שלום../images/Emo70.gif
אני חדש פה... אף פעם לא יצא לי ליצור קשר עם אלהים, אבל אני מדבר אליו הרבה... יש למשל ילד בשיכבה שלי שאני נורא מקנא בו... הוא גבוה, חזק, נראה טוב, מצחיק, נחמד... ומקובל. ואני לעומתו, נמוך, רזה, מכוער, ואני לא מגדיר את עצמי כמקובל... אם יש שם למעלה אלהים, אז אני ממש לא מבין את זה: הוא מקבל הכל, ואני בקושי קיבלתי מעלות בחיי
בחופש הזה בכלל נראה שחיי קורסים... קורים לי הדברים הגרועים ביותר שיכולים לקרות למישהו... והוא ממשיך להיות מקובל... אני מאוד מקווה שהוא יפול מתישהו. נפילה חזקה, כואבת. התרסקות. ורק אז אני אאמין שיש אלהים. אם יש אלהים, אמורה להיות חלוקה שווה פחות או יותר בין בני האדם... בינתיים, לא ראיתי חלוקה כזאת ביני לבין מישהו אחר... כמובן, יש אנשים במצבים גרועים משלי (אפילו שבמצבי קשה לי להאמין כך...), אבל אני מרגיש כל כך.......גרוע
טוב... הייתי צריך לשפוך את הלב... מקווה שזה יעזור לי... אתם לא חייבים להגיב...
אני חדש פה... אף פעם לא יצא לי ליצור קשר עם אלהים, אבל אני מדבר אליו הרבה... יש למשל ילד בשיכבה שלי שאני נורא מקנא בו... הוא גבוה, חזק, נראה טוב, מצחיק, נחמד... ומקובל. ואני לעומתו, נמוך, רזה, מכוער, ואני לא מגדיר את עצמי כמקובל... אם יש שם למעלה אלהים, אז אני ממש לא מבין את זה: הוא מקבל הכל, ואני בקושי קיבלתי מעלות בחיי