קונדומים דקים יותר, עכשיו הם קונים עבים. זה באמת כמו לנגן על פסנתר עם כפפה, שלא נדבר על זה שהם נקרעו לנו ברגע הקריטי כי כנראה קניתי קונדומים פגומים
. בהצלחה נועם

למעלה