שלום...

HuGo Hell

New member
האמממממ..

אמממ.. אההה.. כמה זמן נהיה שם בידיוק?!
מ15:00 - ??:??

SaberTooth

New member
יופי../images/Emo70.gif אז אתה בטוח בא../images/Emo35.gif

לא הבנתי מה הקשר להומואים, אבל שיהיה...

HuGo Hell

New member
בטוח ב100% לא..

בטוח ב80%.. אי אפשר לסמוך על אמא שלי..
היא אמרה שהיא תביא אותי למפגש בקניון הצומת והיא לא הביא.. אז זה לא בטוח.. וגם אני לא הבנתי אותה למה היא שאלה אותי את זה

buffgirl

New member
היי הוגו, רק שתדע מה אני צריכה.....

לעבור בשביל להגיע למפגש. אני גרה באור יהודה - זה במרכז ליד יהוד, קרית אונו, סביון ואם אתם עדיין לא יודעים איפה זה, באסה לכם, תקנו מפה או משהו כזה.. - ואני שומרת על אח שלי הקטן והקרצייה בן ה-5 כי אין לו גן. אז. אני צריכה לקחת אוטובוס מאור יהודה לקרית אונו - שמגיע כל 40 דקות אז אם אני מפספסת... - יחד עם אח שלי, משם לקחת קו 55 לסבתא שלי - בהנחה שהיא תוכל לשמור עליו באותו היום - להישאר קצת אצל סבתא שלי (לא זה לא משהו רע), לנסות לפענח איזה קו מגיע לקניון עזריאלי, ולקחת לשם אוטובוס. אני גם תוקעת את אמא לי כי היא צריכה להגיע מהעבודה שלה אל סבתא שלי ולהישאר שם עד שאני יצלצל אליה שתוכל לקחת אותי. וביום רביעי אנחנו מנקות את הבית (אמא שלי חולת ניקיון והיא שונאת שאנשים מנקים לה את הבית כי היא חייבת למצוא משהו רע אצלהם.... אני אני צריכה לעזור לה. באסה לא? לא משנה.) אז תשתוק ותגיד תודה שכל מה שאתה צריך לעשות, זה לקחת אוטובוס אחד. ואני לא כועסת פשוט אל תתלונן...

HuGo Hell

New member
../images/Emo12.gif *.*;; מה הקשר אלי?..

מתי התלוננתי? וחוץ מיזה מסתבר תודות לחברה של אחותי, אחותי תביא אותי.. ואמממ.. יש לי הרבה דברים נגד אוטובוסים. הם עושים לי בחילה..

buffgirl

New member
../images/Emo26.gifאפילו עוד יותר חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

אני רק רוצה לדעת........ באיזה שעה המפגש? ז´תומרת, זה ביום רביעי, ה-21, בעזריאלי, אבל באיזו שעה? ויותר חשוב, איפה בדיוק, עזריאלי זה מקום גדול וצריכים לקבוע נגיד לפני איזו חנות או משהו כזה.... אם לא, איך נמצא אחד את השני? אלא שכבר נפגשו יודעים איך הם נראים אבל אני לדוגמא לא יודעת איך אתם נראים (חוץ מניצן ונראה לי ליאל ששלחה לי תמונה). אז צריך לקבוע את הדברים האלה....

buffgirl

New member
תודה,אבל עדיין צריכים לקבוע מיקום..

מדוייק, אתם צריכים להיות יותר ספציפיים לגבי המיקום. לא נראה לי שניפגש אם אחד יתחיל בקומה הראשונה, אחד בשלישית ואחד בקצה הראשון. זה יהיה מסע עינויים לחפש אחד את השני..... איזה חנויות אתם מכירים? אני מכירה כמה חנויות שם למשל FOX, הפנינג, יטבתה, הקולנוע, פינת המשחקים שם.... לא יודעת, הייתי שם ממזמן.... צריך לקבוע את זה.

HuGo Hell

New member
אני מכיר את..

כלום. בחיים שלי לא הייתי שם
ככה שבכניסה ראשית או משהו יהיה מושלם.. או שאני אצלצל לסייבר או יותם.. ותדריכו אותי או תבואו אלי..

SaberTooth

New member
מקומות אידיאליים למפגש....

צריך להיפגש באזור גדול ש הקניון, ושיש רק אחד ממנו. יש כמה מקומות כאלו: ליד הקולנוע, ליד יטבתה, ליד טאוור-רקורדס או באזור האוכל, אם נפגשים באזור האוכל, השאלה באיזו קומה. איזה מקום אתם מעדיפים

Tai Lyn

New member
אני חושב שזה צריך להיות בקולנוע

חוץ מזה אולי עדיף שאנשים ירשמו או יתנו לפחות למישהו אחד את הטלפון שלהם למקרה שיקרה משהו

HuGo Hell

New member
רעננה, למה? וסייבר..

אני לא יודע: איפה זה כול המקומות שאמרת!. אז איפה ניפגשים? *בקול תמים* *חיוך ווילו*

Cole cohen

New member
לדעתי המקום שיהיה הכי עדיף להפגש בו

הוא הכניסה מתחנת השלום, כי עד כמה שאני יודע יש שלטים שמכוונים לשם, ויהיה יותר פשוט להגיע.

Charmed 4ever.

New member
לא נפגשים בכניסה!!

זה המקום הכי מסוכן להיות בו בסביבת כל מרכז של משהו... הכניסה!

Woogyman

New member
אממ...

קודם כל, אני מקווה שאני אוכל לבוא, אני אדע רק ממש לפני הזמן. דבר שני - לדעתי לא בכניסה. בואו נקבע ליד איזה חנות מסויימת או משהו.

למעלה