שלום

limors2

Well-known member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

ליאורה, 17+4. את באמת קוקי או שאת סתם אוהבת עוגיות?

kuki123123

New member
חחחח

אממ עוגיות אני אוהבת בלי שום קשר
(דמיינו שזו עוגייה ולא עוגה) אבל הכינוי הזה לא ממש קשור, הייתי צריכה פעם לשאול משהו באיזה פורום ולא היה לי משתמש אז עשיתי "משתמש מהיר" כזה, שאחרי זה כבר המשכתי איתו, אז צפו לשינוי שם משתמש בקרוב...
אני ממש לא אוהבת את הכינוי הזה, אבל זה הכל העצלנות אשמה. אה ותודה לכולכם על קבלת הפנים החמה

limors2

Well-known member
אני שקלתי פעם להחליף שם משתמש.

לשים קץ לכל קריאות ה"לימור".....
אני משתמשת באותו דבר לכל האתרים כבר.... בערך 7 או 8 שנים
הכל בגלל חוסר מקוריות לדקה אחת
אבל כבר התרגלתי אליו, וגם אנשים אחרים התרגלו אליו- אז לימור ואני לנצח! את דפנה והעוגיות, את גם אוהבת?

kuki123123

New member
אשנה אותו בקרוב אם העצלנות לא תגבר עליי

ולא שיצא לי לשמוע שיר שלהם.. אז אין לי מושג.. אולי שמעתי ולא ידעתי שזה הם

dayana3

New member
ליאורה

זאת אני קוקי123123 שיניתי ניק, למדתי לקח מהמקרה שלך
ועכשיו אני dayana3

מנגוM

New member
יאאא, עוד נציגות ל-י'!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

איזה כיף שאני כבר לא ה-י' היחיד הפעיל בפורום
י' אימפריה!!!
עכשיו לשאלה הגורלית - את דתיה או חילונית? כדי להבהיר את המצב, אפשר לומר שהפורום הזה יכול להיות תחת השם "פורום לשומרי שבת", ואפשר גם לתלות שלט "לא פעיל בשבת". אבל אני לא דתי
חילוניות אימפריה!!
אפרופו חילוניות!
היום בהיסטוריה דיברנו על חילוניות כגורם להופעת הלאומיות! וגם המורה אמרה שהדת הייתה צריכה כבר להיעלם מהעולם עקב הופעת הלאומיות שדוגלת במשטר שהעם הוא במרכז!!
אבל בגלל שהדת הייתה כל כך חזקה עד הימים שהיא התחילה להתפוגג, היא יכלה לעשות משהו כריאקציה להתפוגגות שלה
אז כנראה שכיום ההתחזקות של הדת היא הריאקציה הזאת, ואחריה הדת תיעלם סוףסוף, ואולי אפילו זה יקרה יותר מהר ממה שחשבנו, ובעקבות הניסוי המדעי הגדול בעולם, נגלה איך נוצר העולם
ועכשיו הכרת עוד תכונה שלי - אני... חפרן
ברוכה הבאה, תהני בפורום. נעים מאוד, בועז

kuki123123

New member
נעים מאוד

דיאנה,
אכן, נציגה של י', ואני חילונית.. חילוניות אימפריה
אין לי שום בעיה לפתוח שרשור בוקר טוב בשבת, אבל רק אם זה לא מפריע לכם.... ואממ בקשר לחפרנות, אני מודעת לזה.. רוצה לדעת איך?
ממ אז ככה: האמת שאני קוראת בפורום הזה כבר המון זמן.. נראה לי שמעל לחצי שנה כבר.. ולכן אני מכירה את רובכם.. הייתי גם בתקופה של הגמד והענק, בתקופה של שאלוני החגים שלך, וכמובן, איך אפשר לשכוח, בטקס האוסקר המרגש בהגשתך ובהגשתו של אורי.. ובקיצור אני קראתי כל הודעה והודעה בפורום הזה.. כי פשוט התמכרתי.. מה לעשות, אתם פורום ממכר, כל כך שיעשעתם אותי לפעמים, בגלל זה החלטתי להצטרף, רציתי להיות גם חלק מהמשפחה
וזהו בערך, נראלי

limors2

Well-known member
פשש../images/Emo12.gif

חלילה להפריע לנו! אנחנו יותר משמחים לראות שרשור "בוקר טוב" של שבת- לחילונים יש איפה לכתוב ולדתיים יש מה לקרוא אחרי שבת!

