שלום

BiGuy3000

New member
שלום../images/Emo70.gif

אני חדש פה... אף פעם לא יצא לי ליצור קשר עם אלהים, אבל אני מדבר אליו הרבה... יש למשל ילד בשיכבה שלי שאני נורא מקנא בו... הוא גבוה, חזק, נראה טוב, מצחיק, נחמד... ומקובל. ואני לעומתו, נמוך, רזה, מכוער, ואני לא מגדיר את עצמי כמקובל... אם יש שם למעלה אלהים, אז אני ממש לא מבין את זה: הוא מקבל הכל, ואני בקושי קיבלתי מעלות בחיי
בחופש הזה בכלל נראה שחיי קורסים... קורים לי הדברים הגרועים ביותר שיכולים לקרות למישהו... והוא ממשיך להיות מקובל... אני מאוד מקווה שהוא יפול מתישהו. נפילה חזקה, כואבת. התרסקות. ורק אז אני אאמין שיש אלהים. אם יש אלהים, אמורה להיות חלוקה שווה פחות או יותר בין בני האדם... בינתיים, לא ראיתי חלוקה כזאת ביני לבין מישהו אחר... כמובן, יש אנשים במצבים גרועים משלי (אפילו שבמצבי קשה לי להאמין כך...), אבל אני מרגיש כל כך.......גרוע
טוב... הייתי צריך לשפוך את הלב... מקווה שזה יעזור לי... אתם לא חייבים להגיב...

גש למכון כושר ותתחיל לבנות את שרירך

כך תקבל עיצוב וכח ותהיה חזק פיזית. לך תרכוש לך סט של בגדים יפים. לך לספר ותעצב את שערך בתספורת מודרנית לגברים. לך תקנה נעליים אלגנטיות וסנדלים יפים. התחל לעשות דברים שאתה אוהב ומצליח. תוך 40 יום שזה פרק הזמן עד סיומו של החופש הגדול אתה משנה תדמית חיצונית והופך מברבור לנסיך. התחל לאהוב את עצמך וככה כולם יאהבו את עצמך. אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

BiGuy3000

New member
זו הבעיה../images/Emo70.gif

אני מאוד חזק פיזית, אני מתעמל קבוע, אני מתלבש יפה מאוד, יש לי תספורת מודרנית, הנעליים שלי חדשות ויפות, וכך גם סנדליי, ואני עושה רק מה שאני אוהב
אני משתדל לאהוב את עצמי כמה שאפשר, אבל אני לא שוכח שיש עוד אנשים סביבי... ואני עדיין לא מבין את זה

לעשות דברים שאתה אוהב זה לא אומר שא

שאתה אוהב מספיק את עצמך. כנראה אתה שופט את עצמך בחומרה. אל תאמר לי אני משתדל לאהוב את עצמי. אמור אני מאד מאד אוהב את עצמי ותמיד אוהב. שחרר את ההתנגדויות ותתחיל לזרום עם חייך. חוץ מזה לא צריך להבין כל דבר בחיים, לפעמים צריך לזרום עם החיים. דבר נוסף כדאי שתפסיק לקטר כי באיזה שהוא שלב ימאס לך מעצמך ומהקיטורים שלך. אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

15מיטל

New member
מיכלוש,לדעתי את טיפה טועה...../images/Emo8.gif

אני חושבת שזו לא הצורה לגרום לעצמך ולאחרים לאהוב אותך,קודם כל, הבנאדם צריך לאהוב את עצמו,אבל הוא לא יכול לגרום לזה ע"י שינוי חיצוניות,כי כלום ב´עצמו´ האמיתילא משתנה ככה, זה משהו פנימי הרבה יותר... כנראה הוא פשוט לא משלים עם עצמו ולכן בנאדם לא אוהב את עצמו(דיבור מניסיון.. חי חי חי...). וזה לא משתנה ע"י חוץ... טוב,האמת אם זה גורם ביטחון עצמי-אז כן,אבל אני לא חושבת שזו צריכה להיות הדרך הראשונה לחשוב עליה...

15מיטל

New member
ואם כבר אז-

הנה קטע לכל אלה הלא מאושרים למיניהם... שבין השאר חושבים שהאושר יגיע רק אחרי שמשהו בבחוץ יקרה ומחכים ומחכים... באהבה ממני... "אנו משכנעים את עצמנו שהחיים יהיו יותר טובים אחרי שניתחתן,אחרי שיהיו לנו ילדים. אנו מתוסכלים כי הילדים אינם מספיק גדולים, ושנהיה מאושרים יותר אחרי שיגדלו. אחר כך אנו מתוסכלים כי הם מתבגרים וקשה איתם. אנו בטוחים שנהיה מאושרים יותר לאחר שהם יעברו את השלב הזה. אנחנו אומרים לעצמנו שחיינו יהיו יותר טובים ויהיו מושלמים יותר כשהבן/בת זוג שלנו יצליח יותר, כשתהיה לנו מכונית טובה יותר או בית גדול יותר. כשנוכל לנסוע לחופש, כשנהיה בפנסיה... האמת היא שאין זמן יותר טוב להיות מאושרים מ-´עכשיו´. אם לא עכשיו, אז מתי?... החיים תמיד מלאים באתגרים ומכשולים, עדיף לקבל זאת ולהיות מאושרים בכל מקרה. מישהו אמר פעם:"משך הרבה זמן היה נדמה לי שה´חיים האמיתיים´ היו אמורים להתחיל עוד מעט, אך תמיד היה מכשול אחר, בעיה שעלי להתמודד איתה, פקס לא פתור, חוב שצריך לשלם. אז החיים היו אמורים להתחיל, עד שהבנתי שהמכשולים האלה,הם, הם החיים שלי." הפרספקטיבה הזאת עוזרת להבין שאין דרך לאושר, האושר הוא הדרך לכל-"יהיה טוב"-אם תשמור כל רגע טוב שיש לך לבד או מישהו מספיק מיוחד ששווה לבלות את זמנך איתו. כי תזכור- הזמן לא מחכה לאף אחד. לכן לא תספיק לחכות עד סוף הלימודים, עד שתרד במשקל(עד שתהיה מקובל למשל... לא חסר..)עד שתיתחתן, עד שהילדים שלך יעזבו את הבית, עד שתתגרש, עד יום שישי בערב, או יום ראשון בבוקר, עד הקיץ, עד החורף, עד הסתיו או האביב, או עד שתמות כדי להחליט שאין זמן יותר טוב להיות מאושר... האושר הוא דרך, לא גורל. אז תעבוד כאילו אתה לא זקוק לכסף, תאהב כאילו אף פעם לא פגעו בך ותרקוד כאילו אף אחד לא רואה אותך..." מקווה שהבנתם מה הקשר...

