שלום

שלום ../images/Emo140.gif

נעים מאוד...
אני ממש מופתעת (או שלא..?) לגלות שיש פורום כזה בערבות הפרדס... וקיוויתי שאולי אוכל להיעזר בכם
אז שוב, נעים מאוד, אני נחמה שובתת ואני סטודנטית לקולנוע. במסגרת הלימודים אני מנסה (בקושי רב...
) לצלם סרט דוקו' על שני אחים סיניים שנמצאים בארץ. היות שהשניים מגיעים מכפר בסין הם אינם דוברים אף שפה מלבד סינית. הם נמצאים אי שם בצפון ואילו אני נמצאת בצד השני של הארץ. בפעם הקודמת שהייתי אמורה לקבוע איתם משהו, ניסיתי להעביר להם את המסר דרך שלושה אנשים והיה איזשהו קצר בתקשורת (מן הסתם כניראה..) והם הבינו הפוך את ההודעה שלי...
הפעם אני לא רוצה לפספס ותהיתי האם מישהו מכם יוכל לתרגם עבורי מייל קצר (בערך שלוש שורות) מאנגלית/עברית לסינית. בבקשה..?

LiranTheWizard

New member
תפרסמי את המסר כאן ונתרגם אותו

לשפתם של הסינים עם כל סימנים המשונים האלה...

yi tai

New member
היי נחמה, מקווה שאת כבר לא שובתת

אני וחברתי (הסינית) מגיעים לארץ עוד שבוע וחצי בערך. חברתי דוברת אנגלית טובה ותשמח לעזור לך עם הסרט (בהתנדבות) אם את מעוניינת, שלחי לי מסר.. בברכה, איתי

yi tai

New member
לצערי האב מאוד - לא ../images/Emo7.gif

מכיוון שהאישור ממשרד הפנים התקבל רק לפני יומיים + לחץ של הורי חברתי להשאר כאן ל-春节, אני אגיע ב11 לפברואר והיא תגיע ב14 לפברואר.. כך שלמפגש הזה כבר לא יצא לנו לבוא. בכל מקרה, אם במפגש הבא נהיה בארץ - 1000% אנחנו באים. איתי

guanyin

New member
../images/Emo10.gif

באיזה אזור בארץ תגורו? אולי אפשר יהיה לארגן איזה מפגשון...

למעלה