שלום

missT

New member
שלום../images/Emo70.gif

אני לא (ממש) חדשה.. אני sumsumgirl והחלפתי את השם כי לא זכרתי את הסיסמא.. כמה מתאים לי.. הממ.. טוב.. אני יודעת שאתם (אתם! לא אתן! מזל טוב לנו!)שונאים שפותחים שרשור חדש רק בשביל להראות דולי חדשה, ועוד יותר שונאים שאומרים סליחה כל חמש שניות, אז אני ברגעים אולו גורמת לכם לשנוא אותי שנאה כפולה: גם םתחתי שרשור חדש כדי להראות דולי חדשה, וגם אני אומרת סליחה.. אבל זה לא שיש לי דולי חדשה אחת, גם לא שתיים, וגם לא שלוש, יש לי הרבה! אין לי כוח לספור כמה, אם אתם רוצים אז תיספרו ותגידו לי.. טוב אז נתחיל מהדולי הזאת שהיא ממש פשוטה ומכוערת בייחוד ליד הדוליז שחברי הפורום עושים, אבל אני די השקעתי בה.. והרמיוני דיינג´ר (ככה כותבים?!)- כמו שאת רואה השתמשתי בביס שלך בדולי הזאת (ובעוד הרבה דוליז אחרות, אני פשוט חולה על הבייס הזה!) והשארתי את החתימה שלך אבל גם הוספתי את שלי. זה בסדר ככה נכון? טוב אז נראה לי שיש לי כוח לשרשר עכשיו את כל הדוליז החדשות שלי אז תגיבו בבקשה (כשאני אסיים..)

missT

New member
מחשב מטומטם!

טוב אני עכשיו צריכה ללכת אני אחזור עוד כמה שעוצ או ממחר ואמשיך (אתחיל) לשרשר, בבקשה אל תשימו דוליז שלכם לפני שאתם מגיבים על שלי..

missT

New member
חזרתי!../images/Emo13.gif

ועכשיו אני אמשיך להציק לכם עם בובות מכוערות אך מושקעות..

missT

New member
טוב קלטתי את הרמז!

תפוז שונא אותי.. הוא לא רוצה שאני אשלח לכם דברים מכוערים.. ולכן- מיכל הולכת לשלוח אותם בשמי! עכשיו נראה אותך תפוז מטומטם!

DarK יהלי

New member
היי הילה!!!../images/Emo105.gif../images/Emo58.gif

*כועסת* על ה
מאתמול..!!! אז בקיצור ברוכה השווה לך על כך שיצאת לשנייה וחזרת בניק אחד....כמה אופייני... לשכוח סיסמא.. ת´אמת.. יש לי לוקר וכבר שנה לא השתמשתי בו כי שכחתי ת´סיסמא... ותבינו.. זה עולה כסף!!! (איפה עכשיו האמוטיקון של הכסף שצריך אותו?!?!) אז סלחו לי אבל אני חייבת להדגיש לפחות מילה אחת.. שתיים..שלוש... ארבע וכו´ וכו´.. אז נקווה שאני ה-1 שמגיבה...

DarK יהלי

New member
בא למישהי להיכנס לצ´אט?../images/Emo105.gif../images/Emo58.gif

כי אני שם.. ואני זה כבוד גדול!! חחחחחח!!!!
הצחקתי ת´צמי!!

victorya

New member
איזה נחמד...

את ביסודי או חטיבה? לנו אין לוקרים בבי"ס
והרשתי לעצמי להציץ בכרטיס האישי שלך, ומצאתי ברשימת תחביביך בלט...
... את רוקדת? כי חשבתי שאף אחת בעולם לא רוקדת בלט חוץ ממני... ואני יודעת שאתן חושבות שזה טיפשי, אבל אני פשוט אוהבת את זה... אני רוקדת כבר 7 שנים! אני עוד מעט עולה לאצבעות (כן, לעמוד על האצבעות) והכרטיס האישי שלך גדול... ממש חמוד!

DarK יהלי

New member
גם אנחנו התחלנו אצבעות..../images/Emo105.gif../images/Emo58.gif

שיעור שעבר.. אבל אני עם המזל ה%$#####%%# שלי יש לי בעייה בברך.. ואני אתחיל רק שנה הבאה.. את ברמה 5 נכון? היית בבחינות של הRAD נכון? אני כן... והשנה הן בוטלו בגלל המצב...

Mooa-Numi

New member
השיער לא שלה... לקחה מדולי אחרת...

אני חושבת ששל שבלולינה, נכון?

למעלה