תגדיר "כימיה תרופתית":
אם אתה מדבר על כימיה תרופתית,כמו זו שאני מכיר, ז"א בעיקר קשורה לפעילות/סינטזה של חומרים פעילים ביולוגית, לא ידוע לי על תיכונים בהם זה נלמד כי....אין כזה מקצוע לבגרות. יש את זה,מנגד, בעיקר כתואר שני/שלישי באוניברסיטאות וכן לעתים כמגמה בתואר ראשון בכימיה בנ"ל[ויש גם הנדסאי בכימיה תרופתית, תואר שאני לא רואה הצדקה עבור קיומו]. אבל נעזוב רגע את העובדה שכרגע,מעבר להצצה בסילבוסים/נסיון להבין מה זה, אין סיכוי שתצליח ללמוד כימיה רמה כל כך ממוקדת. אלא אם כן אתה מחונן ברמות גבוהות במיוחד[ולכן איכשהוא הבגרות בכימיה כבר מאחוריך או משהו בסגנון] , סביר שכרגע תוכל רק ללמוד בכימיה במגמה בתיכון. זה לא רע,כמובן אבל....זה ממש לא "ללמוד כימיה תרופתית". ואגב,מעניין אותי- למה החלטת שזה דווקא המקצוע שמעניין אותך? אתה תסלח לי על ההתנשאות אבל הסיכוי שבשלב זה של חייך אתה יודע שתרצה ללמוד כימיה ברמה אקדמית ועוד בכיוון כה ממוקד - הוא זניח..ז"א, גם אם אתה יודע זאת, אני ממש לא בטוח שאתה יודע בפני מה אתה עומד. בין לימודי כימיה בתיכון לאקדמיה יש הבדל של כמה רמות טובות מאד, בייחוד לאור העובדה שבשנים האחרונות הרמה של הבגרויות רק יורדת..אבל זה לא לפה ולא לעכשיו.