שלום ../images/Emo13.gif
מזמן לא הייתי פה (אין לי כל כך אינטרנט זמין) דיפדפתי קצת וראיתי שלהבה עזבה את הנהלה. חבל מאוד,אהבתי את התגובות שלה והיא חסרה. אבל לפחות נשארת את נסיכה
יודעים מה עשיתי אתמול? קראתי משהו שכתבתי בתחילת שנה שעברה. בראש השנה של שנה שעברה כתבתי רשימה של מטרות לשנה החדשה. פרסמתי את זה כאן בפורום השנה שלי הסתכלתי על המטרות וראיתי שזה נפלא ותוך שנה הצלחתי להתקדם באופן מדהים!! 1.אני עובדת במקצוע שלי.כבר מאז שנה שעברה, ועכשו עברתי למקום אחר, יותר טוב. אחרי שהשקעתי הרבה מאמץ בלמצוא עבודה. מצאתי מה שמוצא חן בעיניי,וזה עבודה קשה,אבל אני מקווה שעם הזמן אני אתקדם וארגיש יותר ויותר טוב. 2.יש לי בן זוג.מקסים. (שכרגע אנחנו קצת בזמן לא טוב אז אנחנו מאטים את הקצב, אבל אני מאוד אוהבת אותו ואני מקווה שאחרי ההאטה נצליח להתאפס בחזרה ולהיות יחד עם כל הטוב שהיה לנו עד עכשו) 3.עברתי דירה,ואני גרה עם שותפים. וזה נהדר. יש לי שותפים מקסימים, וכיף לי נורא בדירה. ובכלל לא קשה כמו שחשבתי שיהיה. ואני מתמודדת גם עם הקטע הכלכלי בסדר גמור. ואני מרגישה הרבה יותר עצמאית וחזקה יותר. ודואגת לעצמי ופחות תלויה בהורים. זה היה צעד כל כך חכם לצאת מהבית, הוא כל כך חיזק אותי. והיחסים שלי עם ההורים שלי השתפרו בעקבות זה. 4. תחביבים-לא עשיתי את זה מספיק, אבל הלכתי לחוג יוגה ורקדתי המון וגם ניגנתי. זו מטרה שאני רוצה להמשיך לפתח השנה - לפתח את התחביבים שלי. 5. חלקית. אני משתדלת לישון טוב אבל לא תמיד מצליחה, משתדלת לעשות יוגה והליכות ולאכול בריא. 6.אני מרגישה הרבה יותר טוב עם הקשרים החברתיים שלי מאז שעברתי דירה,ועברתי למקום מרכזי יותר ואני פוגשת יותר אנשים, וגם גרה עם שותפים. וניסיתי קצת לחדש קשרים ישנים שניתקתי. הרבה פחות אכפתי לי ממה שאחרים חושבים, בעיקר חשוב לי מה אני חושבת ומה אני רוצה ומה חשוב לי. אתגרים עדיין קשים לי ואני איטית בהתמודדות איתם,אבל אני משתדלת להתמודד בכל זאת ולא לברוח לפעמים העולם הוא מקום נפלא וידידותי ולפעמים הוא עדיין מקום מאיים וקשה - זה עדיין דורש עבודה מבחינתי בגדול אני מרגישה טוב אני גם חושבת שאני בן אדם טוב (למרות שתמיד יש מה לשפר) ואני אני
(משתדלת להיות נאמנה לעצמי כמה שיותר) פתאום זה היכה בי עד כמה התקדמתי. נחתתי עליכם פתאום משום מקום פשוט הייתי חייבת לפרוק את זה, ובפורום הזה אני מרגישה בבית כי הוא יודע את העבר והקושי של פעם.
מזמן לא הייתי פה (אין לי כל כך אינטרנט זמין) דיפדפתי קצת וראיתי שלהבה עזבה את הנהלה. חבל מאוד,אהבתי את התגובות שלה והיא חסרה. אבל לפחות נשארת את נסיכה