שלום

f o x g i r l

New member
שלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אני חדשה כאן, דוליז זה דבר מאוד מאוד מאוד מאוד חמוד, אבל אני לא מתמצאת בדבר הזה ב-כ-ל-ל-
-
, אז החלטתי להצטרף לפורום הזה כדי לרכוש ידע בנושא!!, דבר ראשון, יש איזה מישהו או איזה אתר שיכול ללמד אותי את כל המושגים המוזרים האלה... בייסים..., וכל השאר..., ואיך עושים דוליז
אז ביי בנתיים

f o x g i r l

New member
תודה, אבל...

המדריך של ענת, עולה לי כמסמך המקור שלו, ז´תומרת הוא עולה לי ב-HTML, איך להפוך אותו לאתר כמו שצריך

f o x g i r l

New member
אהה, הנה האתר עלה...

מה אתם עושים בפורום הזה
, ותוכלו לתת לי אתרים שמהם אני יכולה להשיג בגדים לדוליז ועוד פריטים נילווים כמו שקוראים לזה...חחחח

f o x g i r l

New member
../images/Emo93.gif, העמודים באתר הם ב-HTML,

למישהו יש מושג איך מעבירים את זה לאתר הרגיל ושזה לא יהיה -HTML? פליז תגיבו זה דחוף!!

little Fay

New member
../images/Emo8.gifזאת בעיה זמנית../images/Emo8.gif

בפורום דוליז אנחנו לא מרכיבים דוליז לפי פריטים מוכנים. אנחנו מכינים אותם. באתר שנתתי לך יש הסברים מפורטים איך עושים את זה אבל כמו שראית כרגע. אם לא בא לך להכין בגדים את יכולה להכנס לדולמייקר של הפורום.

TRaffiC LiGhT

New member
בעיקרון...../images/Emo117.gif

אנחנו מציירות את הבגדים לבד. בצייר או בתוכנות גרפיקה מתקדמות יותר. יש אתרים שבהם את יכולה להלביש דוליז [הם נקראים דולמייקר] אבל זה לא נחשב שאת הכנת את הדולי.
עכשיו, כמה מושגי דוליז בסיסיים:
דולי = אחת, דוליז = כמה.
בייס - גוף של דולי [ללא בגדים ושיער].
טיוטוריאלים - שיעורים שמלמדים איך להכין דוליז [בכלליות או פריט מסויים.]. בקישורים של הפורום יש טיוטוריאלים, אתרים שבהם יש דולי מוכנות ואת יכולה להסתכל, להתרשם ולקחת רעיונות, אתרים עם בייסים שאת יכולה לקחת ולהשתמש בהם וגם דולמייקרים.
בהצלחה!!

f o x g i r l

New member
שאלה...אם אני רואה בייסים יפים...

ואני רוצה לעשות עליהם בגדים, אז אני צריכה להעתיק את הבייסים לצייר?

f o x g i r l

New member
עוד שאלה, איך עושים הצללה, כתוב את

זה באתר של ענת אבל כמו שכתבתי למעלה, הוא לא פעיל...

Sapir00sh

New member
אחלה דולי!

לדעתי, זאת דולי נחמדה מאוד. במיוחד הצבעים...סגול...ורוד...כחול...

למעלה