שלום...

ל י א ו

New member
שלום...../images/Emo160.gif

היי אנשים מה המצב????????????? מי שחיפש אותי ומי שלא אני הייתי במחנה של שבוע ביער זיתים בצפת רציתי לכתוב לכם שאני נוסע ביום שני שעבר[יצאתי ביום שלישי בבוקר...] אבל לא יכלתי כי הייתי בקניות למחנה אז...מה חדש בפורום ובסידרה?אני ראיתי את התמונות של עונה 5 והן ממש ממש יפות יש עוד
לעונה 5? וסם אני יודע שזה מאוחר להגיד אבל הניתוח שלי הוא לא שטויות אז אני לא ידעתי מה זה ניתוח אז מה זה שאתה מחזיק אתר רשמי בארץ של מכושפות ואתה יודע הרבה דברים עליהם זה לא אומר שיש לך זכות להעליב אותי ואת מה שכתבתי. ויעל או ליאל איך שקוראים לך תחליטי איך קוראים לך קודם ואחר כך תגידי שהדברים שלי הם שטיויות....

As I Am

New member
o_O ../images/Emo103.gif

יעל וליאל הן שתי ילדות שונות...
...
Welcome Back! ^_^ לא הפסדת כלום, תאמין לי..

ל י א ו

New member
תודה לין...

ולין יש לי שאלה בעצם 2 שאלות אם את סוגרת את המחשב הפורום ניסגר ולמה את לא הרבה בפורום[מתי שאני הייתי...]

As I Am

New member
המפ! ../images/Emo103.gif

(איך אני מתה על הכותרות שלי
) עכשיו אני יותר בפורום, כי.... אני חולה.
כעיקרון, כל החופש הייתי בטיולים ולא היה לי זמן לכלום, ועכשיו הכל התבטל לי ואני מרותקת לבית אז... אתם תקועים איתי יותר זמן.
ו... אין קשר קלוש שבקלושים בין הפורום למחשב שלי. אחרת, לא היה פורום.

Tai Lyn

New member
אולי רדו מליאל ומהשם שלה?

מה יש לכם? היא תחליט איך לקרוא לה ולמה היא עושה את זה ומה שיש לכם לעשות זה... שום דבר!

../images/Emo15.gifסליחה??

אל מי אתה מדבר?????? ליאל ויעל זה שתי בנות שונות!!!!!! אני ליאל, ויעל עכשיו בחו"ל...

ל י א ו

New member
Soory...

ליאל סליחה קודם כל ואני יודע שיעל זו פיבי אגיין אבל את זו דנה או ליאל? והנה פרו ממזמן...

השם האמיתי שלי הוא ליאל.

וכולם כבר יודעים את זה. אז אם אתה לא, זה לא אומר שאתה צריך להתפרץ עליי.
לא משנה, אל תענה להודעה הזאת. ואם אמרתי משהו שהעליב אותך בקשר ל"ניתוח העונה החמישית" שלך, אז תשכח מזה, לא התכוונתי, רק אמרתי מה שחשבתי אז. זהו.

HuGo Hell

New member
../images/Emo26.gifחשוב../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

מכיוון סיבות קטנות.. אני מעוניין להקדים את המפגש פורום ביום..
האם זה אפשרי? {יום שלישי ניפלאה!!! אבא בבית והכול ^^} פליזזזזזז אותו שעה.. {אם קבעתם שעה
} מי שמסכים שיגיד ..

Charmed 4ever.

New member
לאחר ויכוח בצ´אט על הנושא הזה..

אני נגד הקדמת מועד המפגש, קודם כל כי הוחלט כבר המועד, וגם בגלל שגל לא יכול ולין לא יכולה, נכון שצריך להתחשב בכולם, אבל במקרה של הקדמת המועד, שני חברי פורום שאמרו שהם יבואו לא יכולים, אז, הוגו... תנסה להגיע בתחבורה ציבורית, אני באמת רוצה שכמה שיותר אנשים יבואו!

HuGo Hell

New member
יה יה יה יה {באנגלית, בעברית: כן כן

כן} אני אגיע.. אני פשוט אשגע את אבא שלי.. וביג דיל אני אחזור עם שיר באוטובוס כי היא נוסעת באוטובוס והוא עובר דרך רעננה {נכון? אני ממש לא טוב בדרכים
} ושיר טוב לראות שאת חייה..

SaberTooth

New member
יש לי רעיון...

אתה גר לא רחוק מאופל, ניצן ותום, נכון
אז אולי אחד מהם יכול להסיע אותך...

HuGo Hell

New member
אל תכניס לי רעיונות ~~ |חשוב|

דיברתי עם אמא שלי היא אמרה לי שבגלל שאבא שלי מלמד ביום רביעי הוא לא יכול להביא אותי
אז היא שואלת אותי אם אתם הומואים {
} וכמובן שאמרתי כן.. {סתם} אז היא אומרת לי שהיא תביא אותי ותישאר שם עד סוף במפגש {כאילו היא תשב בבית קפה שם.. יש שם בית קפה נכון? ואז אחרי שאנחנו ניסתובב בקיניון {לא לידם! ממש אני לא רוצה שתפגשו את אחי השטן/הקטן} וזהו ^^ סידור מושלם הא?!
ורק תגידו לי איפה ניפגשים.. {מקום} נ.ב אמרתי לה כבר שהמפגש בשלוש, ככה שלא איכפת לי מאף אחד המפגש יתקיים בשלוש ~~ ברור?!

As I Am

New member
אוקי.. ../images/Emo103.gif

אבל אמא שלך יודעת שהיא תחכה שם הרבה זמן, נכון? ^^;

למעלה