שלום

שלום ../images/Emo13.gif

אני סטודנטית ומכינה פרוייקט בנושא גמילה מעישון. לצורך כך, כאחת שלא מעשנת עליי לחקור קצת את נושא העישון, הסיבות לעישון וכו'. אשמח אם תקדישו לי מספר דקות מזמנכם ותענו על מספר שאלות קצרות
האם אתה מעשן? (או עישנת) אם כן, איך התחלת ? לחץ חברתי מצב נפשי קשה סקרנות שעמום אחר : האם אתה מעוניין להפסיק לעשן? האם ניסית בעבר להפסיק לעשן? תודה רבה

nemo the great

New member
דעתי.. ../images/Emo19.gif

אני לא מעשן... ולהיות ליד אנשים שמעשנים זה יותר גרוע.. {אין לי כח להסברים ביולוגיים אבל יש לזה הסברים} אני חושב שאלה שמעשנים. עשו או עושים את זה מסיבות חברתיות.. להיות עם זה להרגיש את זה.. זה כמו שיש אנשים שפשוט לא מפסיקים ללעוס מסטיק.. אבל אחר כך בגיל יותר מבוגר שהם מבינים שזה חרטה.. הם רוצים להפסיק אבל בשלב הזה הניקוטין עשה את שלו
לצערינו.. קשה להיגמל..

nemo the great

New member
חחח נכון.. ../images/Emo19.gif

זה לא סותר את מה שאמרתי.. אה ואני צריך לעשות חתימה חדשה כבר היא פשוט לא מוצלחת חיחיחי

dark dumb

New member
רק אני עוד לא הבנתי?../images/Emo122.gif ../images/Emo85.gif

מזתומרת "זה לא ביא"?

חח הוא רצה להמציא סיסמא נגד עישון

(דרור) ויצא לו "ביא" במקום "בריא", ומאז הוא תוקע את זה בכל הזדמנות, אז עשיתי לו מחווה קטנה P:

dark dumb

New member
אאאה ../images/Emo85.gif

כאילו, חשבתי שזה אמור להיות בריא, אבל אתם נתפסם על זה... חחח

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif אוקי.

כן, אני מעשנת. התחלתי בגלל שזו הייתה תקופה שבה מרדתי בכל מה שיש, התחלתי להשתכר בשביל המרידה, התחלתי להבריז מבי"ס בשביל המרידה, וכ'ו. כך התחלתי לעשן, כדי למרוד. אני דיי מעוניינת להפסיק לעשן. ניסיתי להפסיק לעשן, והצלחתי לתקופה, אבל חזרתי בתקופה עצובה. אני מעשנת כבר שנתיים וחצי.

nemo the great

New member
מרדנות - גם סיבה ../images/Emo19.gif

צודקת.. וואלה לא חשבתי על זה.. חשבתי תמיד החברה משפיע אבל עכשיו אני מגלה שזה פשוט רוב המקרים..

Wild Eye Joker

New member
לא מעשנת ../images/Emo64.gif

זה מגעיל אותי מאוד...... אפילו שמעשנים לידי אני מבקשת להפסיק...לא סובלת את זה..ירשתי מאמא:)

Chemical Venom

New member
אמממממ

האם אתה מעשן? (או עישנת) עישנתי בעבר... אם כן, איך התחלת ? אממממ מדיכאון ממחשבה שאולי זה יעזור לי להירגע ... האם אתה מעוניין להפסיק לעשן? הפסקתי

nemo the great

New member
כל הכבוד אחי ../images/Emo19.gif

וואי באמת מעשנים מדיכאון.. וגם אתה כאן בשעות הקשות האלה של הלילה?
תן לי לפתוח תשרשור ב12 אני יספיק

Grey Faerie

New member
יו

[משעמם לי מה:(] האם אתה מעשן? (או עישנת) עישנתי עד היום בערך. הפסקתי כי אין לי כסף לבזבז על קופסת סיגריות:) אם כן, איך התחלת ? זה היה שילוב של כמה דברים בעיקרון... מאז שאני ילדה קטנה אבא שלי מעשן ותמיד אהבתי את הריח, אז חשבתי שאני צריכה לנסות גם... לחץ חברתי גם תרם, במידה מועטה מאד. מצב נפשי לא משהו גם היה מעורב בעניין. גם סקרנות ושיעמום היו בעניין. השד לא כזה גרוע. האם אתה מעוניין להפסיק לעשן? הפסקתי[יום אחד נחשב!]

למעלה