שלום

את מלאה באהבה ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

היא משתקפת מכל משפט שלך ומרגש לקרוא אותך. המשיכי לצמוח ולפרוח - והטוב של היקום ימשיך לזרום אליך ודרכך. ברכות על הרייקי ועל הזימונים החדשים בחייך אני בטוחה שהם יניבו פירות. ההודעה שלך מרחיבה את הלב - תודה על כך.
שומרת את החיבוק למפגש.

yaelhul

New member
מרב שחזרה מן השקט...

ואפילו אם רק לגיחה קצרה - אני כל כך שמחה לראותך כאן חמודה. שמחה בשמחתך על הגילויים החדשים בתחום הגוף והנפש ועל הכוחות והאמונה שהם נוטעים בך. שמחה שאנשים הטובים שפגשת ושמשפיעים לטובה על איכות חייך. מאמינה שהאיש שלך יצליח מדי פעם לצוף מעל הקושי, להיות אופטימי ולהאמין, אבל מנסיון יודעת שיש אנשים (וביניהם האיש שלי) שהקושי הזה משפיע על כל תחום בחייהם ומקשה עליהם אפילו את הנשימה, שלא לאמר את ההתחככות עם אנשים ואת חיי היומיום. לפעמים רציתי להיות בהריון בשבילו יותר מאשר בשבילי (ובשבילי רציתי הכי הרבה שאפשר לרצות), רק כדי שהוא יחזור לי לחיים. עברה עלייך שנה כאן יקרה שלי. זה ציון דרך משמעותי, גם אם לא אומר דבר על משך זמן הטיפולים עד כה או מפה והלאה. אני יכולה רק לשלוח לך עוד אהבה ואיחולי טוב שיתווספו לכל מה שאת עושה עבור עצמך כעת, ולקוות איתך שהדרך תהא קצרה מאד מעתה. חיבוק ענק לשניכם. יעל

רומי^^

New member
תמיד אהבתי לקרוא את ההודעות שלך../images/Emo23.gif

החזרת אותי במנהרת הזמן מליון שנה (ובעצם רק אחת) אחורה. כמובן שהתחלתי לשייט לי ב IOL - והתרפקתי שוב ושוב על התמימות בשאלות ששאלתי ובאופטימיות הגדולה שעוד הייתה לי... כמה דברים קורים בשנה, ובעצם שום דבר...חוץ מהתפכחות כואבת והרגשת התבגרות אדירה. לפחות אצלי. מרבי יקרה - תחזיקי מעמד, לצערי לא יצא לי להכיר אותך אישית, אבל מרגישה בעצם שקצת כן. (גם אני "חגגתי" שנה בפורום לפני כשבוע/שבועיים - גם כן דבר לחגוג איתו
) חיבוקים ונשיקות להמשך טוב הרבה יותר, ושבשנה הבאה - בינואר הבא - נעשה מפגש יולדות
אצלכם בבית (או אצלנו
) אוהבת - רומי^^

יפעתי&

New member
מרבי יקרה שלי ../images/Emo23.gif

אין אין לי מילים תקצר היריעה להעביר את עוצמת הרגשות את הרי יודעת כמה חסרת לי במילותייך הנבונות בנוכחות הרוגעת אבל תמיד מגיע זמן שבו כל אחד עושה לביתו ולנפשו ולנשמתו שלא יתרוקנו המצברים שיהיה לך
בדרך בה את הולכת יקרה שלי ושבמהרה תתמלאי באותו אופן לו כולנו מיחלות הרבה אהבה ואופטימיות

הרמוניה

New member
מרב יקירה

רק להגיד שבין אם במילים ובין אם בשקט- יש משהו במעורבות ובאיכפתיות שלך שעובר.... מאחלת שחלק מהשלווה והרוגע יעברו גם לאיש שאיתך ושתיזכו לאושר והרבה.... הרמוניה

אני מאמין בזה שהרגשה טובה מסייעת

וכל אחד בכל נקודת זמן מוצא מה עושה לו טוב ומסייע בהצלחה בדרכך החדשה את נשמעת מאושרת ורגועה וזה בוודאי תורם ליאור

נועם@בת

New member
איך שהתגעגעתי אליך ואל המילים

שלך כאן מרבי. החום והעוצמה שיש בכל מילה גורמות לי תענוג ורטט כל פעם מחדש. ´תגעגעתי, בחיי
את תחושת המלאות והאופטימיות אני מכירה מגוף ראשון. חשבתי עליך היום בשיעור הילינג, כי דיברנו על שינויים (צ´קרה 2), ואמרתי שאני נורא רוצה ליצור משהו בידיים. וחשבתי על כל העבודות שלך. הידיים דגדגו לי , והמורה אמרה שללוש בחומר זה אחד הדברים הבסיסיים בטיפול בצ´קרה הראשונה. הצ´קרה של הפוריות. זו שעוסקת בחומר ובצרכים הבסיסים שילד אמור לקבל... שולחת חיבוק לאיש שלך. יודעת מהו התסכול לראות את האהוב כואב וחסר אונים. כשאת רואה רחוק יותר, והוא רואה רק את האינילד.
עכשיו באמת חייבת ללכת לישון נועם

נוג

New member
למרב ../images/Emo99.gif

מרב היקרה, ממש מרגש לקרא את ההודעה שלך, הכנות הרגישות והצמיחה האישית שאת מביאה הותירו אותי בלי מילים, כבשת לי את ה
. בתחושה שלי, גם עם את לא כותבת כל הזמן, שאת כותבת את ממש מצליחה לגעת עמוק עמוק ולתת מעצמך. תמשיכי להיות כזאת מקסימה. ומקווה שבקרוב קרוב תתגשם המשאלה
.
נוג

מרב.

New member
הרבה תודה, הרבה אהבה

הרעפתם עלי, התרגשתי אתמול באופן שקשה לי לתאר. תודה ענקית לכל מי שחיממה לי את הלב, בהודעה או במסר. כל מילה שנכתבה באה מהלב, ואין דבר שמרגש אותי יותר מזה- פשוט אין. אני נדהמת לפעמים מכמויות האהבה שמרחפת כאן, מודה שוב ושוב על שהגעתי למקום הזה, שהערך הסינרגטי שלו גדול בהרבה ממה שתחילה נראה לעיין. הרבה מעבר לתמיכה המקצועית, ואף הרבה מעבר לתמיכה הנפשית. שימו לב כמה למדנו להכיר את עצמנו טוב יותר דרך ההתכתבות הווירטואלית הזו, דרך החברים החדשים שנרכשו, וכמובן דרך החוויות החזקות. יש משהו בכתיבה ובקריאה שמאפשר לחשוב על דברים באופן יותר מובחן, יש המון רגש במחמאות המועתרות כאן, הן אמיתיות וכנות ומלאות באהבה, גם אם ההכרות אינה אישית- ואולי דווקא בגלל זה קל יותר להחמיא וללטף, מה שלפעמים לא נעשה ביומיום השוטף והגועש. גם אם אמלא את כל הדף בתודות זה לא ישווה למה שאני מרגישה בלב, אז תודה והרבה אהבה לכל אחת ואחד, ושיהיה יום אהוב, מרב

למעלה