שלום

שלום ../images/Emo13.gif

אני צריכה עזרה קטנה... חיפשתי ולא מצאתי- כל מיני שאלונים כאלה שתמיד עושים בטיולים... כמו "הוא והיא" וכאלה, רק בסגנון שונה (למשל, יש חידון "פיל" שנותנים הגדרות למילים ובכל התשובות יש את המילה פיל, למשל פיל בתזמורת- פילרמונית, פיל בתמונות- פילם) אני בטוחה שיש איפשהו מאגר עם דברים כאלה, אבל לא ממש מצאתי (אני לא כל כך יודעת לחפש...
) אם מישהו יוכל לעזור זה יהיה נפלא

כן, רק שאני לא אשחק באוטובוס...

ואני פשוט ממש אוהבת שאלונים אז התחשק לי שאלונים (ואני גם בטוחה שיש מאגר כזה איפשהו, וזה יכול להיות די שימושי) אבל אם יש לך רעיון אחר להפעלות אוטובוס\מסלול\ תור (בזמן שמחכים לעבור בין תחנות) זה גם יכול לעזור

עדי D

New member
אממ

למשחקי דרך תמיד אפשר לשחק הרוצח זה נחמד.. אם את לא מכירה תשאלי..

הו, בוודאי../images/Emo9.gif

אני מכירה את המשחק, אבל כבר עשיתי אותו בטיול הקודם... יש לי כל מיני פז"חים וכו' (למרות שפז"חים אף פעם אין יותר מדי) אבל ממש בא לי שאלונים מגניבים, ואני לא יודעת איפה לחפש...

YAntler

New member
תעשי לבד, זה לא כזה קשה..

תיקחי מילה עם 2-3 אותיות (עדיף עם משמעות) תחשבי על כל מיני מילים שמכילות את המילה הזאת, תוסיפי לכל מילה כזאת איזה מילה מנחה שתוביל אותם אל המילה המבוקשת והרי לך שאלון=]

עדי D

New member
אממ גם אפשר לשחק חיידק

זה חמוד... ואני ממש גרועה בכאלה שאלונים וחידות בעצמי:S אז סורי אני לא יכולה לעזור בזה.. בהצלחה בכל מקרה..!

s h a r o n 7

New member
הפעלות אוטובוס + פזח"ים../images/Emo126.gif

פעם מישו פה בעלה ושמרתי...

YAntler

New member
בקשר לטרק-טור..

זה נחמד אבל זה לא נשמע כמו טור כשאומרים את זה עדיף: טור א' וטורקיה טור דה פראנס וטור המאגניבים טוב במבה וטורבינה

YAntler

New member
עוד משו קטן

בכללי בטיחות יש שם משהו שכתוב: "אפשר להשתמש בבובה אמיתית." ????

למעלה