שלום

Sunflower Fairy

New member
שלום../images/Emo204.gif

עד כמה הפורום הזה נועד להיות רציני ובאמת לספק תמיכה לאנשים שעוברים גירושים? רפרפתי קצת בשני העמודים הראשונים ולא ראיתי ממש דיונים או הודעות שקשורים לנושא. יש לי מקום פה?

odery

New member
יש לך מקום איפה שתרצי להיות

היתרון כאן זה שלא תצטרכי להלחם כדי לקבלותו.ברוכה הבאה! תעלי נושא,לבטח תקבלי מענה.

בראשית ברוכה הבאה...

הפורום הוא אמנם פורום גרושים גרושות.. יש כאן אנשים שבשלבי גרושים ואנחנו ה"מנוסים" כאן בשבילם.. הן בעצות.הן בתמיכה.והן בהקשבה.. אך עם זאת..אנחנו משפחה.. ואנחנו לא עסוקים רק בגרושים שלנו..אנחנו מצחיקים אחד את השני..משתפים אחד את השני..ופשוט חברים!!!!! אל תציפי שכל הזמן נעסוק רק בהיותנו גרושים או פרודים... וכן יש לך מקום.... נשמח להקשיב..לייעץ.. לתמוך..ולחבק..גם חיבוק וירטואלי וגם אמיתי... אז ברוכה הבאה...

split chick

New member
אני חדש כאן אבל...

יש כאן לפי התרשמותי מקום לכווווווווווווולם בכפוף לוועדת קבלה כמובן) לא תמיד יש לחברות/ים בעיות או דילמות אפשר לשוחח כאן על הההההכל(כמעט) אז ברוך/ה הבא/ה

Sunflower Fairy

New member
תודה רבה.../images/Emo204.gif

אני (הייתי) נשואה שבעה חודשים, ובשבוע הבא אני הולכת לפתוח תיק גירושין. אני לא ממש יודעת איך להסתכל על זה בכלל, אף פעם לא ציפיתי שזה יקרה, ובטח לא בצורה הזאת. אולי אתם יודעים איך אפשר להעביר את התהליך עד לקבלת הגט כמה שיותר מהר? אני רוצה לסיים עם זה ולא להיגרר חודשים.

split chick

New member
פשוט מאד

לשבת כמו 2 ילדים גדולים ולא לזוז עד שייצא עשן לבן לטובת שניכם (והילדים אם יש) לא תמיד זה עוזר (כמו אצלי למשל) אבל זה חוסך המון כאב לב וממון בהצלחה

odery

New member
כמה קטנות

אני מניחה שאין לך ילדים,יש הסכמה מצידו להתגרש? אם כן אז מה שנשאר זה רק להגיע למס` הבנות כלכליות,ולחזור ברבנות כמו מנטרה על רצונכם המשותף.שיהיה בהצלחה.

Sunflower Fairy

New member
../images/Emo204.gif

ההסכמה מצידו היא ממש לא רלוונטית. זו החלטה שלי. ילדים אין, כמובן. אנחנו נשואים רק קצת יותר מחצי שנה. ואני מניחה שאכן שנינו נחזור על מנטרה מסויימת, אלא שהיא לא תהיה אותה אחת.

odery

New member
עכשיו מגיע שלב ה|תמיהה|

אנחנו אמורים לשאול אותך הכיצד? או שאנחנו אמורים להסביר לך שזה לא עובד ככה? אם הוא לא ירצה לתת גט,לא ישדלו אותו ברבנות,ולפי מה שמסתמן בפוליטיקה המסריחה בארץ הרבנות לא הולכת לעידן חדש.אז נשתוק נראלי.ואם תרצי להרחיב נהיה לך לאוזן.

Sunflower Fairy

New member
אני מניחה שהייתי צריכה להסביר קודם../images/Emo204.gif

הסיבה שאנחנו מתגרשים היא בגידה. שלו, לא שלי. ומכיוון שכך הוא ייתן לי גט למרות שזה לא מה שהוא רוצה.

היי וברוכה הבאה

אף אחד לא יכול להכריח אותו לתת לך גט... ולא משנה מה הוא עשה.

Sunflower Fairy

New member
אני לא מדברת על להכריח../images/Emo204.gif

אני מדברת על זה שהוא אוכל את עצמו ולא מנסה בכלל לעשות בעיות.

מברכת אותך

ומאחלת לך שהסעיף יישאר רק עוד פרק בהסכם הגירושין ושהוא לא יחליט שהוא יעלה לו למוח...

זה משהו אחר

מקווה שלא יתנו לו בינתיים עצות אחיתופל ושילך בקלות. יש אנשים שעשו מזה מקצוע. את יכולה להתנחם בכך שעדיין אין לכם ילדים מה שעלול היה לסבך את כל הסיפור. אנחנו כאן בשבילך. מתי שתרצי.

odery

New member
בגידה היא עילה

אבל מכאן ועד כפיית גט הדרך ארוכה.המונמונים של הצלחה

למעלה