שלום
חג שמח..

שלום../images/Emo70.gif חג שמח..../images/Emo20.gif

חדשה פה..
אממ.. חברה שלי בת 14.5. איפה אני יכולה לחפש לך מקומות שבהם תוכל לדגמן? קישורים, עצות, טיפים, כל דבר- יעזור.
תודה מראש, וחג שמחחחחחח לכולם.

ברוך הבא לפורום:)

הייתי עוזר לך אבל אני משאיר את זה למקוענים של הפורום שזאת העבודה שלהם:) אני בטוח שאנשים בפורום יעזרו לך כמה שיותר מהר:) בכל אופן תראי שהיא באמת חושבת לדגמן ושההורים שלה מרשים לה:) ואת יכולה לספר לנו בנתיים מה הגובה שלה.. משקל.. וווששייי היה פה חג שמח לך:) נשמח שתשארי איתנו:)

לא חשבתי שאת בן:)

יש לך תמונה שלה אולי שנראה? אבל רק במידה והיא מרשה לך לשים אותה:) שיהיה לה בכל אופן בהצלחה בדוגמנות.. את יכולה לחפש בדפים של הפורום במיוחד בהתחלה יש כמה דברים שיעזרו לך כל מיני שאלות וכו שעלו בפורום בזמנו:) תהני:) חג שמח לך...וווששייי

כתבת "ברוך הבא".. אז..../images/Emo3.gif

חיפשתי, וגם בטאגליינס.. לא מצאתי משו ספציפי. אפשר קישורים אולי?

topagency2

New member
שלום לך

קודם כל חבל שחברה שלך לא איתנו בעצמה הרבה יותר קל לדבר גם איתה מאשר לעבוד בטלפון שבור. תני לנו טיפה יותר פרטים מה השאיפות שלה את כל הנתונים שלה. פלוס תמונה ונשמח כמו תמיד לעזור

אממ..

החברה לא רוצה לבוא לפורום.
היא לא מאמינה שזה יעזור כ"כ. היא פשוט רוצה לדגמן ומחפשת סוכנות או משהו אחר שיתאים. תמונה- אני אבקש ממנה ואשים.

masterboy

New member
הדרך הכי בטוחה להכנס לעולם הזה

היא דרך הסוכנויות הגדולות: רוברטו, יולי, DNA, אימג' וכו' כדאי לפנות אליהן, לשלוח כמה תמונות טובות(חשוב מאוד שהן יחמיאו במאה אחוז) ואחרי זה גם לקבוע איתם פגישה. לסוכנויות הגדולות והמוכרות יש הכי הרבה קשרים ואת האנשים הכי מקצועיים כך שהרבה יותר קל ככה להשיג עבודה ולהכנס לתחום. הרבה פעמים(למרות שיש כמובן מקרים חריגים) כניסה לסוכנויות קטנות ולא מוכרות היא ביזבוז של זמן וכסף(וצריך לזכור שזמן שווה הרבה כסף)...

בקשר לחברה שלך.משהו שאני מאמין בו

כל מקום שהוא לא מזיק לך.... מה הבעיה לנסות אותו והפורום הזה בטוח שלא יזיק לה אין פה משהו שיכול להזיק לה:) אז מה הבעיה שתכנס תראה ותלמד מהפורום אני מאמין שמכל אחד אפשר ללמוד משהו גם ממך אפשר ללמוד המון ומכל אחד שרושם פה ואפשר להכיר אנשים מהתחום ולשאול אותם שאלות במסרים או לכתוב דרך הפורום בידיוק מה שאת עושה:) הייתי פה סתם משהו למחשבה:) וווששייי

masterboy

New member
איזה חברה?

ומה הקשר למה שרשמתי... דיברתי ברצינות וכל אחד שותיק בתעשיה יגיד לך את אותו הדבר...

topagency2

New member
לא מסכים איתך

דנו עשרות פעמים בנושא של סוכנות גדולה מול סוכנות קטנה. ואני לא מתכוון לדון בו עוד פעם מחדש רק אציין שכמו שאת יכולה לא להצליח בסוכנות קטנה את יכולה לחתום בסוכנות גדולה ולא לקבל עבודות ולהישאר בצד דבר שקורה המון פעמים לכן ההתחלה בעולם הדוגמנות היא הימור ואין מה לעשות צריכים לקוות שעשית את הבחירה הנכונה וללכת איתה עד הסוף.

masterboy

New member
זה יכול לקרות בכל סוכנות

אבל החשיפה בסוכנות גדולה היא גדולה פי כמה. מספיק שהסוכנות מארגנת הצבעה באתר הבית שלה לתחרות יופי שמשודרת בטלוויזיה או מציגה את הכתובת בטלויזיה(כמו שקרה כבר לא פעם) וכבר עשרות אלפי אנשים יכנסו לאתר ויחשפו לתמונות של הבנות בו, לשמות, לנתונים וכו'. את הכח הזה אין לסוכנויות קטנות. להפקות הגדולות(קטלוגים של חברות גדולות, שלטי חוצות, תצוגות אופנה גדולות וכו') לוקחים בנות מהסוכנויות עם קשרים של שנים...

topagency2

New member
לא כל הפקה בשלטי חוצות או טלויזיה

עוקפת בסיבוב הפקות שסוכנויות קטנות מקבלות. לדוגמא ישנם מקרים רבים שדוגמנית מסוכנות קטנה מקבלת הפקה ענקית של יהלומים ותכשיטים ותסכים איתי שזו לא הפקה בסכומים קטנים עם פרסום קטן. בנוגע לקטלוגים שים לב שבזמן האחרון יש הרבה דוגמנים דוגמניות מחו"ל לאו דווקא מסוכנויות גדולות בארץ.

למעלה