מיטל אוהבת אותך ואת דעותיך../images/Emo24.gif

היי מיטל!!! את צודקת לגבי שינוי חיצוני שלרוב לא משפיע על השינוי הפנימי. אני אמרתי את מה שאמרתי בגלל גילו הצעיר של כותב הדברים שלדעתי האישית מה שמענין אותו בימים אלו זה מה יגידו עליו. מכוון ששפור החיצוניות בצורה משמעותית לחיוב גורמת להעלאת הבטחון העצמי, מטרתי היתה לעודד את הבטחון העצמי ופחות את הפנימיות שברור שהיא תתחזק לחיוב ברגע שנהיה מאושרים ומחוזקים בבטחון עצמיץ אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

מיכל ומיטל

לקרוא את דעותיכן זה פשוט תענוג. גם מהכרות אישית אתכן אני יודע ששתיכן רבות בינה ושכל על אף שאינכן פועלות תמיד לפי עצותיכן כאשר מדובר בכם אישית. הערה קטנה. שינוי חצוני יש בו להשפיע על הרגשה פנימית שכן בעקבות שינוי זה בני האדם עשויים לקבל פידבקים מהחברה המושפעת מהתדמית. אל תשכחו שכל חוסר הבטחון שקיים בכם החל כתוצאה מפידבק שלילי מהחברה בשל ארוע זה או אחר. כך גם פידבקים חיוביים משפיעים אך בדרך של חיזוק. ולגביך שואל השאלה: אינך שונה מכל אדם אחר (גם אותו מקובל צפוי לצרות בעתיד)

הסנדלר הולך יחף - לא?../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

Anabel74

New member
זה שהוא יפול לא יוכיח לך כלום

להיותך בנקודה זובחיים במצב שהנך חווה יש כנראה מטרה כמו שהנקודה של אותו בחור משרתת מטרה בחייו. במקום לרצות שמשהו רע יקרה למישהו, תתמקד בזה שמשהו טוב יקרה לך!! שינוי במחשבה ובגישה יכולים לעזור...(אולי זו הסיבה לכל ההרגשה הרעה שלך? הדחיפה לקראת שינוי וההתחזקות הפנימית בעקבות זה? סתם רעיון , תחשוב על זה) בהצלחה

manew

New member
שלום גם לך

הבעיה כמו שאמרת מתחילה בזה שאתה לא מגדיר את עצמך מקובל אם תחשוב שאתה מקובל ותתנהג כמו מקובל אתה תגלה פתאום שאתה מקובל כי המציאות היא תוצאה של ההתנהגות שלך ושל הסובבים אותך ולא להפך כמו שטועים לחשוב עוד משהו: אם אלוהים היה אדם הוא היה עושה חלוקה שווה בין כולם אבל מכיוון שהוא אלוהים הוא נותן לכל אחד מצבים לפי מה שהוא יכול לעמוד בהם וכנראה שאתה מספיק מוצלח לעמוד במצב שבו אתה "נמוך רזה ומכוער" כמו שכינית את עצמך ואתה באמת תצליח לעמוד בזה אם רק תאמין שאתה מקובל ותתנהג ככה דבר אחרון: שים לב- אתה שואף להגיע למצב שבו החבר שלך נמצא ומצד שני אתה שואף שהוא יפול בצורה חזקה קודם כל אתה סותר את עצמך ולכן או שכלום לא יקרא אתה לא תתקדם והוא לא יפול או שאתה תתקדם תהיה כמוהו ואז שניכם תפלו ולכן אני מציע לך להפסיק לקוות שהוא יפול בהצלחה חיים

KEiN

New member
אף אחד לא מושלם!

מזה פה?! אני בטוח שלו יש את המגרעות שלו... תסתכל על מה שאלוהים כן נתן לך. אוליי אתה לא רואה את זה עכשיו, אבל אתה תיראה בעתיד הרחוק/קרוב. לפי מה שהבנתי אתה עדיין צעיר, והזמן עושה פלאים, כל מה שצריך זה סבלנות. לך תדע אוליי יש לאל כוונה מסויימת. דרכיו אכן נסתרות הן.

למעלה