שלום.......

enjoi butterfly

New member
שלום........./images/Emo23.gif

מה המצב אנשים חזרתי מהצפון מהפסטיבל היום....... אז אני רוצה להתחיל מהדברים הרעים אז ככה...אני מאוד מאוד חולה עכשיו... היה מאוד קר בלילות שם....כאוב הראש כואב הגרון דלקת באוזנים נזלת קיצר בלגן... אבל זה שווה את זה....ולא אני לא מזוחיסט אבל כל מה שאני מרגיש כול הכאבים האלה בזה שאני חולה הם ממש ממש קטנים אז אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל אבל אבללללללללל אני מאוהב!!!!!!....וזה רשמית!!!!! ואין דבר שיהרוס לי את המצב רוח גם עם אני ילך למות !! אני עדין ישמח ויהיה מאוד מאושר... אז רוצים לשמוע פרטים אז הדבר הכי אולי בעיתי אבל לא ממש אכפת לי לאהבה אין מרחק ואנחנו ניסתדר!!!!!..... טוב אז היא גרה בנצרת עלית שזה ליד עפולה למי שלא יודע וזה מאוד רחוק אבל מזה לא משנה לי..... אני מרגיש משהו שלא הרגשתי בחיים שלי.....והיא בת 17 עוד מאט וחצי.. והיא ממש הכל מה שאני רוצה בבחורה ואני ממש אבל ממש חושב שמצאתי את הנפש בתאומה שלי.... אז כן מה שקראתם היה אמיתי....וכן אז אמרתי דברים וזה שבר לי את כל המחשבות והתאוריות........ וכל כך מאושר לי עכשיו....חוץ מיזה שאני חולה ...אבל זה יעבור...
שיהיה לכם שבוע ניפלאה תרצו עוד פרטים או סתם להגיב אני מאוד ישמח... מהבן אדם הכי מאושר בעולם.

sh53

New member
למחוק את ההודעה - מתחזה ליאיר../images/Emo3.gif

הוא כתב שהוא מאוהב, יאיר שלנו לא מאוהב. יש לנו מתחזה בפורום. הפסקתי באמצע לקרוא מה שכתבת כדי לכתוב את זה, כי התפקעתי מצחוק (לא צוחקת עליך הכוונה, אלא צחוק של אושר) - אז תיכף אשוב, אקרא את הכל שוב מההתחלה ועד הסוף ואגיב.

As היחידה

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

אני מאושרת בשבילך!!! אני לא מאמינה שאתה אומר שאתה מאוהב.. אני אצטרך להקל את זה..
טוב שיהיה לך בכיף!!! הרבה בהצלחה איתה!

sh53

New member
איזה חיוך של אושר יש לי על הפנים../images/Emo9.gif

תיכף אשים את ההודעה גם בדף הראשי, כי היא שווה במיוחד - יש בה המון אופטימיות וזה חשוב לאנשים שלא תמיד טוב להם ושמת הודעה שיש בה כל כך הרבה מזה - אופטימיות - וזה חשוב. קראתי שאתה חולה
, כמובן שאני מאחלת לך המון בריאות, אבל כשמאוהבים - אנו מבריאים יותר מהר, כי אנו מאושרים, וגם אני בטוחה שהיא תעזור לך לעבור את המחלה יותר מהר ויותר בקלות (כמה נשיקות מצידה ואתה מסודר, סומכת עליה בענין הזה). אז היא כמעט בגיל שלך וזה מצויין, היא נותנת לך את האהבה לה אתה זקוק וגם כשאתה חולה - אתה מרגיש נפלא בזכותה, אז מה אני יכולה להגיד כבר? היא פשוט נותנת לך כל מה שאתה זקוק לו - הרגשה נפלאה. ויי איזה יופי

enjoi butterfly

New member
לאאאאאא....לא בדף הראשי!!....

לא רוצה!!...
ותודה אבל אני לא יראה אותה עד ה 20 כי היא גרה רחוק ויש לה בתכונות וכלאה...ושיהיה לה המון המון בהצלחה....מתוקה אוחח כמה שהיא מתוקה... תודה שושי....המון תודה...

נינושש

New member
יאאאא

איזה יופי... אני גם במצב של שושי.. גם לי חיוך על הפנים.. יו אני מזה שמחה בשבילך.. אז עכשיו יש תהוכחה שהאהבה קיימת.. אני שמחה שאתה מאוהב.. ואני שמחה שנהנת..

וואי יאירוש!!!

איזה כיף לשמוע את זה.. ידעתי שבסוף תבין שיש כזה דבר אהבה.. רק צריך להאמין... אני ממש ממש ממש מאושרת בשבילך ומקווה שיהייה טוב :) איזה כיף לשמוע שאתה מאושר... :) מאושרת בשבילך... סיון :)

היי מיצי.

דיברנו על זה אתמול באייסי ואתה יודע שאני ממש ממש שמחה בשבילך, אתה החתול הכי מדליק שיש בעיר ואני מתה עלייך,אם היה לי מצברוח יותר טוב הייתי מרעיפה עלייך מלא ברכות ואיחולים אבל אני עדיין מרגישה קצת רע...{נייטמר מבינה...}...אבל עדיין,אני שמחה בשבילך מיצי,שיהיה לך רק טוב בחיים חמוד שלי,ואתה יודע שאני פה בשבילך לכל מה שתרצה, לאב יו, דרוש.

cami y luly

New member
יאיר????

אתה מאוהב???? לא יכול להיות!!! טוב אבל קראתי גם את שאר התגובות והבנתי שזה רציני.. חחח שמחה שהיא שינתה את דעתך בקשר לאהבה..
וגם אני מאוהבת כרגע
נכון הרגשה טובה??? חח לילה טוב לך

למעלה