שלום

שלום ../images/Emo13.gif

שמי נועם (בן 14) ואני חדש בפורום. נחמד למצוא מקום שבו כולם אדומים (כי לאן שלא אלך אני בעמדת מיעוט). תמיד הייתי אוהד הפועל (זה עובר אצלנו במשפחה) אבל רק השנה התחלתי באמת להתעניין ולצפות במשחקים שהם לא גביע, חו''ל דרבי או בית''ר. בכל מקרה אני מקווה שלמרות הקנס ושער 5 ו4 המוחרמים הפועל תמשיך לנצח ותשפר כבר את ההגנה כי בונדר אחד לא מספיק!

Vamos Rafa

New member
המקום הזה הוא לא צבר של אדומים

רק תדע לך שהרבה אוהדי הגרמנים מירושלים מסתובבים בפורום בצורה חופשית. בכל מקרה תהנה.

ranhetz

New member
יפה מאוד ../images/Emo6.gif

כנראה שאתה משתייך לחלק הנאור והאינטיליגנטי שלכם בניגוד לידידך מלמעלה שלא מפספס שום הזדמנות לקלל כל מי שהוא לא אדום.

Vamos Rafa

New member
אני לא הייתי מקלל אותך ואין לי שום

עניין איתך או עם אנשי המערות מירושלים. אין לך מה לחפש פה וזאת עובדה. כאשר אתה חודר לשטח שלי אני אקלל אותך כמה שאני ארצה.

ranhetz

New member
פשוט תת רמה- אתה ממשיך בלי שום סיבה

עד שמנהלי הפורום לא יכתבו במפורש שאין כניסה לאוהדי קבוצות אחרות, אני אמשיך להרגיש חופשי להיכנס לכאן כאוות נפשי. תגיד, רשמת את השטח הזה על שמך בטאבו? אתה יכול להוציא נסח של זה בבקשה?

סטלנרי

New member
אני לא אינטלגנט וממש לא נאור

אני פשוט גרמני , וקשה לי לשייך את עצמי לקהילת אוהדי מכבי ת"א. זה פוגע בי ובעמי אמרתי כבר פעמים רבות לחבריי ביציע וחבריי מהגרעין הקשה להפסיק להשתמש במושג. אבל לאחר שהם הסבירו לי שמדובר על גרמנים משנות ה40 וה30 (שאליםה אני ממש לא שייך) הבנתי שזה לגיטימי.

Vamos Rafa

New member
אני מצטער

נותן לך את המילה שלי שאני לא אשתמש יותר בביטוי הזה.

Vamos Rafa

New member
אז זה כנראה או אני או אתה

אני אמשיך לקלל אותך ואת כל האנשים הקדמונים מבית"ר ואז או שאתה פשוט לא תיכנס לפה יותר, או שהמנהלים יכתבו שאין כניסה לנאצים הירושלמים, או שפשוט יחסמו אותי. (אבל גם אם יחסמו אותי אני מבטיח לחזור בשם משתמש אחר ולקלל את כל אנשי השוק המזרחי שיכנסו לורום הזה). נ"ב: טדי קולק נפטר היום. ת.נ.צ.ב.ה

יואב ק.

New member
לא מספיק חסמו אותך מפורום טניס

כבר מי יודע כמה פעמים? גם מפה אתה רוצה להחסם? אתה מוכן להרגע כבר? עוד קללה אחת ממך ואתה נחסם.

יואב ק.

New member
נאור ואינטליגנט אולי

אבל צריך קצת ללמוד את אמנות השרשור (במילים אחרות, לא הגבתי אליך)

Vamos Rafa

New member
אני לא נחסמתי מעולם חביבי

אני לא יודע על מה אתה מדבר אבל אני בהחלט לא מפחד ממך.

Vamos Rafa

New member
ואולי במקום לאיים תעשה את העבודה

שלך בתור מנהל פורום הפועל תל אביב, ואני יחזור על זה, מנהל פורום הפועל תל אביב. אח"כ המצב יהיה הרבה יותר טוב.

יואב ק.

New member
מנהל פורום הפועל תל אביב

לא ייתן מקום לניבולי פה גם מאוהדי הפועל תל אביב. תכניס את זה טוב טוב למוח שלך.

Vamos Rafa

New member
זה לא קשור לניבולי פה של אוהד הפועל

או לא. זה קשור לזה שכאשר אני נכנס לפורום הזה אני רוצה להיות בחברה שאוהבת את הפועל ושלא מנהלת את המאבקים שלה בכדורגל על חשבון הבית שלנו, אוהדי הפועל. אז אולי כדאי כבר שאתה תבין שלאף אחד פה אין רצון לראות הפרצופים המכוערים של אוהדי בית"ר בפורום שלנו.

למעלה