מבולבלת201
New member
שלום ../images/Emo53.gif
אני מקווה שזה המקום המתאים לבעייה שלי..ואשמח לקבל את הייעוץ שלכם
לפני חודש+ אני והחבר נפרדנו אחרי שנתיים של קשר דיי יציב ואוהב. לאחרונה ההורים שלי התחילו לזרוק לי כל מיני הערות לא נעימות, כמו: "את יותר מדי בשבילו, את יותר יפה ממנו, הוא לא בן אדם יציב מבחינת עבודה/לימודים" ועוד דברים בסגנון.. בהתחלה לא התייחסתי אליהם אבל לאט לאט הנושא חדר לראשי והתחיל להציק לי.. יומיים לפני הפרידה הרגשתי שלא טוב לי, לא טוב לי מה שהסביבה חושבת.. ולא היה לי טוב שאני מתחילה להאמין לזה "בניגוד לרצוני"...כלומר בניגוד לרצון הלב שלי. וכבר הגעתי למצב שאני לא יודעת אם אני אוהבת אותו או לא...אם אני רוצה לחיות איתו או לא.... בהזדמנות הראשונה, בריב הראשון שהיה לנו אחרי שהרגשתי כך... אמרתי לו שלא טוב לי ושאני רוצה שכל זה יגמר.. וזה אכן נגמר! אחרי כמה ימים הרגשתי את הלבד...הרגשתי את חסרונו...את השיחות איתו, את הפגישות איתו... וכשכבר רציתי לחזור הוא טען שגם הוא מבולבל כרגע ושנכון לאותו רגע מעדיף להיות לבד. כמובן שהיה לי קשה לקבל את זה ועברו עליי שבועיים נוראיים מבחינה רגשית. במשך החודש הזה התכתבנו פה ושם כידידים,ולא ממש דיברנו עלינו בקטע של לחזור... ההורים ידעו מזה וכל הזמן אמרו לי שהם מקווים שלא נחזור.. (אני חייבת לציין, שההורים שלי כן אוהבים אותו,פשוט הם חושבים שהוא לא מתאים לי.. זה אמנם נשמע קצת תמוהה ומוזר אבל זו האמת..) בשבוע האחרון הוא התקשר אליי, ויצא שכמעט כל לילה אנחנו מדברים עלינו.. הוא לאט לאט התחיל לרמוז שהוא רוצה שנחזור... עכשיו אני נמצאת במצב נוראי! עד שהצלחתי לצאת מהמצב הרגשי המדוכא שהייתי בו הוא פתאום רוצה שנחזור להיות יחד... ועכשיו אני במצב שאני רוצה לחזור אליו אבל חוששת שההורים שלי צודקים ואיפשהו אני גם חוששת לאכזב אותם... מה לדעתכם אני צריכה לעשות?
אני מקווה שזה המקום המתאים לבעייה שלי..ואשמח לקבל את הייעוץ שלכם