שלום....

The seventh sin

New member
שלום.... ../images/Emo58.gif

מישהו ער פה בשעה כזאת ?? איפה השוטרת , החוקרת וג´י המתוקה ...? תנו סימן ... חם לאללה פה ...!! שניה אני פותח חלון ... בעצם מדליק מזגן ... החטא השביעי

The seventh sin

New member
אהלן חוקרת .... ../images/Emo58.gif

מזמן לא השתמענו ...מה איתך ??. עדיין חמה כמו תמיד ... החטא השביעי ....

The seventh sin

New member
תמיד ... ../images/Emo58.gif

בוערת האש בקרבי קרובה מאד לליבי תאוות הבשרים האינסופית אותי תמיד תוביל ... החטא השביעי ...

האש

האש הבוערת התשוקה הלוהטת מבעירה אותנו כל יום יותר ויותר תאווה אין סופית של תאוות הבשרים..

The seventh sin

New member
התשוקה.... ../images/Emo58.gif

התשוקה של גופות צמודים הטעם של לשונות מתלקקים התחושה של שפתיים נוגעות ההרגשה של ידיים חובקות הלהט בין הלבבות של שתי נשמות אוהבות ... החטא השביעי

הלהט

ברגע שגוף נצמד אל גוף לשון אל לשון ידיים מושטות קדימה לנגוע, ללטף, שתי נשמות, שתי גופות הופכות לאחד....

The seventh sin

New member
החשק ...

החשק להיות יחד יחד ללא פחד לשכב יחד ללא גבולות לראות את כל העולמות לחיות את כל המהווים לחוות את כל החטאים איתה לעשות אהבה להבעיר את הלהבה ... החטא השביעי

הרצון...

להיות עם האחד להרגיש את התשוקה להרגיש את הלהט להסחף למחוזות בילתי ידועים למחוזות של תשוקה חבויה שמתגלה ..... כל פנטזיה וכל מהווה של הגוף. פשוט לזרום....

The seventh sin

New member
הלהט .... ../images/Emo58.gif

הלהט ששובר שיאים סוחף אותנו עם כל הזרמים זרמי התשוקה שגוברים זרמי הלהבה שבוערים סוחפים אותנו אל עולם החטאים נסחפים , זורמים , אוהבים....... אני ואת חמים ולוהטים רוצים אחד את השני עירומים מחבקים מלטפים נוגעים לא נוגעים .. החטא השביעי

ההסחפות

אחר הלהט המרדף אחר התשוקה הבילתי נגמרת הצמרמורת שעוברת בגוף, השפתיים שמתקרבות, המתיקות, ההתרגשות, הליטוף החם, לסחוט כל טיפה וטיפה מהתשוקה,

The seventh sin

New member
התאווה .... ../images/Emo58.gif

התאווה אלייך גוברת ממילה למילה התשוקה עלתה כבר מתחילה צמרמורת עוברת בגופי עת אני כותב את משפטי החלום על שפתיים מנשקות מקנן בי כבר מספר דקות את חום גופי העלית את אותה תחושה נעלית .. החטא השביעי

החום

החום שמתגבר מכל מילה מכל משפט, הרצון לגעת הרצון לחוש הרצון לתשוקה הרצון לעונג לעונג המושלם.... שפתיים מנשקות בתאווה גדולה הידיים מלטפות בתשוקה,

The seventh sin

New member
הצמרמורת ..... ../images/Emo58.gif

הצמרמורת שאוחזת את גופי מרגיש אותך בתוכי רוצה לענג את גופך הרוטט ועל כל כולך לשוטט לטעום את טעמך האלוהי אותו טעם שלא טעמתי מעודי ללקק את פטמותייך המזדקרות להרגיש , לטעום , לחוות... החטא השביעי

הלהט המתגבר

התשוקה שבאה מרגישה אותך ממש לידיי את שפתייך מנשקות את גופי את ידיים המלטפות בתשוקה אותי, את לשונך החמה המלקקת אותי, מתקרבת ,ונצמדת, גוף אל גוף, לוקחת את ידיי, ועוברת בעדינות על כל חלק בגופף משרטטת בתשוקה ....

The seventh sin

New member
נושם אותך.... ../images/Emo58.gif

נושם אותך מתוקתי את ממש פה לידי מעביר ידיי על גופך מנשק את כל כולך אנחנו נצמדים קרובים קרובים מתחבקים ומתנשקים תחילת ההתעלסות מורגשת באויר שלידה כל סקס זול יחויר גופך המושלם רוטט ממגע ידיי מתי תבואי אליי ? ... החטא השביעי

רחוק אבל קרוב

כל מילה ומילה מקשרת בייננו כמו חוט דק שקושר אותנו מצמיד אותנו מקרב אותנו אחד לשני, התשוקה מתעצמת מדקה לדקה, ההתעלסות המושלמת שלי ושלך, אין טוב מזה הגופות מתואמים מן מוסיקה של תשוקה........ אני איתך

The seventh sin

New member
קרובה אל ליבי ...

קרובה אל ליבי אך רחוקה מעיני הקירבה הנפשית חזקה מתמיד יותר גדולה משל כל ידיד חוצה גבולות בלתי נראים עוברת קווים לא מושגים ההתעלסות בשיאה את ואני במיטה מזיעים מלהט התשוקה מתגפפים ללא הפסקה .. אני איתך החטא השביעי

קרובה אלייך

רחוקה מהעין קרובה אל תהלב, קירבה מיוחדת להט בילתי מוסבר, תשוקה ענקית, אני ואתה כאחד עכשיו בתאווה ולהט הגופות משחקים במשחק התשוקה, רוצים עוד ועוד לא שבעים..... אני שלך....

למעלה