מנגוM

New member
אני אעבור דבר דבר ../images/Emo11.gif

יההה, עוד בנאדם חילוני לפורום!
עוד נחזיר את הפורום בשאלה
------------------- לא, זה לא מפריע להם. פשוט עכשיו יש יותר טעם לפתוח אחד כזה
------------------- חחח, אז את בטח יודעת עלי הרבה מאוד דברים
תגידי, אולי במקרה גם קראת את כל חפירות הבוקר טוב שלי על בצפר, שהרגשתי שהם היו מיותרות כי אף אחד לא קורא אותם?
או לפחות ככה אני חושב שהרגשתי
אם כן אז יאיייי
------------------- ואוו, איזה כיף לשמוע
ברוכה הבאה למשפחה!!
------------------- ולעוד שאלה גורלית - כמה מתמטיקה, כמה אנגלית, איזה מגמות ואיזו י' את?
(3 נותנים בראש!). יואו זה מזכיר לי סיפור
תלינו בכיתה כיתוב של "י'3 נותנים בראש!", באישור המחנכת, וכמה ימים אחרי ראינו שנשאר רק "י'3 בראש!". התברר שהרכזת הורידה את ה"נותנים"

dayana3

New member
אשיב לך דבר דבר ../images/Emo6.gif

אכן קראתי את כל חפירות בית הספר שלך, על המגמות בערבית, שייפתח או לא ייפתח ומלא דברים שהראש שלי לא מסוגל לחשוב עליהם כרגע כי הוא דיי מפסיק לעבוד משעה שמונה בערב.. ------------------------------------- מת'- 4 יחידות, אנגלית-5 יחידות, ואני י' 1.. ----------------------------- והסיפור עם הרכזת שלך
, אני שונאת רכזות טיפשות.. לא שיש כאלה שהן לא אבל לא משנה.. הבנת את הפרינציפ..
--------------------------------------- אשמח להיות הפותחת המרכזית של חגיגות יום השבת בפורום
------------ וכמובן, לפני שאשכח, אשתדל מאוד מאוד להצביע כל שבוע למצעד הפורום, וכמובן לזכות בפרסים
אחחח, עד עכשיו לא שכחתי את מרבה הרגליים של ליאורה..
כל כך מקורי..

מנגוM

New member
אשיב לך דבר דבר 2../images/Emo3.gif

אין לך מושג כמה אני שמח ומתרגש לשמוע שאנשים קוראים את החפירות שלי, באמת
--------------------- מגניב!
אני לא נראה לי צריך להגיד כמה יחידות אני, כי בטח כבר שמעת על זה בפורום, הייתי בלחץ היסטרי מזה בעת כתיבתי בפורום
--------------------- חחח כן, הפרנציפ ברור. מוכר ואף ידוע
--------------------- אני אצטרף לחגיגות יום השבת בפורום
זה היום הכי משמים וחסר מעש שיש בשבוע
--------------------- המממ, בנוגע למצעד הפורום.. |מגלגל|... אני אשתדל כמה שיותר להחזיר אותו לחיים אחרי המצעד השנתי, כי כרגע הוא לא ממש מתפקד כמו שצריך. מה שמוביל אותי לעובדה שאני חסר זמן בעליל, ולעובדה שתיאלץ אותנו להמשיך את רצף ההשבות "דבר דבר" מחר - אני נאלץ ללכת לישון כי מחר עושים השקמה ב6! (כמו כל יום
). לילה טוב!
שמחתי להכיר

dayana3

New member
באמת יום שבת היום הכי משעמם וחסר מעש..

אז אנחנו נוסיף לו קצת צבע בבוקר.. ושומרי השבת יצטרפו בהמשך..
חילוניות אימפריה
ואני מוכנה לעזור במצעד אם יהייה צורך, רק לבקש

limors2

Well-known member
גם אני קראתי את חפירות בית הספר שלך!

אבל קראתי בשקט
אני קוראת כל הודעה והודעה שנכתבת פה

me123

New member
בועז, אם לא תהיה דת - המדינה שלנו תיעלם!../images/Emo11.gif

אתה יכול למסור את זה למורה שלך... למה? כי אם אנחנו נהיה רק "ישראלים" ולא "יהודים", אז אנחנו יכולים גם להיות אמריקאיים כי אנחנו לא שונים מהם בכלום. שנינו חילונים(לפי מה שהמורה שלך אמרה). מכיוון שאנחנו יהודים - אנחנו שונים מכולם! ואנחנו לא ניעלם בקלות כזו
אפרופו שיעור הסטוריה - אם תשים לב לתקופת האמנסיפציה, העם שלנו כמעט נכחד אז. להיות יהודי שולטטטטטט!!!111

שלום שלומלום דיאנה (; וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אופיר, 21 (בסוף השבוע הבא), גר איפשהו בין טבריה לחיפה.. p: בכל אופן ברוכה הבאה יקירתיתוש :) והשתלבות מהירה ונעימה

למעלה