שלום

יואב ק.

New member
הגיע הזמן שאתה תלמד איך מנהלים

פורום... כולם יכולים להכנס, אין שום איסור על זה, גם אוהדים של קבוצות אחרות. כל עוד הם לא עושים משהו שעובר על תקנון הפורום זכותם לכתוב פה כמה שהם רוצים. אם זה כל כך מפריע לך אתה יכול לעזוב...

the red king

New member
אז זהו, שהם עושים...

תראה יואב אני לא רוצה לצאת נגדך או משהו ובטח שאני לא מצדיק השתלכויות חסרות הגיון בברברים שגם ככה הם מקרים אבודים אז כל נסיון לחנכם יעלה עשן כמו של רפאל אבל הוא בהחלט צודק. בוא נעזוב רגע את דעתי האישית שבהחלט דומה לשל רפאל שבאמת אף אחד לא נכנס לכאן בשביל להיתקל בקללות ובהערות המפגרות והמעצבנות של אוהדי בית"ר שיש מספיק מהן בכל מקום אחר ברשת ונתרכז במה שאתה אמרת: "כל עוד הם לא עושים משהו שעובר על תקנון הפורום זכותם לכתוב פה כמה שהם רוצים". אז זהו יואב, שהם עושים. איך בדיוק אפשר לקרוא לאינספור הקללות (ואני לא משועמם מספיק בשביל ללכת לחפש עכשיו "הוכחות") שאוהדי בית"ר מטיחים בנו מידי יום ביומו על גביע הפורום? ולאין ספור הודעות ההתגרות שהם משאירים כאן? כאילו אם לחשוב על זה טוב אז באמת מגיעים למסקנה שאתה "כועס" על מי שיותר נוח לך "לכעוס" עליו - כלומר - אוהד הפועל תמים שבסך הכל כל פשעו היה בכך שבפעם ה-1,000 שכבר קיללו אותו הוא החליט להגיב. מה לעשות, לא תמיד אדם, גם אם הוא אינטלגנטי, מחונך וכדומה פי עשרות מונים ממך ש"מתחיל" איתו ומתגרה בו, יכול להתאפק.

יואב ק.

New member
במקרה אתם מדברים על שבועיים

שגם אני וגם עופר לא היינו יכולים מסיבה זו או אחרת לעקוב אחרי מה שקורה בפורום, ואז גם קרה מה קרה במשחק בין הפועל לבית"ר שאני מניח גרם להתקפה של אוהדי בית"ר כאן (ככה לפחות הבנתי). צר לי שככה היה, אני מקווה שבפעם הבאה שזה יקרה לפחות אחד מאתנו יוכל לשלוט בדברים כך שלא יווצר בלאגן. עכשיו אני מבקש מכולם לשמור על להרגע, לשמור על איפוק, ולהימנע מחיכוחים מיותרים בפורום, אנחנו כבר נטפל במי שמתגרה ומקלל.

the red king

New member
מעניין שזה ה"פתגם" שאתה בוחר לצטט

מה זה? אתה אוהד הפועל בכלל?

Vamos Rafa

New member
יואב זו כבר הפעם השניה שמשתמש זה

פוגע ברגשותי. אנא ממך דבר איתו שיפסיק עם זה.

תודה ../images/Emo13.gif

אני גם מכיר הרבה "גרמנים" ירושלמים (הרבה חברים שלי הם אוהדי בית''ר ושנה שעברה כשהם היו מקום אחרינו זה היה פשוט תענוג). אין לי בעיה מיוחדת עם אוהדים של קבוצה אחרת, זה פשוט לא כיף להיפגש איתם אחרי שהפועל מפשלת כמו במקרה של ההפסד מול מכבי בדרבי האחרון.

למעלה