שלום אני חדשה כאן. הפורום עדיין פעיל? מקווה שכן... אז... יש כאן מישהו
M Maple Syrup Waffle New member 14/11/09 #1 שלום../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif אני חדשה כאן. הפורום עדיין פעיל? מקווה שכן... אז... יש כאן מישהו
שלום../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif אני חדשה כאן. הפורום עדיין פעיל? מקווה שכן... אז... יש כאן מישהו
L lily kane New member 15/11/09 #2 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif הוא פועל אני פה ממאוגוסט והוא חיי נרדם בשמירה מידי פעם אבל בהחלט קיים אז נעים מאוד ספרי לנו על עצמך מעט (אם את רוצה) מקווה שתהני כאן
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif הוא פועל אני פה ממאוגוסט והוא חיי נרדם בשמירה מידי פעם אבל בהחלט קיים אז נעים מאוד ספרי לנו על עצמך מעט (אם את רוצה) מקווה שתהני כאן
M Maple Syrup Waffle New member 15/11/09 #3 ../images/Emo9.gif../images/Emo51.gif אממ, בינתיים- אני בת 28, די מבולבלת בנוגע להגדרה של מי ומה אני, אבל כל הסימנים מצביעים ביסקסואליות. בני כמה אתם פה?
../images/Emo9.gif../images/Emo51.gif אממ, בינתיים- אני בת 28, די מבולבלת בנוגע להגדרה של מי ומה אני, אבל כל הסימנים מצביעים ביסקסואליות. בני כמה אתם פה?
L lily kane New member 15/11/09 #5 הרוב בני עשרים לדעתי אבל יש כמה בני שלושים וכמה בני נוער אז את מוזמנת להצטרף רק תזכרי שביסקסואליות זה משיכה מינית יש במי שאת יותר מזה
הרוב בני עשרים לדעתי אבל יש כמה בני שלושים וכמה בני נוער אז את מוזמנת להצטרף רק תזכרי שביסקסואליות זה משיכה מינית יש במי שאת יותר מזה
S SSAAMMEEYY New member 15/11/09 #4 שלום לך ברוכה הבאה לפורום ביסקסואלים השתלבות נעימה ו... שיהיה לך יום מקסים^^ איתי.
S sutul New member 15/11/09 #6 הכינוי שלך מזכיר לי את הולנד היי אני אוהד בן 26 כאן מלפני.. לא יודע אולי 3-4 שנים?!?!? מי אחראי לכוס שוקו??.....
הכינוי שלך מזכיר לי את הולנד היי אני אוהד בן 26 כאן מלפני.. לא יודע אולי 3-4 שנים?!?!? מי אחראי לכוס שוקו??.....