שלום,

שלום,../images/Emo13.gif

ב"ה כמו שאני מבינה אתם מדברים כאן בעיניני אופנה לאנשים מלאים ... אם כך יש לי שאלה ואשמח אם תוכלו לעזור לי ... אני בחורה דתיה -מלאה שנוהגת ללכת עם חולצות שהשרוול שלהן 3/4 ואני מחפשת חולצות T חלקות או עם הדפסים נחמדים שהשרוול שלהם 3/4 ואני לא מוצאת ... אולי אתם יודעים היכן יש לי סיכוי למצוא כאלה - בתחילת העונה מצאתי כאלה בקריזייליין אבל לצערי הן אזלו .... תודה מראש שירית..

תנסי בFOX

יש להם עכשיו את עונת הסתיו והם שרוול 3/4 ומתאים למלאות עד מידה 44 46 בערך

oror1974

New member
במתאים לי יש ../images/Emo141.gif

בדיוק הייתי ביום שישי במתאים לי (בסניף דיזנגוף סנטר במקרה), ומדדתי שם כמה וכמה חולצות עם שרוול 3/4. הן היו עם הדפסים ממש נחמדים. לי הן לא התאימו ודווקא חיפשתי שרוול ארוך, אבל אם זה מה שאת מחפשת- אז תנסי שם.

תודה ../images/Emo13.gif

ב"ה הייתי שם אתמול , יש לי כמה בעיות עם הרשת הזאת הם ירדו במידות !! (ולצערי אני רק עליתי ) ודווקא הסיגנון שלהם לא ממש מצא חן בעיניי ... אבל אני אנסה שם שוב...

עוד שאלה....../images/Emo13.gif

ב"ה האם אתם מכירים את החנות "טופלין" (נדמה לי שיש אותה רק בי-ם ...) , ואם כן , האם ידוע אם יש שם גם מידות גדולות ...? (בעיקר חולצות) שוב תודה

DREAM111

New member
היי שירית ברוכה המצטרפת

האמת אני מדדתי חולצות של אלונה מירון שיש להן שרוול 3/4. צריך לראות איפה יש בגדים שלה.

גבוהית1

New member
היי שירית

3/4 צריך לחפש הרבה אבל מוצאים אני למשל קניתי בעונות כמה חולצות עם שרוול 3/4 ירוקה מהממת עם שרוך אדום כזה ועוד כמה שהן עם שרוול 3/4 ואני הולכת מתחת עם גופיה חולצות 3/4 פשוטות יש באמת במתאים לי בכל צבע שאת רק רוצה אם אנלא טועה הן במבצע עכשיו לא יודעת של כמה אבל לכי לבדוק אני בפעם האחרונה שראיתי זה היה כשהייתי בשבוע שעבר בתחנה המרכזית בת"א היו שם לא מעט חולצות כאלה על המדפים... פעם גמאני חשבתי שאין עד שאמרתי למוכרת שאנלא מוצאת מה שחיפשתי היא שאלה מה חיפשת? אמרתי לה חולצה 3/4 חלקה ]פתאום היא מצאה לי בעצמה איזה 6 בכל צבע אפשרי רק הייתי צכה לבחור
בקיצור מתאים לי ותנסי שוב בקרייזי לין תמיד יש להם גם

ליקש

New member
בקוקלציה החדשה במתאים לי

יש המון חולצות חמודות עם שרוול 3/4 . ראיתי בשבוע שעבר בחנות בנתניה -כדאי להיכנס ולמדוד . תתחדשי ותהני

ואווי ממש תודה רבה ../images/Emo13.gif

ב"ה אני בדר"כ קונה ב קרייזי ליין ,ועונות... לפני שנתיים - שנה וחצי קניתי חולצות בעונות ואמא שלי עשתה לי תוספת לשרוול עם חתיכות בד מתאימות ....

בחנויות של תמנון בקניונים

הייתה מכירה של חולצות כאלו, עם רוכסן שלם ורוכסן קצר במחשוף אבל גם יש חולצות טריקו כאלו 3/4.

למעלה