שלום

hatale

New member
שלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לאחר שפגשתי כמה אנשים נהדרים מפה
וסוף סוף את המנהל החתיך
ואחרי שאני קורא כבר זמן מה אצלכם בפורום....
החלטתי להצטרף
אני בן 19 מאזור דרום, סטודנט שנה א', לפני הגיוס... כן וכמובן ביסקסואל [אם כבר להסחף עם ההגדרות...] הקיצור, בבקשה קבלו אותי יפה
הטלה.

rotemotek1988

New member
מקובל יפה ! עמוד דום חייל !!

חחחחחחחחח ברוך הבא המנהל שלנו באמת חתיך שמתי לב היום
וגם לך לא חסר :) רתמותק מאוחלת התקבלות מהנה

היי

אני אתי 17 מאשדוד גם חדשה,ומזה כל הדיבורים האלה על המנהל החתיך, מנהל שים תמונה...

שלום -ה-טלה ב-ה' הידיעה ../images/Emo3.gif

ברוך הבא לפורום שלנו, אתה יותר ממוזמן אחרי שהכרתי אותך אישית להצטרף ולכתוב כאן כגולש מן המניין
ברוך הבא
(
למי שביקש תמונה שלי אז הנה אחת מהיום
)
לילה טוב

hatale

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

בכייף אהיה חבר פורום וכותב מן המניין
הטלה.

שעטנז

New member
ברוך הבבבבאאאאאא../images/Emo70.gif

אני זוכר אותךךךךךך
נראה לי. חחחחח =]

hatale

New member
חחח נירא לי גם אני ../images/Emo13.gif

אם אני לא טועה היית עם מכנס חייל... אני הייתי לבוש בלבן עם תסרוקת אינדאנית כזאת... הטלה.

שעטנז

New member
יאפ. רייט און דה מאני. וכן, אני זוכר אותך....

מה עניינים?
סתם, אניוווי, תהנה כאן! שבת שלווווֹם!

drnaji

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני בן 19 מאזור דרום, סטודנט שנה א', לפני הגיוס=עתודאי
אם כן תפרוש מעכשיו
ואני מדבר מנסיון. בכל אופן,ברוך הבא

drnaji

New member
כי אני גם כן עתודאי ../images/Emo3.gif

אבל אני אוטוטו מסיים את הלימודים ואז מתגייס |ביי ביי אזרחות ל6 שנים| עתודה רגילה או עתידים

hatale

New member
עתידים ../images/Emo99.gif

מהחתימה הבנתי שאתה לומד חשמל... אני צודק? הטלה.

drnaji

New member
חלילה../images/Emo70.gif

|כאפה| חשמל זה בעעעעעעעעעעעעעעעעעע
הספיקה לי שנה אחת של חשמל
אני אוטוטו מסיים שני תארים אחד במתמטיקה
ואחד בסטטיסטיקה
אני גם בעתידים כך שיש מצב שאני אראה אותך בנופש שיהיה בקיץ\כנסים וכו
על מה אתה יושב
כלומר מה הפשע שלך שיגרום לך לשרת 6 שנים בצבא
הכוונה למה אתה לומד

The God Within

New member
ברוך הבא

אני לא מבין מה יש לכולם נגד עתודה? עתודה זה סוג של הימור, וכמו כל הימור בחיים - אתה יכול לפול חזק או להצליח בגדול, רק שבמקרה של עתודה יש לך השפעה על התוצאות (גם אם מינימלית ביותר) אני עתודאי בשירות ואני לא מצטער לשניה אחת! בכל מקרה בהצלחה!

drnaji

New member
מממ ../images/Emo26.gif

"עתודה זה סוג של הימור, וכמו כל הימור בחיים - אתה יכול לפול חזק או להצליח בגדול"
הבעיה אצלי היא דווקא די טריה
עד לפני איזה חצי שנה חשבתי שעשיתי את הדבר הנכון בזה שאני עתודאי אבל אחרי שכל החברים שלי השתחררו מהצבא (אני העתודאי היחדי בחבורה
) ועכשיו הם מכינים את עצמך לטיול שאני ארגנתי לכל החברים (חשבתי שאני אקבל ממוצע שיספיק לי למסלול דקטורה מקוצר אבל כנראה שלא יקבלו אותי בגלל פאקינג 0.002 נקודות
ובכך אני אתגייס ישר אחרי שאסיים את שני התארים ואני לא אהיה דוקטור לפני גיל 30 כמו שתכננתי
) הרגשתי שאולי היה עדיפ אם הייתי מתגייס בהתחלה כמו כולם,יוצא לטיול שתכננתי מלפני שנתיים עם החברים שלי ורק אחר"כ מתחיל ללמוד. אני יודע שיש יתרונות בזה שלמדתי לפני הגיוס וכו אבל למרות הכל בתקופה האחרונה אני מרגיש שאולי טעיתי.. להתחרט על זה
ת'אמת שאין אצלי מספיק תאי מוח בשבל זה
תאי המוח שלי מנסים לפתור משד"פ שהסתבכתי בה ובגללה עשיתי את הפסקה וראיתי אתה מה שכתכת ואני מגיב לך |תודה לתאי המוח שלי| אני שמח שאתה מרוצה בשירות שלך
אני יודע שלא משנה איפה ישימו אותי אני אהנה
אבל יש לחץ של סופ תקופה ותחילת משהו חדש אבל אני בטוח שיהיה בסיידר

The God Within

New member
ממממ

כנראה יש לי מזל שכל החברים שלי עתודאים. ככה שאצלנו שיחת היום היא על הטיול לדרום אמריקה תו"כ הצבא... תראה יש יתרונות לעתודה ויש יתרונות לדרך הרגילה. זה כל כך אישי עד שאני לא מאמין שאדם אחר יכול להגיד לך אם זה מתאים לך או לא... בכל מקרה אני מאמין בלא להצטער על הבחירות שלך. בחרת משהו - לך איתו עד הסוף בראש מורם. יש סיבה לכל דבר בחיים

drnaji

New member
../images/Emo26.gif

"כנראה יש לי מזל שכל החברים שלי עתודאים." אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא..זה מפחיד
סתם סתם
"בכל מקרה אני מאמין בלא להצטער על הבחירות שלך. בחרת משהו - לך איתו עד הסוף בראש מורם. יש סיבה לכל דבר בחיים" אני ממש לא מצטער וכמו שאמרתי אין לי מספיק תאי מוח לחשוב על מה עשיתי לפני שנים ואם זה היה טוב או לא,ולכן אמרתי שאני מרגיש (לא חושב
מרגיש) שעשיתי טעות אבל נזרווווווווווווווווווווווום. חוצמוזה כולה עוד חודשיים ואני מסיים. שבוע מעולה

למעלה