שלום....

The seventh sin

New member
ללא שובע .... ../images/Emo58.gif

ללא שובע אוכל אותך טורף את כולך משחק התשוקה גובר ואת כל הלילה עובר גופותינו יחד מתלהטים ואפילו קצת אדומים אני נמצא בתוכך מרגיש אותך קרובה מתמיד התעלסות וירטואלית ואולי אמיתית ... החטא השביעי

ללא סוף

התעלסות אין סופית ארצה אותך ארצה את גופך ארצה את נשיקותייך ארצה את ידייך, ממש איתי עמוק בתוכי קרוב וצמוד אתה אל גופי, מציאות של חום וחלום של מציאות.....

The seventh sin

New member
אותך ארצה ...

אותך ארצה לעשות אהבה אותך ארצה בלי שום עכבה להתעלסות המושלמת אשר פה עור וגידים קורמת את ידייך על גופי להרגיש כמו שלא חש אף איש לנשום את ריחך הנה אני מחייך אותך ארצה לתאווה פראית וירטואלית או אמיתית .. החטא השביעי

איתך...

להיות כאחד גוף אחד לחוש אותך לחוש איתך את הלהט ואת התשוקה, להנות מכל מגע להתענג מכל נשיקה עונג מושלם להיות צמודה אל גופך ואלייך חיוך של תאווה מפריחה אלייך, תאווה אין סופית אלייך... תמיד.....

The seventh sin

New member
המגע ... ../images/Emo58.gif

המגע שלך מתסיס את חיי גופך מלהיב את אבריי התשוקה אין לה גבול איתך רוצה להיות במיטה ממול צמוד אלייך ונושם את כולך רוצה להיות איתך ... ועכשיוווווווו ..... החטא השביעי

הקירבה

המגע מחמם הקירבה שורפת שורפת מעונג שפגע והצית אותנו, פגע וחימם אותנו אין גבולות בתאווה שכזאת, אני איתך ממש כאן ממש עכשיו

zerohero

New member
גבולות

לבחון את הגבולות עם כל רגע מחדש להכנע להיות חלש. לחשוף מעל חוקרת את מעטה הפרטיות, בכל לשון בבקשה זה טוב כמו למות.

**a00

New member
לבושה תמיד שמלה ורעלה שחורה על פניה

יחפה וללא נעלים החמודה

**a00

New member
אם נוריד לאט לאט את הרעלה נראה....

שיער בלונדיני? עיניים מדהימות וראש מלא מחשבות כחולות ונעימות ואוו

**a00

New member
../images/Emo52.gif אני דוקא מפרגן

באמת לא מכיר ולא צוחק

The seventh sin

New member
אל תפריע וזהו ... ../images/Emo58.gif

אוקיי ... התחלתי כבר להתעצבן ממך .. ואני מאד מסוכן שאני מתעצבן .. החטא השביעי

**a00

New member
חיל ורעדה פרצו לגופי הריני בורח

כל עוד נפשי בי תודה שהזהרת אותי מראש

**a00

New member
אולי אם יש לך איזה רבע שעה פנאי

תבואי לחמם אותי כי אני לא מניע היום משום מה?

למעלה