moon light2
New member
שלום...../images/Emo4.gif../images/Emo29.gif
הגעתי לפורום הזה ממש במקרה, אז סליחה מראש על ההידחפות
. התחלתי לקרוא כמו תמיד את שתי השורות הראשונות בהודעת מנהל/ת אבל הפעם בניגוד לתמיד קראתי את הכל ותוך כדי הקריאה התחיל המחנק הזה בגרון. ובניגוד לתמיד,שהייתי מרפרפת על ההודעות בפורום, ישבתי וקראתי את כל ההודעות פה(בדף הנוכחי), והמחנק הזה עבר למליחות בצורת דמעות. גם עכשיו,קשה לי לכתוב. אני לא יודעת מה אני רוצה בכלל להגיד ואני בטוח אתחרט על זה שאני אשלח את ההודעה אבל יש לי הרגשה פנימית שכזו,שאני כן צריכה לשלוח אותה. אתם מדברים פה על שלמות פנימית,על השאיפה להגיע אליה אבל איך אני אמורה להאמין בזה שאני אי פעם אגיע אל השלמות הזו? איך אני יכולה להאמין בזה, שהכל מתמוטט לי ונגמר לי בין הידיים, שאין לי שליטה על מה שקורה, שבמקום להשתפר- הכל נהיה גרוע יותר ויותר? שאני חווה רק עצב, שאני מחייכת חיוכים מזוייפים? שיש בתוכי שני בנאדם: אחד כלפי חוץ שמח וטוב לב ואחד בפנים שנגמר לאט לאט ונופל לתהום בקצב איטי על מנת שאני אסבול יותר מה אני בסך הכל? ילדה ש"חגגה" זה מכבר יום הולדת 18, כביכול בוגרת, אבל אני בסך הכל ילדה קטנה. ילדה שעברה הרבה בחיים יחסית לגילה הצעיר. כל העתיד לפני לא? אז למה אני לא רואה אותו?למה אני רואה רק את השחור ששמה? יש גם ורוד לא? אומרים שיש אבל איפה הוא?למה אני לא רואה אותו? אני מנסה לעשות ככל יכולתי. אני בנאדם שמאד אוהב לעזור ולהעניק לאנשים ואני לא באה לעשות פרסומות לעצמי אבל אני כזאתי, ויודעים מה?לפעמים אני שונאת את זה! כי כל מה שאני מקבלת בחזרה זה יריקה בפרצוף! כמה שאני אוהבת ללת,ולהעניק,ולעזור,ולתמוך אני לא מקבלת כלום בחזרה. וכמה שאני אומרת לעצמי שזהו!יותר אני לא עוזרת אני ממשיכה.ויחד עם זה אני ממשיכה להפגע ולכאוב. וכמה שאני אסע ברכבות,ואוטובוסים ואסחב כמה שעות בדרכים וכל זה לאיזה יומיים לעור לגיסתי עם האחיינים שלי בסוף אני יוצאת לא בסדר! למה?? למה אני משקיעה לחברות ביומולדת שלהן והן אפילו לא זוכרות את שלי! למה?? איפה אני טועה במעשים שלי? מה אני עושה לא בסדר שגורם להרגשה שהכל מתפורר לי בין האצבעות? ומתי תגיע ההרגשה הפנימית שלי, שאני אדע שאני בסדר, שהכל יהיה בסדר, שאני יכולה להצליח, ששום דבר לא רע אצלי ושאני בנאדם בסדר היא תגיע בכלל?
אולי אני באמת לא בסדר?אולי משהו אכן דפוק אצלי?
יגיע היום הזה,שאני סוף סוף לא אבכה בו?
שאני אוכל להגיד בלב מלא שאני לא אשמה?
מתישהו, אי פעם, אני אדע שאני אותו בנאדם כלפי חוץ וכלפי פנים? ושוב סליחה על ההדחפות..
הגעתי לפורום הזה ממש במקרה, אז סליחה מראש על ההידחפות