שלום..

levona

New member
שלום..../images/Emo39.gif

אני לבונה, ואני מכורה.... (עכשיו אתם צריכים לענות לי במקהלה): "אנחנו אוהבים אותך לבונה"
האמת....גם אני לא מבינה למה אני "מכורה"...אבל כל יום, ממש כמעט כל לילה, אני מוצאת את עצמי מחוברת. הגב...העייפות בבקרים...(או...לא לשאול כמה הילדים אחרו לגן בגללי שנה שעברה)..דברים שהפסקתי לעשות (כי אין לי כח)..ועכשיו חורף...תבינו...קר, גשם...והייתי מוכנה לסבול את העינוי. האמת לאחרונה קיצצתי שעות, אני מקפידה לא להכנס לשעות הקטנות של הלילה, כן..התהליך "גמילה" היה קשה, הוא לא ב"בום" אחד...אבל..יש יש קיצוץ. אבל אני רוצה לומר דבר אחד. בשעות האלו של הלילה, אחרי יום עבודה ילדים בית וכל מה שמסביב... אנחנו מחפשים חברה, משהו לשתות איתו את הקפה (ועוד אחד) עם חברים, אז לא צריך להתלבש ולצאת מהבית, אפשר לעשות את זה דרך הבית. מצאתי חברים וחברות שאני נהנית בחברתם, גם אם זה לפעמים הא ודא ושאר ירקות. למשל, לא הייתי לעולם מאמינה שאכיר אנשים מערים רחוקות, או אפילו מארצות זרות. מה שבטוח שאני ניראית פחות על המחשב, מה גם שהילדים שלי עלו השנה לכיתה א´ (יש לי תאומים), ואל תשאלו איזה מריבות יש בניהם על המחשב...(לי אין זכות קיום עליו עד שהם הולכים לישון)
. ויש לנו נער מתבגר בבית, (אז בכלל הס מלהזכיר). גם אם אני "מוגמלת" בין אם ארצה או לא, אני מודעת לכך שזו סוג של התמכרות, אחרי זמן כה רב שאני גולשת (מממ...3 שנים).."את המנגינה הזו אי אפשר להפסיק". לפחות..נגמלתי קצת. אבל כן, אני מכורה... (עכשיו שוב אתם צריכים לענות לי במקהלה): "אנחנו אוהבים אותך לבונה"

e-magine

New member
ברוכה הבאה levona ../images/Emo13.gif

ששיתפת אותנו. כשאני קורא את ההודעה שלך, אני רואה את הכוחות שפועלים על כולנו כאן, נמשכים ונשאבים לאינטרנט ואחרי זה המאמצים לצמצם את הגלישה, את הקשיים ואת ההתפקחות. כמו לכל החברים החדשים, אני מציע לך להיכנס לקישורי הפורום, לחפש את המבחן העצמי ולעשות אותו, כדי שתדעי מה מידת ההתמכרות שלך, אחרי זה לחזור ואם את רוצה, לספר לנו על התוצאה.

מבעבעת

New member
שלום לך

לא נראה לי שיש כאן קבוצת תמיכה עם טכסים כמו שהזכרת. מה שנאמר כאן נאמר מהלב. נכון, גם אני מזדהה חזק אם דברים שאמרת. מעניין שהגעת אלינו כשאת כבר מחוזקת. שתדעי שאת כאן בחברת אנשים שמבינים טוב, טוב על מה את מדברת. אהבתי את סגנון הכתיבה שלך... כולל הציניות הקלה. מותר שאלה? רציתי לדעת אם הגעת לפורום וישר כתבת או שאת קראת הודעות כאן במשך פרק זמן עד שהחלטת להשתתף (כמוני). סתם סקרנות אידיוטית. אז תרגישי רצויה גם ללא החיבוקים הטכסיים, המבעבעת

silkpink

New member
את יודעת, זה כמו הילד הזה שאומר

לאמא שלו - אני יודע מה תגידי עכשיו...בעצם זה מה שהוא רוצה לשמוע. אנחנו אוהבים אותך לבונה
ולא כחלק מהטכס הזה אלא בגלל שאת אחת מאיתנו, בגלל שאפשר לדבר בגובה העיניים בלי להסתיר את האדמומיות שבהן ואת הנפיחות מתחתיהן, בגלל שאת תביני על מה אני מדברת כשאומר שקמתי על מנת לעשות הליכת בוקר וכבר רבע שעה יושבת מול המסך ולא קמה - חמש לפנות בוקר - קמתי בשביל זה - ובכל זאת לא קמה. אז בלי צחוק ובכל הרצינות אבל עם המון הומור ובכייף - טוב לנו פה למרות שכולנו עדיף לנו שלא נצטרך לבוא. וברוכה הבאה.

MADAM BI

New member
ואני אוהבת אותך לבונה, את כמו

אחותי הנפשית תאומתי בנושא ההתמכרות באמת הייתי רוצה להתחיל לדבר באנגלית עם אנשים בחו"ל ברשת איך עושים את זה? אי סי קיו עדיין אין לי ולא אודיגו ולא מסנגר יש אתרים או פורומים שאם אני אכנס אליהם אמצא כאלה? בוקר טוב סילקי פינקי, לא נורא יש גם מחר תארי לך שאתמול גלשתי עד שלוש וחצי בבוקר אני בהלם מעצמי, צריכה מהר לשדרג את המחשב שלי בבית כי נראה לי שמרוב שהוא איטי אז גם לוקח לי הרבה יותר זמן וגם יש לי נטייה שוב לגלוש מאוחר בלילה שאז השרתים קצת פחות עמוסים אגב פה לא הצלחתי לשרשר הודעה בלילה מאוחר השרת פה התעצלן לי אז לבונה תודה ששיתפת אותנו אותי בדברים שלך מקווה שתשארי איתנו קצת שנוכל לדבר מה שפינקי אמרה מזכיר לי את המשפט - שלא נזדקק לרופא

למעלה