שלום

נוף25

New member
גם הם בני אדם.

זה מזכיר לי משום מה אמרה נאצית שנאמרה עלינו היהודים בזמנו.

mishimashu

New member
אני ממש.....

"מבינה אותך"! אני מבינה שאתה מתכוון איך אפשר ללצאת עם "היצורים" המוזרים האלה שנראים ירוקים עם קרניים וכנפיים?.... אני לא מבינה את סוג החשיבה הזה?! גם אני מצטערת אבל בשבילך

dudumagic

New member
הם לא שווים הקאה

ודבר שני מותר לי להתבטות איך שאני רוצה זה לא אומר שאני פועל למען הדעות שלי ... זה מה שאני חושב - יש לי המון טראומות של ההיסטוריה כלפי הערבים והמעשים של מניהגיהם גרמו לי להיות כזה . ודרך אגב זה איסור מהתורה על התבוללות . תעשו מה שבא לכם רק שלא תבואו ותבכו אחר כך לכל העולם. להבדיל אני עשיתי ילד מיהודיה ואני לא בוכה לאף אחד .

נשמה של ילד מושחתת ע"י המבוגרים

נשמה של ילד היא טהורה ללא הבדלי דת,גזע ומין. מי שמחדיר לילדים שלנו את שנאת הזר זה רק אבל רק אנחנו המבוגרים. מה אשם העובר הקטן והמדהים הזה שאימו יהודיה או ערבייה או אביו. אם תוכל לשמור את דעותיך לעצמך ולא להעביר אותם לילדך או לילדה העתידי של ידידתך הרי בורכת. אם לא תעשה זו הרי תמשיך את שנאת העמים הזו הטראומות שלך יהפכו לטראומות של בינך/ביתך וחבל. הילד העתידי שיבוא עלינו לטובה בע"ה יגדל היות אדם מדהים והכל יהיה בזכות צורת החינוך שידידתך תשריש בו. הכל תלוי בכם. שיהיה לה המון בהצלחה ואהבה ושתהנה מפלא הבריאה כמו שאנו פה נהנים מילדנו

למעלה