mAgIcAl UnIcOrN
New member
שלום../images/Emo140.gif
שלום! יש לי מספר שאלות שמטרידות אותי בזמן האחרון:
התחלתי להתעמק במאגיה בחצי שנה האחרונה(לא הגעתי עדיין ללמוד טכניקות כמו דמיון מודרך,מדיטציה וכו' אני לומדת בינתיים רק תאוריה) וחשבתי אם יש הגבלות בנושא.. זאת אומרת אם ניהול אורח חיים כמאג/מכשף סותר איזה שהם עיסוק בתחביבים אחרים,ערכים חברתיים כלשהם(לא דתיים) ,סגנון מוזיקה,לבוש או משהו אחר.ברור לי שלא כל המאגיים הם בעלי ערכים זהים בדיוק , מתנהגים וניראים אותו דבר אבל הייתי רוצה לדעת בכלליות אם העיסוק במאגיה מגביל לגבי תחומים אחרים שלא קשורים אליה .
עוד דבר האם אני צריכה להגדיר לעצמי מאגיה שהיא נכונה בעיניי כי נכון לעכשיו היחס שלי למאגיה הוא די דיכוטומי אם מתיחסים לחלוקה של מאגיה שחורה ולבנה הדברים די מעורפלים אצלי האם חשוב להגדיר לעצמי אידיאולוגיה משלי וכללי אתיקה משלי או שהכללי האתיקה ומה זה "מאגיה נכונה" מוחלטים כבר וזהים את כל המאגים?(ואני מודעת שיש במאגיה את חוק החזרה ואת זה שאסור להשפיע על ההחלטה החופשית של אדם אחר אבל מלבד זה וגם הדברים האלו האם הם חד משמעים?)
ועוד משהו מה כדאי ללמוד לפני מה כי ניראה לי יותר הגיוני ללמוד בנפרד כל מיני נושאים שקשורים וחשובים לעיסוק במאגיה במקום ללמוד "מאגיה" שזה בעצם כמו להגיד אני לומדת "רפואה" הכוונה שלי היא לפשט את הדברים וחלק אותם להרבה תתי נושאים ולסדר אותם רק שאני לא ממש יודעת מה צריך קודם ואני די לומדת בבלאגן.אם אפשר הייתי רוצה ממישהו שמבין עניין רשימה של נושאים שאני צריכה ללמוד ולהתעמק בהם בצורה מסודרת (גם בתאוריה וגם טכניקה) מקווה שלא סיבכתי מדי... ליאת
שלום! יש לי מספר שאלות שמטרידות אותי בזמן האחרון: