שלום!!!!!!!!!

שלום!!!!!!!!! ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo105.gif

שלום שלום! אני מצרפת לפורומכם! אני ענבר אבל תקראו לי קשי! אני מאריאל. ו..... כל מיני אנשים בצ'אט הזמינו אותי לפורום שלכם!! אז הנה אני פה. ולכל מי שרוצה לדעת מה זה ליפונים: אנשים עם ליפה-שיער ארוך ופרוע (בעיקר מטאליסטים) והנה תמונה

אז שלום שלום

ברוכה הבאה תהני תעליזי יום טוב שבת שלום צום קל מזל טוב להולדת הבן אין לי כוח אני עייפה אני לא יזכור את זה בבוקר ביי

Yuvalenko

New member
שלום קשי!! ברוכה הבאה לפורומינו...

טוב לפני הכל, אני חייב לומר משו - זה בטוח יפריע לי בעיניים בכל הודעה שתשלחי, ו.. זה קשה לי.. קשה לי לא להגיד כלום... יש לך טעות בחתימה!! כתבת "אולהים". התכוונת "אלוהים".. לא הייתי מתעקש כל כך אם זה לא היה פוגע בטל..
ועכשיו, אחרי שסגרנו את זה, אפשר לומר לך שלום שלום, אממזל טוב אממזל טוב, והמון בהצלחה שיהיה. אגב, אני מקווה שקראת את התמרור בכניסה לפורום הזה "זהירות אנשים שרוטים".

greeneye

New member
OMG!

למה מעתיקים ממני את החתימה...למה?!!?
אני אמורה להיות מקורית! רדי ל-30. "אבל אין 30 אנשים בפורום..."

פIלי

New member
אהלן אהלן ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורומינו, העוגיות נמצאת בהמשך המסדרון, דלת שלישית מימין. מומלץ להיזהר ממתן.

פIלי

New member
אגב --->

למי שרוצה לדעת מה זה ג'יפונים - ג'יפונים הם אנשים ירוקים, עם שיער ממש לא משהו, במיוחד אבריל לאביניסטים. הנה תמונה:

kfm

New member
כן...וליד פולי את יכולה להרגיש

בטוחה לגמרי...... (תיזהרי הוא נושך.)

~*~gaL

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo105.gif

שבי! תנוחי! כוס של פאנטה שוקטה תוגש לך מיד... (טעמתי את זה, אגב... נחמד...) "כל מיני אנשים בצ'אט הזמינו אותי לפורום שלכם"... אנשים? בצ'אט? איפה? מי? שיבואו לפה! ובקשר לליפונים... למדתי מילה, שווה.

~*~gaL

New member
חמודים? באמת?

את חושבת? טוב.... כן, יש פה גם אנשים חמודים... לא כולם, אבל יש.

למעלה