שלום
ושנה טובה

שחף דור

New member
שלום../images/Emo41.gif ושנה טובה

שלום לכולם, אני חדשה כאן, אורחת אפשר לאמר ויש לי בעיה.. אולי תוכלו לעזור לי אם תרצו.. אני מרגישה מאוד חלשה רוחנית לאחרונה. אני מרגישה שהאנרגיות שלי שהיו די חזקות פשוט נעלמו כמעט, אין לי כח לעשות שומדבר, אין לי כח לקום, אין לי כח לדבר עם אנשים.. אבל לא במחינה פיזית, כלומר זה כן מתבטא גם פיזית, אבל אני מרגישה שזה מגיע ממקום מאוד נפשי-פנימי, האינטואציות שלי, שהיו כ"כ חזקות ונכונות לרוב בעבר כבר לא שם.. בעבר הייתי פשוט "יודעת" דברים, הייתי חווה את כל מה שקורה לי ויודעת להוציא את המיטב מהמצב, הייתי מרגישה מה הולך לקרות,הייתי מייעצת לאנשים "מהבטן" וכך תמיד עוזרת להם, הייתי מחוברת לעצמי, יודעת מה טוב לי.. מה נכון, אני קוראת בטארוט- לרוב זה היה עוזר לי, עכשיו כבר אין לי כח גם לזה כי אני פשוט מרגישה שהם לא יהיו אמינים מספיק וטובים לי כי אני לא חזקה מספיק בשביל להבין מה הם אומרים פתאום. קשה לי להסביר. אפילו את ההודעה הזו קשה לי לכתוב כי אני כל כך מבולבלת.. כנראה שגם יכולת ההבעה בכתב שלי נעלמה :) אני מרגישה שאני חייבת שינוי רוחני, שאני צריכה איזושהי עזרה, אולי מישהו שמבין באנרגיות וידע להרגיש אותי ולהבין מה קורה, או לעזור לי "להתמלא מחדש", מה אתם חושבים? אני לא רוצה ללכת לסתם אנשים שמושכים כסף, או אנשים שרק יזיקו לי ויבלבלו אותי עוד יותר אבל מצד שני, אני גם מרגישה שהפעם אני לא יכולה לעזור לעצמי. יש מישהו שמבין למה אני מתכוונת..?
תודה רבה רבה...

DiVineTouch

New member
אני חושב שרוב האנשים שנמצאים פה

עברו את מה שאת עברת. שלחתי לך מסר אישי.

Bartal j

New member
../images/Emo4.gifאני לא יודעת ממש מה זה ממש..

אבל את מרגישה חולשה או משהו כזה אולי כדאי שתלכי לרופא תראי אם יש לך בעיה פיזית שמשפיעה עליך גם נפשית בת כמה את? אולי את פשוט מתבגרת ואת יודעת בגיל הזה יש מלא מצבי רוח מוזרים מתחלפים פעם אתה שמח פעם עצוב ,והלחץ במבחנים חברים והכל פשוט משפיע על כושר התפקוד , גם לי זה קרה פעם שהרגשתי מרוקנת נפשית ופיזית .. שתהיה לך שנה טובה ומתוקה מלאה באהבה ,אור אושר וכמובן הצלחה ובריאות ..
שלך:בר

שחף דור

New member
../images/Emo26.gif

בר, תודה...
שנה מקסימה גם לך
אני בת 20, וזה לא קשור לתקופת התבגרות או משהו.. כי אותה עברתי די מזמן, כמובן שממשיכים להשתנות.. אבל אני התבגרתי די מהר, אז לא נראה לי שזו הבעיה! התכוונתי לחולשה ממש פנימית, אני פשוט מרגישה שהאנרגיות שלי חסומות.. שאני כאילו תקועה עם אנרגיות שליליות שאולי לא שלי אפילו, ומה שאני מנסה להבין זה אם זה נובע כתוצאה מהדיכאון הכללי שנפל עליי, או שהדיכאון נפל עליי כתוצאה מהמצב הפנימי-רוחני שבו אני נמצאת.. כאילו נאבדתי לגמרי, יותר מהרגיל..וחשבתי שאולי לחברי הפורום יש איזה מושג מה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות!

RainBird

New member
אולי מה שאת צריכה זה טיהור. לפעמים מקבלים אנרגיות שליליות מן הסביבה, ומרגישים חסומים, כי מעגלי האנרגיות לא זורמים כראוי. הילרים יכולים לנקות את ההילה מבעיות, או שאפשר ללמוד על זה בצורה עצמאית. אבל הכי חשוב זה שתקשיבי לעצמך. זוהי המהות שלך אחרי הכל. ארדן.

שחף דור

New member
../images/Emo127.gifכן.. זה מה שאני מרגישה,

שיש לי מבפנים יותר מדי אנרגיות שליליות.. שלא נובעות ממני ישירות שאני פשוט לא יודעת מה לעשות איתם! לא שמעתי על הילרים טובים ואמיתיים שיוכלו להבין מה הבעיה ובאמת לעזור לי..
אתה/ אתם מכירים כאלו בצפון? אני מנסה להקשיב לעצמי- אבל זה גם חלק גדול מהבעיה- שאני לא מצליחה, אני מרגישה חסומה מכל הבחינות והתחושות בטן שלי הן ממש לא משהו כרגע..

יכולות להיות לכך מספר סיבות.

1. צורך רוחני שלך בפסק זמן והפוגה, (כמו הנזיר) בדרך כלל לאחר הפוגה מסויימת את חוזרת עם יכולות רוחניות גבוהות יותר. 2. אם את קוראת בקלפים לאנשים, קורה שאת נפגעת מאנרגיה שלילית ויש לך צורך בהגנות (כגון:ראי ואבני קריסטל). אם נפגעת מכך וזה לא עין רעה, מנוחה ורגיעה או הזמן יפתרו את הבעיה. 3. יש עליות וירידות לכולנו, סבלנות ואורך רוח יפתרו את הבעיה.

יש לי דה ז'ה וו

קורה פעם ב- במיוחד כש"מתעסקים באנרגיות" קרה לי גם שהרגשתי מין התרוקנות כזו, חולשה נפשית שהתבטאה פיזית ,או להפך, זה לא ברור אף פעם. בכל אופן אני פשוט "נשלחתי" לים המלח וזה עשה לי טוב. זה היה מין כזה חידוש אנרגיות כזה.. הנקודה שלי היא שאת יכולה לנסות לקחת יום-יומיים לעצמך לבד לבד ולנסוע למקום שאת אוהבת, מקום שפשוט מרגיע אותך ונוח לך בו. אם את מרגישה טוב בטבע זה מצוין. אני ממליצה על ים המלח.. אבל לא כולם אוהבים אותו משום מה! תרגישי טוב מותק!

למעלה