שלום

dark dumb

New member
לא מעשנת ../images/Emo85.gif

בעיקרון לא כ-ז-ה מפריע לי שיעשנו ליידי, אבל יש גבול, ושלא כל העשן יהיה עליי...

מעשנת...

שנה וחצי פחות או יותר לא יודעת בכלל ממה זה התחיל,הניסיון הראשון היה כמובן מהתנסות... העישון ממש התחיל ממצב נפשי בעיקר. עכשיו זה פשוט בגלל שזה מצליח לספק לי משהו רוצה להפסיק כי זה מסריח וזה באמת מגעיל. ניסיתי בעבר ונגמלתי למשהו כמו חודש ו....

HeNoOsH

New member
לא מעשנת

לא סיגריות ולא נרגילה בכיתה ח' תמיד היינו יושבים קבוע כמה חברה עם נרגילה ולאט לאט כולם התחילו לעשן ורק אני לא נגעתי בזה..עד עכשיו..פשוט ריח מגעיל אותו דבר סיגריות...הרבה אנשים שאני מכירה פתאום מתחילים לעשן חברה שלי מעשנת מלאאא ושלא נדבר על ידיד שלי...הוא גם אוהב לעשות לי בכוונה הזבל הזה חח אני לא אגיד להם לכבות ת'סיגריה...אם זה מפריע לי אני פשוט אזוז

m i c k e y 15

New member
אממ אחלה...../images/Emo187.gif

האם אתה מעשן? (או עישנת) פעם בקטנה ככה.. אם כן, איך התחלת ? לחץ חברתי מצב נפשי קשה סקרנות
שעמום אחר : האם אתה מעוניין להפסיק לעשן? כן הפסקתיי האם ניסית בעבר להפסיק לעשן? כן

bnzaky

New member
עונה.......

האם אתה מעשן? (או עישנת) אם כן, איך התחלת ? לא!!!!!!!!!זה מגעיל!!!!! ולפי דעתי רוב החבר'ה שמעשנים עושים את זה בגלל לחץ חברתי וכי זה כאילו מגניב...ואחכ שקולטים שזה דפוקקקק הם כבר מכורים וקשה להם להפסיק(לכן אני תמיד מתערב עם חברים שמעשנים-זה גורם לחלקם להפסיק....) לסיכום-עישון=חראאאאאאאאאאאאאאאאא ואני שונא שאנשים מעשנים לידי אבל לא נעים להגיד משו....

למעלה