שלום

א ו ד ל

New member
שלום../images/Emo24.gif

חדשה בפורום:) הפורום הזה סיקרן אותי מישהו מוכן להסביר לי מה..מו..מי:) מה המטרה,מה זה מאגיה. :)שיהיה לכולם יום מדהים.

jbu

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

תגידי, אין לך בית ספר?
כול חיות הפורום אומרים לך שלום:
תתחילי עם המאמרים והודעת המנהלת ואז תתחילי לקרוא ולשאול שלאלות בפורום
ברוכה הבאה לביתנו הקט

z got a

New member
תקשיבי מותק...

קודם כל מאגיה זה "לא יודע" מ-4 בבוקר. שמעי ממש רציתי לקטול לך תצורה באמת, אבל תפסת אותי רגוע. אבל מה לעשות מאגיה זה גם מכבי חיפה, מריה קארי, אבריל לאבין ואופניים גם. בכל אופן אם את הולכת לשאול שאלות מעצבנות כמו "ראיתי במכושפות..." וכו' אז מחכים לך בפתח חיים קשים במיוחד.

ס י ר

New member
תקשיב לי ילד

תקשיב לי ותקשיב לי טוב אני מתעסק במאגיה עוד לפני ששמעת מה זה בכלל מאגיה אז קודם כל מאגיה זה כן קשור למכבי חיפה ולמריה קארי ולכל השאר כי מאגיה למקרה שאתה לא זוכר זה נועד לגרום לדברים להתרחש כמו שאני רוצה שהם יתרחשו ולא כמו שאחרים רוצים נכון? אתה זוכר את הפרט הבסיסי הזה? יפה עכשיו תגיד לי חמוד שלי למה בדיוק מאגיה לא קשורה למכבי חיפה אם אני רוצה שהיא תנצח במשחק הקרוב? ולמה היא לא קשורה למריה קארי אם אני רוצה שיצליחו לשכנע אותה לבוא לארץ? או שאתה לא ממש יודע מה זה מאגיה וסתם נמצא פה בפורום וקוטל אנשים ללא סיבה???? אז לפני שאתה מתחיל לרדת על חברה שלי קודם כל תלמד מה זה מאגיה ולא זה לא רק ליצור כדורי אנרגיה ולהעלות טמפרטורה מסביב לידיים אלא רק תרגילים לריכוז אנרגיה שנועדו לעשיית דברים רציניים יותר בהצלחה בלימודים יקירי חיים

z got a

New member
אני שמח

שהדברים המגעילים שכתבתי עוררו תגובות כאלו. זה בדיוק מה שציפיתי שיקרה. ולא אני לא נביא אני סתם אדם, אגב לא ילד. מהפעמים הספורות שנכנסתי לפורום הזה גיליתי רק משחקי כח בין אנשים, וכבוד, אחחח כמה כבוד ואגו. באמת מצטער אם פגעתי במישהו אישית, זו לא הייתה הכוונה האמיתית. חיים, דווקא כתבתי שמכבי חיפה וכל השאר כן קשורים כמו כל דבר בחיים בעצם, ומשפטים כמו "אני במאגיה עוד לפני ששמעת על זה" וכו' רק מראים כמה אגו וכבוד מסתובבים פה בפורום. יודע מה בשבילך אני ילד . את האמת אני לא יודע כלום טיפש גמור, ואני גאה בזה, איזה כיף זה, תנסה את זה פעם זו חוויה מדהימה.

ToryMaster

New member
שלום יפהפיה

מפתיע מפתיע כמו שכבר אמרו לך, מאמר הפורום הם מקום מקום מצוין להתחיל ממנו, תקראי את כ-ו-ל-ם! זה נותן נקודת מבט הרבה יותר טובה

WELCOME../images/Emo15.gif

היי גם אני חדשה פה
שתהני פורום
מאגיה זה גישוף. טלקינזיס (או שזה רק קינזיס?), כדור אש וכל מיני כוחות על טבעיים. ול Z GOT A רואים שאתה משועמם ומתוסכל. אחרת לא היית נכנס לפורום בשביל לקלל. המשך חיים נעים -------------------------

THE gray

New member
יש פה בלאגן...

