שלום

neophile

New member
אל תאבד את השפיות

זה תרגיל שתמצא בכל ספר לפיתוח תע"ח אם תיצור כדור אנרגיה יציב הידיים דווקא יידחו אחת מהשנייה , "כאילו" יש כדור בין הידיים שלך . אני מציע לך לעבוד על תרגילים של דמיון מודרך , תשיג את הספר "דמיון מודרך יצירתי" ותתרגל , לדעתי תירגול פראקטי יביא אותך יותר רחוק ויותר בטוח ממה שהרהורים יביאו. יותר מדי הרהורים...בלי מעשים..ואתה מאבד את השפיות.

MetalSinagouge

New member
כן אה? ../images/Emo13.gif

ניגשתי דווקא לספר של הסופר הנ"ל כי אני יודע שספר אחר שלו נחשב ללהיט בתחום המאגיה הטקסית, ועכשיו חשבת (שוב :\) אולי מאגיה טקסית זה לא בשבילי כ"כ. תהיתי האם יש דרך אחרת לגלות את הרצון החופשי. נוצר בי הרושם שהמדיטציות של אושו אמורות להיות חזקות בתחום הטרנסצנדלי, אבל יכול להיות שאני טועה.

neophile

New member
אם אתה רוצה לחוות את אושו

תבדוק מתי יש בסביבת מגורייך, או מעבר אם אתה מוכן לעשות את המאמץ, מדיטציית אום זאת חוויה מאוד עוצמתית כשבמהלכה המנחה מדריך את המשתתפים דרך כמה מצבי תודעה זאת מדיטציה אקטיבית כשבמהלכה יש הרבה ריקוד , זה פאקינג מדהים. אני יצאתי מזוקק לגמרי אם אתה ממש רוצה לשדרג את החוויה תביא איתך מישהי , כשהקונדליני עולה הדברים קורים בטבעיות...

MetalSinagouge

New member
חעחעחע../images/Emo13.gif

לצערי אני כמעט השלמתי עם העובדה שדי קשה למצוא משהו לא יותר מדי פרוותי בנושא המדיטציות במקום מגוריי, אלא אם כן מדובר בספר. יש פה איזה שלוחה של מדיטציות בודהיזם, אבל אני כנראה סתם הכנסתי לעצמי רעיון שכזה לראש באשר לכל הפילוסופיה המזרחית אחרי שקראתי את "הטאו של פו" ספר נחמד. מעניין האם אצליח ליישם את הטאו שבטאו טה צ'ינג. בנתיים קראתי עליו הרבה אבל "להכיר את הטאו זה לא לאהוב את הטאו, לאהוב את הטאו זה לא לתרגל את הטאו"
די הזכיר לי את הרעיון של הרצון החופשי, אבל אני מניח שההנחה הזו פסולה כבר מההתחלה, שכן הטאו שהוא בעל תאור, הוא לא הטאו האינסופי":/ אבל מצד אחר, לא לעשות כלום של הטאו, כפי שהבנתי אותו, הוא פשוט קומפלימנטרי ללא להיות מודע שמחשבה יוצרת (דבר שדי קשה לקבל, עובדה שאני לא הצלחתי, אבל אני 'מכיר' את הרעיון, וכאמור לעיל
) קשה, קשה. האם יש חיים על כדה"א? נ.ב יצא לך לקרוא את ספריו של יאן פרייז? (Visual Magick הוא הראשון שבהם).

RainBird

New member
זהו, אני לא יצא לי לקרוא אבל אני בדיוק עיינתי בביקורת עליו. מה אתה חושב על הספרים? מחדשים משהו?

MetalSinagouge

New member
גם אני לא קראתי ../images/Emo10.gif

מקווה מאוד שזה זמני, עם הספר הנ"ל לא יאזל באמזון. אני התעניינתי בעיקר בספר המוזכר ובשלישי שמתעסק במצבי טראנס, לפי מה שהבנתי הוא אומנם ת'למיסט אבל הספרים שלו די מנותקים ממשהו מסויים אחד (למרות שבוויז'ואל יש דגש על חותמים). השני והרביעי מתעסקים בקסם המסורות הנורדיות והקלטיות בהתאמה. קראתי גם את הספר של האנתרופולוג מיכאל הארנר שעוסק במצבי תודעה שמאניים והתיאורים למה שקרה לו בעקבות סמי הזייה הם יותר מעניינים מהתרגילים עצמם, אז אני מקווה לחידוש אצל פרייז. באופן כללי אני neophyte אז אני מניח שכל הספרים ברשימת קנייה יחדשו לי וכאלה

למעלה