שלום

ציפי81

New member
יש לך טעות

כשאישה בוגדת, מייד פוסקים גט. כשגבר בוגד, זה יכול להיסחב שנים... הסיבה פשוטה: על פי ההלכה לגבר מותר לשאת יותר מאישה אחת, כידוע, אף שהיום אין נוהגים כן. לאישה, לעומת זאת, אסור להיות עם שום גבר מלבד בעלה... כך קורה שגבר יכול אפילו לבקש "שלום בית" בבית הדין אחרי שבגד, ובית הדין יאשר...

אכן כן ! אבל ...

טענת `מאיס עלי` מתקבלת ... רק שלא תדור עימו , לפחות עד הדיון , כדי שהטיעון יתקבל עי הדיינים . עזיבת הבית נותן משנה תוקף לטיעון הזה , וכן נחרצות האשה שלא לחזור , לדעתי יכריעו את הדיון . אם יש רכוש משותף , ובאם הבחור ישחק , אזי יש לאיים עליו , בפניה לבית משפט , דבר שיעורר אותו , לסיים יפה את הדיון , הן הכלכלי והן האישי ... ושאלה קטנה , האם אין לך תמיכה משפחתית או חברתית נוספת ? לא טוב להופיע לבד בביה`ד , הכל זיוף אחד גדול , גם שם ! ואני יודע , לצערי את העובדות בשטח ... תתאמני בהזלת דמעות בפני הדיינים , לא יזיק ! חשוב מה כתבת בטופס לבקשה לדיון ... עדיף שתקבלי סיוע צמוד אצל עו`ד ... שאלי היכן אפשר לקבל יעוץ חינם ... בנעמ``ת , ויצ``ו וכו. בהצלחה

דנדש10

New member
היי ../images/Emo141.gif

בפורום מלא גרושים, גרושות, פרודים, פרודות, חתיכים, חתיכות, איכותיים, איכותיות, כל אחד יעדיף לכתוב על מה שנוח לו. ברוכה הבאה

ברוכה הבאה פיית החמניה

התמקמות והתאקלמות נעימה ונינוחה בקהילתנו הצנועה. (יש פייה שכזו באגדות, או שהיא יצירתו של דמיונך?)

Sunflower Fairy

New member
../images/Emo204.gif

תודה. זה כינוי ישן מאוד עוד מהתקופה שהפורום העיקרי שהייתי חברה בו היה רומח הדרקון. אין לי מושג אם זה קיים, אבל אני בטוחה שכבר היו אמנים שציירו כזו.

touti

New member
שלום וברכה../images/Emo13.gif

כבר קיבלת תשובה מהחברים פה:)

ותשחק

New member
ברוכה הבאה..

אני כמעט תמיד כותבת כאן על הגירושין, ותמיד אני מתקבלת כאן בברכה ו-הרבה תמיכה ועידוד.. מה שלא יהיה, שיהיה בהצלחה. הסיפור שלך הוא באמת עצוב..

../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

פה יש מקום לכולם. אלו שרוצים להתייעץ ולהשען... אלו שרוצים לצחוק, להנות ולבלות... בקיצור לכולם . תרגישי חופשי להתייעץ בכל העולה על רוחך, בשביל זה אנחנו פה.

למעלה