קודם כל ריקי עשי טובה ותחסמי אותו או מה שאתם מנהלי הפורומים האגדיים עושים כדי שאנשים כאלה לא יפריעו. ומגאגיה: שיש לה הרבה הגדרות והיא מילה כללית להרבהמאוד זרמים ואמונות ויכולות. הבסיס של רוב האומנויות המאגיות הם לתעל את האנרגיות שסביבך לכיוון מטרה מסויימת (רוחנית או לא) ובכך להגשים אותה. אומנם יש דברים שמאוד קשה עד בלתי אפשרי לבצע כמו כדורי אש שכבר היה על זה דיון לא מזמן. עצה שלי, בזמן האחרון הדיונים פה יוצאים מפרופורציות ואין שום בעיה להשתתף בהם אבל למתחילים כדי לקרוא קודם את המאמרים וכמובן לחפש תמיד דעות אחרות או אישורים לדעות שהוצגו פה בדיונים במקומות אחרים.

z got a

New member
דווקא זה טוב

אם תחשוב על זה ברצינות שאחד כמוני יכנס לפה ויעשה קצת בלאגן או אולי סדר. תחשוב על זה לפני שהכבוד נפגע, והאגו צועק לו הצילו. אם תחסמו אותי אני עדיין ישן טוב בלילה כי מבחינתי המאגיה האמיתית בכל מקרה היא בזמן חלום בעולם האסטרלי. אני מבחינתי חושב שפשוט גרמתי לכמה שדים לצאת החוצה,(ואני לא מתכוון בטקסים של GOETIC EVOCATION). אני מתאר לעצמי שלא תכננתם שילדים שרואים מכושפות ישאלו אתכם איך עושים כישוף זה וזה. אני לא באמת הולך לקלל יותר וכו' זה היה סתם בשביל לראות כמה אתם לא יודעים לקחת דברים בצחוק (גם ירוד ביותר). צאו מהחשיבות העצמית שלכם וקצת צחקו על עצמכם. חוץ מזה אני מוכן לקחת על עצמי את תפקיד הקרבן הראשי. כל מי שרוצה לפגוע בי לזרוק עלי אבנים וכו' מוזמן. איזה כיף......קולולולולולולולולולולו.

z got a

New member
את מוזמנת

לקרוא את שאר הדברים שכתבתי. הגעתי לפה לפני חודש בערך וכתבתי דברים מהלב, מנסיון, דברים ענייניים, אבל אז אמרו לי שאני כותב בשפה מליצית מדי. את מבינה יש כאן הרבה כבוד ומשחקי כח ואגו כמו אני מכיר לפנייך את קראולי, אני במאגיה עוד כשהיית רק ביסודי וכו'. קראי דפים ישנים בפורום ותגידי לי בקשה מי המשועמם והמתוסכל.

jbu

New member
צודק לאאלה

וזה לא נגמר........................... כול כך הרבה אגו. למזלי אני צנוע וחתיל שכמותי לא נופל למלכודות כאלו

THE gray

New member
אני עוד לא הבנתי..

מה אתה מנסה להגיד?.. שמה שאנחנו עושים שטויות או שהרמה של הפורום ירודה? אם זאת הסיבה הראשונה אז שיהיה לך בכיף.. אם זאת השניה אז אתה רק החמרתה את המצב..

jbu

New member
מה שנראה לי שהוא מנסה להגיד הוא

מה שנראה לי שהוא מנסה להגיד הוא שהעיסוק במאגיה, והכניסה לקהליה באיטרנט מגדילה את האגו, אני ממש מסכים את זה, קודם כול לא צריך אלב חייבים להיות בני אדם לפני שאנחנו מדברים על כישוף.

א ו ד ל

New member
../images/Emo4.gifת'אמת שדיי עצוב שיש אנשים

כותבים דברים מניסיון,אבל בטעם,לא בגועל. כי הם מתוסכלים... מי אמר שאני רואה מכושפות? מי אתה שתשפוט? אתה לא ילד? כי חיים דיבר אליך ככה,כי ככה התנהגת. נכנסתי לכאן,ושאלתי מה פשר הפורום הזה. מה זה הדיבורים האלה? מה זה האיומים? אתה זה שמדבר בשפה מליצית?!?! לא נראה לי.

THE gray

New member
אז קבלי התנצלות מהפורום...

ואם עוד נשאר לך חשק ללמוד אז תכנסי למאמרים תקראי את כולם ואם יש שאלות תבואי ונעזור לך:)

א ו ד ל

New member
תודה חמוד../images/Emo13.gif

ברור שנשאר לי חשק. אף אחד לא משנה לי חשקים עם מילים, ובטח שלא הוא..

Z GOT A המנוח אמר לי למסור לכם

שהוא מצטער מעמקי לבו, ושהוא רק ילד קטן שעוד לא נולד אפילו. (וטוב שכך).

למעלה